Hae
Palasia Arjestani

Hotelliaamiaisia ja herkuttelua – viime viikon ruokapäiväkirja

Viime viikon ruokailut arkena meni ihan ok ja oon nyt selkeästi oppinut millon on aika tankata vähän enemmän hiilariakin. Viime kerralla, kun olin jonkin aikaa 100%:lla paleo-ruokavaliolla, mua alkoi yhdessä yhtäkkiä heikottaa kauheasti, vaikka kuinka söin. Jostain syystä mun energiavarastot ei täyty pelkällä bataatilla, vihanneksilla ja muilla paleoon kuuluvilla hiilarinlähteillä. Sen vuoksi en tahdo olla tämän kanssa niin ehdoton. Nyt oon käyttänyt hiilarinlähteinä myös riisiä, gluteenitonta pastaa ja gluteenittomia sämpylöitä. Paitsi että viikonloppuna mässättiin Tampereella oikein kunnolla 😀 Niin kuin elämässä kuuluu välillä tehdäkin!

Maanantai

Crossfit- treeni 1h + kävelyt treeneihin ja takas, yhteensä 5 km.

PicsArt_1438064280644Aamupalaksi munia ja pekonia, parsakaalia, vettä ja kahvia // välipalana töissä kirsikoita ja omenalohkoja // lounaalla parsakaalia, jauhelihakastiketta ja tomaattia // ennen treeniä smoothie, jossa banaania, avocadoa, puolukkaa, mansikkaa, siemensekoitusta, mantelimaitoa, protskujauhoa ja vähän vettä // treenin jälkeen palkkari (ei kuvaa) // illalla ruuaksi melkein paleo Sloppy Joe ja vihanneksia.

Tiistai

Ei treeniä, kotona paljolti puuhastelua ja tytön kanssa ulkoilua.

PicsArt_1438064455261Aamupalaksi pähkinäisiä aamiasmuffinsseja, omenaa ja avocadoa, vettä ja kahvia lisäksi // välipalalla omenaa, pähkinöitä ja kahvia // lounaalla edellispäivän iltaruokaa, avocadoa ja tuoreita vihanneksia // välipalana kotona mustikkasmoothie // iltaruokana gluteenitonta spagettia, jauhelihaa ja vihanneksia // iltapalaksi omenaa ja maapähkinävoita (ei kuvaa)

Keskiviikko

Crossfit-treenit 75 minuuttia + kävelyt treeneihin ja takasin kotiin.

PicsArt_1438067332434Aamupalaksi pähkinäisiä aamiaismuffinsseja, omenaa, kinkkua, vettä ja kahvia // välipalaksi omenaa, kahvia, pähkinöitä. Questbar jäi syömättä. // lounaalla Picnicin kana-teryakisalaatti // välipalana marjasmoothie // treenin jälkeen palkkari (ei kuvaa) // iltaruokana Sloppy Joe vihanneksilla // jälkiruuaksi naapurin tekemä pulla.

Torstai

Ei treeniä. Iltapäivällä kisujen vienti anoppilaan ja löysää hengailua.

PicsArt_1438067501026Aamupalana gluteeniton sämpylä höysteillä, omenaa, vettä ja kahvia // välipalalla omena ja puolikas Questbar crossfit Gameseja katsellen // lounaalla Sloppy Joen jämät, omenaa ja porkkanoita // iltapäivällä kotona gluteeniton sämpylä päällisillä // anoppilassa ruuaksi hernekeittoa // iltapalaksi suklainen herkkusmoothie.

Perjantai

Töiden jälkeen sähköautolla Tampereelle! Illalla hotelli Tornissa treeninä kyykkyä ja puolikas Cindy ( 5 x leuat + 10 x punnerrus + 15 x kyykky omalla painolla –> niin monta kierrosta kuin 10 minuutissa ehtii).

PicsArt_1438067689194Aamupalaksi pinaattimunakas, pähkinäinen muffinssi, pari porkkanaa, vettä ja kahvia // välipalalla omena ja kahvi // lounaalla samaa kuin aamupalallakin // iltapäivällä abc:llä lehtipihvi lämpimillä kasviksilla // jälkiruuaksi juustokakkua kera kahvin // iltapalaksi naudanpaistileipä ja uuniomena Skyr.

Lauantai

Koko päivä Särkänniemessä!

PicsArt_1438067798070Aamupalana runsas hotelliaamiainen eli kaikkea ja paljon! // Särkänniemessä iltapäivällä hodari, ranskalaiset ja limu // jälkkäriksi pehmis-kahvi // päivän aikana paljon vettä // illalla pizzaa.

Sunnuntai

Ja taas autossa istumista kotiin päin… illalla siivoilua kotona.

PicsArt_1438067877647Aamupalana taas runsas hotelliaamiainen (ei kuvaa) // kahvin kanssa Daim-kakkua // kotona pari leipää höysteillä ja paljon vettä // naposteluna suklaa ja jogurttipäällysteisiä pähkinöitä // illalla jauhelihakastiketta ja salaattia.

Kuten kuvasta näkyy niin viikonloppuna syötiin vähän sitä sun tätä, mut olipahan vaan mukavaa heittää ihan vapaalle! Skumppalasillinen oli suunnitelmissa Tornin Moro-baarissa, mut se jäi tällä kertaa tekemättä. Ei vaan jaksanut. Iltapalaa en osaa vieläkään syödä, osasyynä myöhäinen iltaruoka. Mut aamupaloja olen vihdoin ja viimein oppinut vaihtelemaan 🙂

Tää oli nyt vähän tämmönen viikko ja ens viikolla siirrytäänkin turkkilaiseen ruokavalioon 😀

 

 

2 kommenttia

  1. tiia kirjoitti:

    ethän huijaa itseäsi, tää ei ole fitnes life:)

    • Jonna kirjoitti:

      Sori, mut nyt en kyllä ymmärtänyt yhtään! Joten jos viitsisit vähän tarkentaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *