Hae
Palasia Arjestani

Kehityksen lumoissa

Huomasin viime viikolla, että oon taas alkanut selvästi kehittyä treeneissä. Sykkeet nousee edelleen helposti, mutta pystyn silti jatkamaan ja vielä kiristämään tahtiakin tarvittaessa! Voimatasot nousee pikku hiljaa ja painonnostoliikkeissäkin olen kokenut muutamia oivalluksia! Aivan mahtavaa huomata miten hyvin kroppa ottaa treeniä vastaan ja treeneihin on joka kerta yhtä mukava lähteä! Saa nähdä miten tämä viikko menee jumppien osalta sillä flunssa yrittää kovasti puskea päälle 🙁 Viime viikolla sain kokoon kolme treeniä ja perjantainakin oli tarkoitus mennä, mutta suunnitelmat muuttuivat tytön sairastuessa.

kuvia 011

Maanantaina oli ohjelmassa taas push jerkiä 3 x 5. Sain tällä kertaa polvet kuriin instassa saatujen hyvien neuvojen ansiosta eli kaventamalla yksinkertaisesti jalkojen asentoa. Kiloja jerkeissä 35-45 ja tekniikkakin tuntui taas aavistuksen paremmalta! Kyllä mä sen vielä opin 😉 Metconissa tehtiin 8 kierrosta shoulder press x 3, bar mu/chest to bar/leuat x 6 ja boxjump x 9. Aika rajana 15 minsaa ja mun aika tais olla pikkusen reilu 13 minsaa. Kivaa pikku tykistystä! Leuoissa alan selkeesti väsyä loppua kohti ja vikoissa seteissä jouduin tekemään leuat parissa osassa, mutta omalla painolla kuitenkin 🙂

kuvia 008

kuvia 009

kuvia 010

Tiistai oli pelottava päivä: kyykkypäivä! En tiedä miksi, mutta mua jännittää kyykkytreenit aina ihan sikana. Oon niin hermostunut etten saa sanaa suustani. Valmentajakin ihmetteli miten mun normaalisti erittäin runsaat puheenlahjat oli niin kovin vaatimattomat 😀 Kyykyissä syy! Oon jo pitkään tehnyt kyykyt yksinään Eastbodylla ja on kyllä ihan eri asia kyykätä kun on varmistaja takana! Sain itsestäni huomattavasti paljon enemmän irti kun nyt oli treenikaveri takana avittamassa. Kyykyissä tehtiin myös 3 x 5 ja kiloja 55-70kg. Vika sarja oli tiukka, mutta nousi omin avuin! Metconissa lyhyesti ja ytimekkäästi burbee x 10 ja airsquat x 20. Kahdeksassa minuutissa niin monta kierrosta kuin ehti. Mun tulos oli 5 täyttä kierrosta ja 10 burbeeta päälle. Mä niin vihaan tällaisia metconeja, mut tulipahan tehtyä.

kuvia 012

kuvia 013

kuvia 014

Treenin jälkeen sain meidän salin aktiivikisaajalta, Rinteen Tiinalta,  todella hyviä tekniikkaneuvoja burbeisiin. Mun vanha tekniikka on aika kuluttava ja ootan innolla, että pääsen testaamaan uusia jippoja! Kokeilin boksihyppyihin kans uusia jippoja ja tein lähempää tuttavuutta boksin kanssa, oikein säären kautta! Mulla on ollut noi Inarin kengät reilun vuoden ja ne hajos sillon melkein heti enkä laiskan ole saanut niitä korjattua enkä hankittua uusia kenkiä. Nyt se sitten kostautui kun kenkien etuosan repsottava muoviosa tarrasi kiinni boksin reunaan ja seuraavaksi olinkin sääri kiinni boksin kulmassa. Koski aika helvetin paljon! Minkälaisten treeni kenkien nimeen te vannotte? Mulla on nyt nimittäin uusien kenkien osto edessä eli vinkkejä saa jakaa! Inovit vai Reebokin nanot? Vai kenties ihan jotkin muut?

IMG_20141118_184443

Torstai olikin sit mun osalta viimeinen treeni päivä viime viikolla, mutta se olikin sit todella hyvä setti! Tehtiin pareittain 25 minuutin metcon,  paitsi että me naiset tehtiin kolmen mimmin tiimissä ja hauskaa oli! 🙂 Treenin alkuun harjoiteltiin vähän köysikiipeilyä ja toes to bareja ja sit alettiin hommiin.

