Hae
Palasia Arjestani

Nimimerkillä liian paljon kaikkea

Processed with VSCO with c1 preset

Erittäin epäurheilijamainen ihminen täällä moi. En edes muista millon oon viimeksi salille eksynyt. Ehkä joskus viime viikolla? Viikonlopun vietin siskon luona ja tehtiin kaikkea muuta paitsi treenattiin. Olkapää ei tykännyt tästäkään ja helvetti pääsi valloilleen sunnuntaina. On tää mystinen tapaus! Hän ei tykkää jos treenaa, mutta hän ei myöskään tykkää jos ei treenaa. Ihan kuin vieraan ihmisen ruumiinosa olis liimattu mulle ja se elää juuri niin kuin tahtoo. Maanantaina varasin sekä lääkärin että ortopedin ja illalla mulla oli jo kädessä lähete magneettikuvaukseen. Epäilyksenä repeämä kiertäjäkalvosimessa. Todennäköisesti se on tullut sinne pikku hiljaa, jos sellaista siellä onkaan. Ihan toimintakyvytön on olkapään mokoma ollut sunnuntaista lähtien.

Mä en tykkää yhtään aikatauluttamisesta ja kiireestä. Mä rakastan vanhaa perinteistä kalenteria ja tykkään merkkailla sinne kaikenlaisia asioita ja menoja, mutta kiirettä mä vihaan yli kaiken. Monta päivää menoa putkeen niin tämä tyttö lyö aina liinat kiinni. Tälle viikolle on ollut ihan kauheasti ohjelmaa ja siihen lisäksi töitä enemmän kuin riittävästi. Tuntuu etten ole käynyt kotona kuin pyörähtämässä. Tänään mulla oli Kampissa koulutus, kesken päivän magneettikuvaus samaisessa rakennuksessa, käynti pr-toimistolla, suhaus anoppilaan ja sieltä kampaajalle. Illalla olen kotona joskus yhdeksän aikaan, iltapalaa, huomisen kamat valmiiksi ja nukkumaan. En ymmärrä miten jotkut tykkäävät hetkisestä elämäntavasta ja vieläpä nauttivat siitä! Ei sovi mulle. Menee hermot jo muutamassa päivässä.

Mutta nyt mä istun kampaajalla ja rentoudun hetken lehtiä lueskelemalla. Ihanaa saada uusi freesi tukka eikä muuten maksa mulle pennin jeniä, koska mies osti mulle lahjakortin tänne Hiusmestareille pitäjänmäkeen joululahjaksi 🙂 Arvostan! Vihje ymmärretty 😀

Mut hei, vielä huominen ja sit alkaa loma!

6 kommenttia

 1. Tinttu kirjoitti:

  Hei kuvaa sit uusista hiuksista 🙂 Munkaan tänpäivänen kampaaja ei maksanut kun sain synttärilahjaksi lahjakortin ystävältä 🙂 Jee.
  Itestä on välillä kiva kun on hektistä mut en kyllä pidemmän päälle jaksaisi..hermothan ne menis ??

  • Jonna kirjoitti:

   Joo kunhan saan otettua jotain järkevää! Ei ne kauheasti muuttuneet. Vaaleaa ja toffeenväristä raitaa, huonot latvat pois. On paljon terveemmän näköinen kuin ennen!

 2. Samaistun kirjoitti:

  Allekirjoitan! Vaikka ikää ei löydy kuin 20 ja rapiat, olen jo useamman vuoden ajan ollut se kotihiiri joka inhoaa jos päivälle kasautuu niin paljon hommaa että illalla vasta ehdit kotiin ja silloinkin jääkaapin kautta nukkumaan. 😀 Joskus ystävätkin ihmettelevät kun en enää jaksa esimerkiksi työpäivän, salireissun ja kaupassa käynnin päälle lähteä enää seitsemän aikaan mihinkään koska ”eihän se ole vielä edes myöhä!”, ei ole mutta kotiinkin pitää päästä!
  Huono puoli tässä on se että juurikin pakolliset menot on näitä mitä en kasaa samalle päivälle montaa, mutta en myöskään jaksa jos monelle päivälle putkeen tulee jotain kylättely ja kahvittelureissuja, vaikka tottakai ystävien ja kavereiden kanssa vietetty aika olis ihan eri ja nimenomaan piristävää. Liekkö liian mukavuudenhaluinen vai ihan vaan se tylsä kotihiiri mutta nykyään pienen lapsen kanssa se vielä korostuu että ei yksinkertaisesti jaksa sopia mitään ylimääräistä joka viikonpäivälle… 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Mä jätän kans kaikki iltatilaisuudet aina suosiolla väliin, koska klo 19 on mulle jo liian myöhä 😀 Ei vaan jaksa! Pakko saada hetki asettua kotona ennen nukkumaanmenoa ja puuhastella kotiaskareita pois alta. Mä olen aina ollut tämmönen kotikissa, mutta vielä enemmän sen jälkeen kun taloon saapui lapsukainen 🙂

 3. Heidi kirjoitti:

  Täällä yksi kotihiiri ilmoittautuu! Olen aivan äimän käkenä, kun ihmiset joskus valittavat, jos ei parille illalle ole ”mitään menoa” tai ”mitään tekemistä”. Minua ahdistaa, jos ei ole tarpeeksi montaa koti-iltaa per viikko. Mieluiten ihan jokainen ilta koti-ilta.

  • Jonna kirjoitti:

   Ihan parasta kun yhdellekään illalle ei ole mitään menoa! Saa vain olla ja köllöttää, luksusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.