Hae
Palasia Arjestani

Ajattelemisen aihetta.

Selailin tässä blogeja ja silmiin osui Karkin kirjoittama todella hyvä postaus! Kannattaa käydä lukemassa.

Omalla kohdallani olen kyllä syyllistynyt valittamaan täällä huonoa oloa ja millon mitäkin. Usein tuntuu ne kaikista positiivisimmat jutut jäävän varjoon. Mistähän syystä? Viime aikoina on tullut vaivuttua omaan pieneen maailmaan, johon ei ole paljon muuta mahtunut kuin minäminäminä, minun kunto, minun treenit.. Onneksi tuo mies ja karvaiset otukset pitää huolen, että mamma palaa aika ajoin myös planeetalle Maa.

Omalla kohdallani negatiiviset tuntemukset ja ajatusmaailma syntyy halusta päästä kovimpaan mahdolliseen kuntoon. Ahdistus valtaa mielen, kun tajuaa ettei sitä kuntoa saavuteta vieläkään, puolen vuoden dieetin jälkeen. Harmittaa vietävän paljon nousta lavallalle upeiden tyttöjen joukkoon ja tietää menettävänsä pisteitä ja sijoituksia sen vuoksi ettei kerkeä kaikesta työstä huolimatta tarpeeksi kireään kuntoon. Tämäkin asia on vaan hyväksyttävä ja puurrettava silti loppuun saakka. Voinpahan ainakin sanoa tehneeni kaikkeni! Ensi kerralla parempi lähtökunto ja tuloskin saattaa olla ja onkin parempi 🙂 Seuraavalle dieetille lähdettäessä lihastakin on entistä enemmän, ruokapuoli on paremmin hallussa, oon voittanut 7 oikein lotossa ja…

Tällä hetkellä kehossa on runsaasti nestettä eikä kiristymistä voi nähdä ollenkaan. Odotellaan siis nesteiden lähtöä ja kyllä ne viimeistään vikalla viikolla lähtee! Hui, mitähän sieltä alta paljastuu? Tulee Jonnalle aikainen joulu 😀

Hei, enää yksi normaali viikko aerobisineen ja treeneineen ja sit aletaan pikku hiljaa rentoutua ja odotella H-hetkeä. Voin sanoa, että pientä jännitystä alkaa olla ilmassa jo nyt 🙂 Tänään oon saanut tankkailla ja suonien hyökkäys on ollut valtava! Ihme paikkoihin niitäkin on alkanut ilmestyä..

Massu täynnä mirrit kainalossa on aika mukava köllöttää tääl! Kohta aion syödä pienen palan kevyt jätskiä, ihan vaan muistelen miltä se maistuu 🙂 Vedetään sit kisojen jälkeen koko paketti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.