Hae
Palasia Arjestani

Tammikuun reseptit

9

Huhheijakkaa, kohta mennään jo maaliskuussa! Ja sehän tietää sitä, että reilun kuukauden päästä alkaa mökkeilykausi, ou jeah 😉 Luulin kokkailleeni tammikuussa paljonkin, mutta reseptejä oli eksynyt blogiin yhdeksän kappaletta. Oletteko testailleet mitään mun reseptejä tai olisiko jotain mitä kaipailisitte tänne? Enemmän arkiruokaa? Levonnaisia? Välipaloja? Laittakaa kommenttiboksi laulamaan!

Tällaisia reseptejä tammikuussa.

kol2

Suklainen kerrosraakakakku // Trendikäs smoothiebowl // Kaura-Kookossämpylät // Samettinen suklaavanukas.

kol111

Suklainen purnukkapuuro // Viljattomat omenahyveet // Tammikuun suosikkimehu // Suklainen smoothiebowl.

Smoothiebowleista tykkään hurjan paljon, koska ne on järjettömän hyviä ja todella helppoja tehdä. Ei muuta kuin latoo tavaraa blenderiin ja surauttaa sekaisin. Tykkään tehdä myös erilasia vanukkaita, koska helppous. Noiden tekemiseen ei mene muutamaa minuuttia kauempaa ja vanukkaat tekeytyvät ihan itsestään jääkaapissa. Mehua olen tehnyt itse jonkin verran, mutta nyt kärsin suunnattomasta ideoiden puutteesta sillä saralla. Täytyy alkaa metsästämään hyviä ohjeita! Tuo ensimmäisen kuvan Kolmen raaka-aineen suklaakakku on muuten testaamisen arvoinen juttu. Suosittelen tekemään myös päällisen!

Ruokien osalta mentiin koko tammikuu varsin normaaleissa merkeissä: kalaa melko paljon, vähän vähemmän lihaa. Kanaan olen saanut yliannostuksen enkä ole syönyt sitä pitkään aikaan. Onni on ollut anoppi, joka laittaa meidän matkaan pari kertaa viikossa ruokaa. Ei ole itse tarvinnut sillä asialla juuri päätään vaivata!

Lue myös postaukset: Oletteko kuulleet Rahkariinista?, Mitä syötäisiin kun ei keksi mitä syötäisiin? ja Onneksi ruoka lohduttaa.

4 kommenttia

 1. mirkku kirjoitti:

  Olisi kiva tietää reseptien ravintoarvot, dieettiruokavalioon olisi mukava tuoda monipuolisuutta. 🙂 Suolaisia (leivonnais)reseptejä lisää kiitos!

  • Jonna kirjoitti:

   Suolaisia leivonnaisia voiskin pitkästä aikaa tehdä. Tarkoitatko ihan tavallisia vai nimenomaan näitä terveellisempiä versioita? Ravintoarvoja on aiemminkin pyydelty, mutta on aikamoinen homma alkaa niiden kanssa säätämään. Varsinkaan kun en itse niitä laskeskele millään tavalla arjessakaan 😀

   • mirkku kirjoitti:

    Ennemmin terveellisempiä. 😀 Juu ymmärrän, että on työlästä laittaa ravintoarvoja. Voishan noita itseasiassa suht helposti kyllä iteki laskee. Sulla on fiksu, joustava suhtautuminen ruokaan, sulle kelpaa niin anopin ruuat kuin superfooditkin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *