Hae
Palasia Arjestani

Helppoakin helpompi raakapuuro

Saatiin maistaa maanantaina järjettömän hyvää ja kuulemma helppotekoista raakapuuroa. Kaikkia ainesosia ei meille paljastettu,mutta puuro oli valmistettu vain muutamasta raaka-aineesta, joista pääosassa näyttelee CocoVin Supermix sekä jokin maitojuoma, kuten mantelimaito tai kookosmaito. Jos Supermix ei ole ennestään tuttu niin se sisältää kuorittuja hampunsiemeniä, chia-siemeniä, banaanijauhetta, psylliumia, mehiläisen siitepölyä, mustikkajauhetta, tyrnijauhetta, marja-aroniajauhetta, acai-, goji- ja raakakaakaojauhetta. Aikaisemmin oon laittanut sitä lähinnä smoothien sekaan, mutta siitähän voi näköjään tehdä puuroakin 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helppo raakapuuro (1 pieni annos)

 • 0,5 dl CocoVin Supermixiä
 • 1 dl maitojuomaa
 • Loraus hunajaa tai muuta makeutusta
 • Marjoja
 • Mitä tahansa lisukkeita oman maun mukaan

Sekoita maitojuoma (mantelimaito, kookosmaito tms) sekä Supermix pienessä kipossa keskenään. Laita kippo suojattuna hetkeksi jääkaappiin turpoamaan. Kun puuro on jähmettynyt, lisää haluamasi lisukkeet ja nauti 🙂

OI000652-1

Puuro kuulemma valmistuu noin 10 minuutissa, mutta omani lepäsi jääkaapissa hieman pidempään. Puuron voi kätevästi sekoittaa kippoon juuri ennen liikenteeseen lähtöä ja nautiskella itsekseen turvonneena sopivassa välissä päivää.

Omaan makuuni puuro kyllä tarvitsee hieman makeutusta ja lisukkeita. Sellaisenaan maistuu aika valjulta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tältä se näyttää ilman lisukkeita.

Teettekö te usein raaka- tai tuorepuuroa välipalaksi? Minkälaista?

2 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  En oo vielä ikinä saanut aikaiseksi kokeilla raakapuuroa, mutta on sitä niin monessa paikkaa hehkutettu että nyt varmaan on pakko testata!

  http://www.herstylishlife.com

  • Jonna kirjoitti:

   Se on tosi hyvä vaihtoehto aamupalalle tai välipalalle. Kannattaa kokeilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *