Hae
Palasia Arjestani

ja päivityksiä lisää..

Ei näköjään pidä koskaan sanoa, et huomenna sit päivitän sitä ja tätä, kun ei se kuitenkaan toteudu 🙁 Eilinen oli kyl ihan kökkö päivä. Koski selkään ja sen takia sit varmaan oli koko päivän kauhee hedarikin. Jätin sit suosiolla salitreenin välistä, koska treenaan mieluummin kovaa ja kunnolla kuin teen jonkun vähän sinne päin jumpan. Pitää reenata kovaa, että kehittyy 😀

No mut, nyt ne loput päivitykset ennen kun pitää mennä syömään ja saliloimaan.

11.12 tein takareidet ja pohkeet ja ihan kevyesti selkää. Rest pauseja yhä vaan ja vieläkin. Jotain uutta yritin taas keksiä, kun noi takareisitjumpat tuppaa olemaan niin pirun tylsiä..

1. Suorinjaloin mave powersmith
7+2, 6*75kg
8, 7*70kg
Jokainen sarja jalat leveällä. Tää on mun juttu 🙂 Ei tartte käyttää kovinkaan isoja painoja ja toimii takajaloille kuin lääke.

2. GHR selkäpenkissä
9+4, 9, 8*5kg
Tää vaatii vielä vähän harjottelua, mut tuntu kyl jo tosi hyvin takareisissä! Fastilta tän systeemin bongasin Bela-nimiseltä herralta sieltä Gymspacen puolelta. Tavallisen selänojennuspenkin jalkaosan alle laitetaan joku koroke, vaikka laatikko ja eikun veivaamaan. Selkäpenkki on siis enemmän vaakatasossa eikä liike (ainakaan mulla) mene alaselälle.. Vähän vaikee selittää. Täytynee ottaa seuraavalla kerralla viteoo.

3. Takareidet maaten
8+3, 7, 6*30kg
Aivan erilaisen tuntuman saan nykyään näissä koukistus-masiinoissa kun teen ne viimesenä. Painot on tippunu noin 20 kiloo, mut takajalat huutaa leipää heti ekasta toistosta lähtien. Aivan mahtava tunne!!!

4a. Pohkeet prässissä
9+5, 8, 8*190kg en mä osaa enää reenata pohkeita…

4b. T-kulmasoutu
10, 10, 10*30kg
Maaritin näin tätä tekevän ja piti itekin pitkästä aikaa kokeilla. Miksköhän en oo tätä tehny pitkään aikaan? Oikein hjuva liike.

5a. Pohkeet 45 asteen kulmassa
suora sarja x painoilla
pudotussarja x painoilla
nouseva sarja x painoilla
Elin sain isännän taas apuun, kun en meinannu saada mitään tuntumaa pohkeisiin. Pienen luennon jälkeen alko muuten tuntumaan :DJa seuraavana päivänä oli pohkeet aivan törkeen kipeet. Täytyykin ottaa isäntä nyt viereen katsomaan, kun teen pohkeita niin johan onnistuu. Ehkä joku päivä opin niitä itekin tekemään, siis ihan issekseen:)

5b. Ylätalja eteen (david)
3*10-12*35kg
Semmosta mukavaa puristelua.

12.12 Rinta-hauis

Olin yön duunissa ja meinas vähän olla käynnistysvaikeuksia aamulla. Salille kun pääsin niin ja vetäsin ekan sarjan niin johan alko olla taas virtaa 🙂 Näinhän se aina menee. Viimenen rest pause oli tämä.

1. Vinopenkki tangolla
7+2, 5*50kg Vähän enemmän painoja kuin viimeks 🙂
9, 7*45kg

2. Penkki kp
7+3, 6*23,5kg
7*21kg

3. Ristitalja
10+3, 7*40 lbs
11*30 lbs

4. Hk scott mutkatangolla 
9+3, 6*32,5kg ens kerralla lisää painoja..

5. Hk seisten mutkiksella
7+3, 6*30kg

6. Hk kp seisten
8+3, 7*10kg
Molemmat kädet yhtä aikaa.

Sit vielä loppuun 4 sarjaa superina viparit istuen kulmassa (selkä lattian suuntaisesti)+viparit istuen 45 asteen kulmassa+viparit istuen sivulle + pystypunnerrus kp. Semmonen kiva ja mukava tapposetti. Sit näiden päälle vielä 5 x jalannostot penkillä ja 2x normi rutistuksia.

Sunnuntaina kävin avittelemssa isäntää salilla ja venyttelin ite samalla semmoset 1,5h. Teki aika hyvää. Selkä alkaa olla jo aika tohjona ja fyssarillekin sain ajan vasta tammikuun alussa eli sinne asti on kestettävä. Onneks on toi oma hieroja kotona 🙂

14.12 Selekää ja vähän hauvista

Maanantaina käynnisty sitten taas supersarjaviikko. Nää on kivoi. Olin aika väsynyt maanantaina viikonlopun jäliltä, mut salille mennessä päätin et nyt reenataan se parikyt sarjaa selkää ja sit saa taas väsyttää ihan vapaasti. Noin minuutin palautuksilla vedin koko treenin läpi eli aika hyvän temmon sain pidettyä koko ajan yllä.

1a. Leuat leveä mo
9*BW
9*keltanen kumi
10*sininen kumi
11, 10*sininen kumi ja nää sarjat leveellä vastaotteella

1b. Alatalja käppyrätangolla
14, 11, 9*50kg
11, 10*45kg
Tein joka sarjan loppuun muutaman vähän vauhdikkaamaan toiston, toisin sanoen heijasin vähän alaselällä. Sain ainakin tehtyä sarjat toooosi loppuun.

2a. T-kulmasoutu
10, 8*40kg
10, 9, 8*35kg

2b. Leveä ylätalja eteen
9*55kg
11, 8*50kg
10, 9*45kg
Hirmu pumppiin vetäs selän!

Hauiksille yhden käden scottia taljassa yhteensä 6 sarjaa ilman mitään erityisiä taukoja. Kun toinen käsi teki niin toinen lepäs ja sit vaihto. 18 minsan intervallinkin vetäsin, wohoo! Ei tuota aerobista ole viime aikoina ihan hirveesti tehty joten kaikki on plussaa 🙂

Tänään kävin Elämänlangasta ostamassa itelleni Yogi-teetä mallia Detox. Illalla sitä sit maistellaan… Nyt syömään ja sit salille.

Noissa kuvissa muuten poseeraa Sarah Hayes. Mun mielestä ihan tyylikäs kehonrakentaja vaikken niistä mitään ymmärräkään. Flexistä hänen kuviaan bongasin ja tykästyin kovasti. Mäkin sit joskus isona oon tommonen 🙂 Saattaa jokusen vuoden vaan vaatia, mut aikaahan on, kun vaan jaksaa treenata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *