Hae
Palasia Arjestani

Testissä HoviRuoan Kasvispiirakka

Processed with VSCO with 4 preset

Surffattiin viime lauantaina anopin kanssa Jumbon cittarissa. Ihmeteltiin uutuuksia ja hypisteltiin kaikkea mahdollista. Suuressa ruokakaupassa käynti on mieleinen seikkailu joka kerta. Minusta on ihanaa tsekkailla uutuuksia, tutkia tuoteselosteita ja vertailla hintoja. Tartun helposti uutuustuotteisiin ja kaikkeen minkä olen esimerkiksi blogeissa nähnyt. Mainoksen uhri siis pahimmasta päästä 😀

Vegeruoka on ollut nyt kovasti pinnalla ja olen jonkin verran kärryillä senkin puolen uutuuksista sipsikaljavegaani-ryhmän ansiosta. Haluaisin testata myös vegeuutuuksia, varsinkin juustoja, mutta niiden järkyttävät hinnat ovat saaneet jättämään tuotteet toistaisekso hyllyyn. Kysynpä vaan miten vegaaneilla on varaa niihin kaikkiin! Kiskurihintoja sanon minä. Toisaalta, vegetuotteet ovat vielä niin uusia ettei kilpailijoita ja tuotetulvaa juuri ole. Toivottavasti hinnat kohtuullistuvat, kun ihmiset ostavat niitä enemmän.

Processed with VSCO with 4 preset

Cittarin vegehylly oli jo varsin kattava! Ensimmäiseksi silmiini hyppäsi HoviRuoan Kasvispiirakka, josta olen kuullut paljon kehuja. Hinta taisi olla parin euron kieppeillä, joten nappasin piirakan mukaan maisteltavaksi. Kasvispiirakka sisältää mm. tomaattia, porkkanaa, sipulia, paprikaa, purjoa sekä valkosipulia. Rasvaa 14g, hiilareita 34g ja protskua 8,4g per 100g. Yhden piirakan paino on 115 g. Kaloreita tästä kertyy ilman lisukkeita reilut 300. Tylsänä sekasyöjänä nakkasin väliin cheddarjuustoa, vihanneksia sekä ketsuppia, tuli varsin toimiva kombo! Lisää speksejä kasvispiirakasta täällä.

Processed with VSCO with 4 preset

Jos en olisi tiennyt syöväni kasvispiirakkaa niin enpä olisi lihapiirakasta erottanut. Tämä oli itse asiassa sata kertaa parempaa kuin lihapiirakka! Todella maukas sekä sopivan rasvainen. Sopii hyvin viikonlopun herkuksi. Lapsikin halusi maistaa ja söi mokoma puolet koko piirakasta. Seuraavan kerran täytyy kuulemma ostaa hänelle oma.

Äänestän HoviRuoan Kasvispiirakan jatkoon! Joko olette maistaneet?

3 kommenttia

  1. gunagolu kirjoitti:

    Vihis eli juuri tämä kasvispiirakka on mun lemppari pikaruoka 🙂 Ja hinta on itseasiassa ainakin S-ryhmän kaupoissa 0,99e 😉

  2. MariA kirjoitti:

    Mies luuli syövänsä lihapiirakkaa missä oli jauhelihaan sekoitettuna kasviksia. Ei meinannu uskoa vaikka jankutin monta kertaa että on ihan vegaaninen 🙂 Täälläkin S-kaupoissa maksaa tuon euron verran ja löytyy Prismasta lihisosastolta ylähyllyltä ”piilosta”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *