Hae
Palasia Arjestani

Ei helevata…

 Ihan alkuun loistavaakin loistavampi biisi. Toimii ainakin mulla suurena motivaattorina. Sanat uppoo kuin metrinen halko. Tää biisi on must, kun usko omaan tekemiseen alkaa horjua ja ahdistaa koko dieetti ja elämä muutenkin. Suomi räppi ja hip hoppi on muutenkin parhautta 😀

 Ei oo noi kahden salitreenin päivät mun juttu ei sit ollenkaan! Olin koko viikonlopun ihan loppu, piipussa, slut ja finito. Onneks on tänään koitti maanantai ja pääsin duuniin rentoutumaan 😀 Mun ei siis ole mikään pakko vetää viikonloppusin kahden treenin päiviä, mut saan niin tehdä jos haluan. Katotaan mikä on fiilin ens viikonloppuna. Sunnuntaina kaks treeniä jää kyllä tekemättä matkustelun takia. Menis viimenen salitreeni aivan liian myöhäseks. No ehkä lauantaina sit!?

Mulla oli taas olevinaan monta hauskaa ja kivaa juttua mistä piti kirjottaa, mut ne unohtu jo jonnekin..Hei, kuka tietää miten ja mihin voi käyttää tuoretta inkivääriä? Tekis mieli kokeilla, mut en oo vielä uskaltanut 😀 Tänään tein aivan järkyttävän tulista ruokaa, kun testailin uutta chili explotion-maustetta ja lisäsin sapuskaan vielä tuoretta chiliä. Hirvee hikivana juoksi päästä ja selästä syödessä. Buustaa aika hyvin aineenvaihduntaa 🙂 En oo mikään nero ruuanlaitossa saati mausteiden kanssa niin olisi kiva kuulla muiden vinkkejä asiaan liittyen. Mitä mausteita käytätte ja missä ruuassa?? Mitä ei missään nimessä kannata testata?

Mitä pidemmälle dieetti etenee niin sitä enemmän alkaa ruokajutut taas kiinnostaa. Sama juttu oli viime dieetillä. Teen mielelläni muille ruokaa ja voisin leipoa koko ajan. Ihme touhua. Alotin taas kokoamaan uutta reseptikirjaa. Kerään lehdistä ja netistä reseptejä, joita pitää ehdottomasti kokeilla, kun dieetti on ohi tai sitten dieetin aikana. Tosin joku muu saa syödä ne teokset.

Noh, eilen aamulla taas reilusti ennen kasia salille tekemään ojentajien kiertoharjottelujumppa. Otin muutaman extrasarjankin..

 • 1a. Punnerrus kapealla 4*15-18*BW
 • 1b. Pushdown tangolla 4*15-20*20-25kg
 • 1c. Ojentajakone 4*20-25*10kg
 • 2. Pushdown vastaotteella, yksi käsi 3*10-15*10kg
 • 3. Pushdown köydellä, yksi käsi 3*10-15*10kg

Treenin päälle 30 minsaa aerobista soutulaitteessa ja kuntopyörällä. Niin ja hiffasin pari uutta juttua poseihin.

Ilalla samanlaista settiä olkapäille.

 • 1a. Sivuviparit kp 4*15-18*8kg
 • 1b. Pystypunnerrus kone 4*15-17*10-20kg
 • 1c. Viparit eteen kp 4*15-18*6kg
 • 1d. Viparit kulmassa kp 4*15-20*4kg
 • 2. Sivuviparit vipivarsikoneessa 3*10-12
 • 3. Pekback 2*10-12

Loppuaerobisen teinkin tällä kertaa kävellen kotia. Matkaa keskustasta himaan kestää reilut 30 minsaa. Kävin matkan varrella Siwassa ostoksilla, kun oli mehukeitto finaalissa ja maltokin pääsi loppumaan. Malton tilalle omppua 🙂 Olin sen verran hyvällä tuulella, että ostin duunikavereille Kesäkassillisen keksejä. Pitäähän mun niitä jollain lihottaa niin säilyy tasapaino maailmassa 😀

Tänään aamulla tunnin aamuköpö ja loppupäivä onkin sit ollut vapukkia. Kaupungilla kävin ostamassa kassillisen evästä. Lifestä löysin malton lisäks kylmäpurustettua kookosöljyä ja vihreetä teetä. Näillä pärjää taas hetken! Vaaka näytti ihan ihme lukemia aamulla, kilon verran oli tullut paino alaspäin. WTF!?

Venymään painuu hän.

8 kommenttia

 1. joven kirjoitti:

  hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com

 2. emr kirjoitti:

  itse oon inkivääriä laittanut ihan teen joukkoon, veistellyt siitä palasia, tolla on ainakin turvallinen ja helppo aloittaa 😉

 3. Katja kirjoitti:

  Tuore inkivääri <3 sitä voi laittaa esim. teehen, (viher)pirtelöihin, lämpimiin ruokiin… laittasin varmaan jäätelöönkin jos söisin jätskiä 🙂 Kokeile vaikka kanakeittoon. Inkivääriteetä voi tehdä silleen että kuppiin 3-5 inkiväärilastua ja kuumaa vettä. Inkiväärikeksitkin on jees, vaikken keksejä enää juurikaan syö…

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Joven: thanks :)Emr: täytyypä kokeilla! Kiitos vinkistä.Katja: vois olla kanan kans aika hyvää.. kokeiluun!

 5. Anonymous kirjoitti:

  Nepalilainen kaali-kurkku-salaatti:100 g kaalia100 g kurkkua2 cm tuoretta inkivääriä1-2 vihreää chiliä1/4 tl suolaa1/4-1/2 tl punaista chilijauhetta1/2 dl sitruunamehuaMelkoisen pirteä salaatti!

 6. Amy kirjoitti:

  I appreciate your PO very much the picture with the article. Continues to refuel!!

 7. Jonna kirjoitti:

  Jonna jaksaa jaksaa!! Elämä ei oo helppoo, mutta ei sen kuulukaan olla =DMenis muuten liian yksitoikkoiseksi. Samassa veneessä kuljetaan, muista et ole yksin!Aivot off -asentoon ja nokka kohti tähtiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.