Pari wod

 • 50 x kahvakuulaheilautus pään päälle
 • 1 kierros salia ympäri kaveri reppuselässä + kolmas henkilö veti saman rundin kahvakuulien kanssa kävellen
 • 50 x wallball
 • 1 kierros repparissa
 • 50 x toes to bar
 • 1 kierros repparissa
 • 50 x tuplanaruhypyt
 • 1 kierros repparissa
 • 1 kierros levypainoja sylissä kantaen, meillä 30-35kg
 • Köysikiipeily x 2 (kaksi kiipesi siis kerran yhtäaikaa)

Me tehtiin kaikki liikkeet niin, että kaksi teki ja yksi lepäsi ja sit se yksi teki ja kaksi muuta otti lepiä. Jokaisen liikkeen sai pilkkoa niin moneen osaan kuin tahtoi. Saatiin tehtyä köysikiipeilyjä vaille kaksi kierrosta. Tykkäsin tästä treenistä todella paljon. Varsin hauskaa vaihtelua! Torstaisin meillä on aika usein tällaisia spesiaaliwodeja ja harmittaa suuresti etten kovin usein pääse torstaisin treenaamaan 🙁

Henna ja minä kahvakuulien kimpussa!

Henna ja minä kahvakuulien kimpussa!

kuvia 001

Minna ja minä kiipeilemässä.

Minna ja minä kiipeilemässä.

kuvia 006

kuvia 007

kuvia 005

Toes to bareja.

Toes to bareja.

kuvia 009

kuvia 004

Nythän meillä on mahdollisuus treenata kolmessa eri paikassa kun saman firman pojat ovat avanneet cf-salit myös Kalasatamaan sekä Tikkurilaan, jonka sali löytyy nimellä crossfit 01300! Tervetuloa joukkoon mukavaan ja mahtavaan 🙂 Kuinkas moni aikoo muuten osallistua winter warin karsintoihin? Jos vaan pysyisin itse terveenä niin tarkoitus olis rimpuilla taas karsinnoissa 🙂 Hyvää treeniä hän ne on!

 

9 kommenttia

 1. noora kirjoitti:

  Mulla oli Nano 3.0:t, mut ne löysty niin sain hyvillä mielin tilata pari kk sitten 4.0:t. Ne on aivan tajuttoman hyvät, tosi paljon paremmat kun vanhempi malli. Todellakin suosittelen niitä!

  • Jonna kirjoitti:

   Nanot lähti mullakin tilaukseen! Kiva nähdä minkälaiset ne on verrattuna Inoveihin 🙂

 2. Annika kirjoitti:

  Mulla on ollut nyt vuoden verran innovit, ja ne ovat kestäneet tosi hyvin. Nyt tekisi mieli ostaa uudet, hygieniasyystä ellei muusta. Tyykkään tosi paljon pariwoodeista, sääli että me tehdään niitä tosi harvoin..Mun tyttö harrastaa CF Ruotsissa, asuu siellä, ja kun kävin häntä katsomassa viimeksi tehtiin yhdessä tosi hurja pariwood, niillä on usein sellaisia. On aina niin kivaa treenata lapsensa kanssa

 3. Annika kirjoitti:

  Jostain syystä, kun kirjoittaa kommentteja ja käyttää emoiseja, loput tekstistä häviää. Mistä se voi johtua??

  • Jonna kirjoitti:

   JAa-a, en kyllä yhtään tiedä! Joku tekninen juttu varmasti… Ite pystyn kuitenkin käyttämään niitä. Outoa!

 4. mikaela kirjoitti:

  Jos haluut uudet inov8 ni Anni Vuohijoen nettikaupassa sais halvalla http://www.voimakauppa.com/campaign/12/poistonurkka

 5. Laura kirjoitti:

  Mulla oli pitkään käytössä tasan sama malli ja väri Inoveista kuin sullakin. Ja kärjen liimaukset myös petti samalla lailla jo alussa. Nyt sitten ryhdistyin ja hommasin Nano neloset. Olen kyllä ollut lyhyellä käyttökokemuksella tyytyväinen. Karen meni niin mukavasti kuin se voi mennä Nanoilla ja köysikiipeilyssä ovat olleet ihan ässät! Vielä en ole kokeillut oly-nostoja Metconeissa, mutta pitäisi sopia leveämmän lestin puolesta niihinkin hyvin.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä hommasin samat kengät ja ovat kyllä todella hyvät jalassa! Vielä kun pääsis testaamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *