Hae
Palasia Arjestani

Löytöjä.

Täällä ruudun toisella puolella on aika väsynyt tyllerö. Koko päivän oon mennyt vähän niin kuin haaleassa vedessä. Tän saman olotilan muistan viime dieetiltä. Yleensä seuraavana päivänä paino oli tullu alas jonkin verran. Saas nähdä käykö nytkin niin vai onko kolme treenipäivää putkeen tehneet tehtävänsä. Paino on laskenut tällä viikolla niin hyvin ettei välttämättä tarttis huomiselle enää pudotakaan. Pikku muutoksia tulee diettiin ensi viikosta lähtien, mutta niistä myöhemmin lisää 🙂

Eilen oli aamulla sen verran kiva keli, että lähdettiin heti aamupalan jälkeen tytön kanssa ulos. Käveltiin muutaman kilsan päähän avattuun uuteen S-markettiin ruokaostoksille ja samalla pyörähdettiin Fida lähetystorilla. Oon aika monessa Fidassa käynyt ja mun mielestä ne on olleet tosi nuhjuisia ja huonosti hoidettuja (suoraan sanottuna aika kusisia paikkoja..), mutta tämä uusi liike oli tosi siisti ja valoisa! Toivottavasti pitävät sen sellaisena. Tein vaikka mitä hyviä löytöjä ja varmasti olisin tehnyt enemmänkin ellei tyttö olis alkanut hermostua kesken kaiken.

Tytölle löysin kympillä ReimaTecin toppapuvun. Siis kympillä!!

Ja käyttämättömät toppahanskat.

Kangaslaarista bongasin tällaista mustavalkoista kangasta.

Ikeaahan se 🙂  Sijoituskohdekin on jo mielessä.

Itselleni farkut, joustavaa kangasta totta kai.

Kokoa 38, mutta mahduin niihin!

Vähän ovat vielä tiukat, mut pienentymään päinhän tässä ollaan 🙂

Pantaihmiselle uusi tukkapanta.

Hello Kitty sen olla pitää! 

Tytölle (ehkä vähän minullekin) pehmo Minnie. Tää oli jotenkin niin suloinen, että oli ihan pakko ostaa se 🙂

Noiden lisäksi kotiin kulkeutui yksi joulukoriste, mimmille housut sekä mulle Filan huppari. Hyviä treenihuppareita ei koskaan voi olla liikaa 🙂

Uusi huppari.

Melkoinen makkarankuori se vielä on mut ei haittaa! 

Ensi viikolla on tehtävä uusi reissu Fidaan!

Illalla salille jumppaamaan olkapäät ja ojentajat. Pumppitreeniä vedettiin taas eli lyhyemmät palautukset ja pidempää sarjaa. Taisinpa tehdä tripla- ja supersarjaakin!

1a. Sivuviparit 3*15-20
1b. Pystysoutu kp 3*11-16
1c. Pystypunnerrus tangolla 3*11-15
2a. Pushdown köydellä 3*10-17
2b. Kickback kp 3*12-16
3. Kapee pena 2*12-15
4. Pohkeet istuen 4*18-25
5. Polvennostot tuolissa 3*12-15

Oon varmaan kyllästymiseen asti täällä kertonut miten vaikea liike sivuviparit mulle on. Se on sitä edelleen. Välillä saan niissä tosi hyvän tuntuman ja välillä en sitten niin minkäänlaista vaikka päälläni seisoisin. Tällä kertaa tein parin sekunnin supistuksen yläasennossa jokaisella toistolla ja voin sanoa että tuntui! Pystysoudussakin tein ylhäällä kunnon pysäytykset ja puristukset. Tuntu toimivan, koska nyt on olkapäät tosi kipeet! Ojentajillekin vähän erilaisia liikkeitä. Itse saan kickbackeissa huomattavasti paremman tuntuman kuin pushdowneissa. Jostakin muistan lukeneeni tutkimustuloksen, jonka mukaan kickback aktivoisikin enemmän lihassoluja ojentajassa kuin pushdown.

Mahaa tältä päivältä.

Vatsalihakset pilkottaa jo vähä pehmeän alta 🙂

Muutama sentti on vyötäröltä lähtenyt!

Tänään lähdettiin aamulla appivanhempien kera kaupoille. Itselleni en kyllä mitään ostanut, mutta Plantagenin olisin voinut ostaa kokonaan itselleni! Mä viihtyisin siellä varmasti vaikka koko päivän ja saisin kaikki rahani menemään kukkiin, kukkaruukkuihin ja muihin oheistuotteisiin. Tosi kauniita jouluisia kukka-asetelmia oli vaikka kuinka, mutta yhtään en loppujen lopuksi kotiin asti tuonut. Myös orkideoja ihastelin pitkään, mutta oon päättänyt etten yhtään uutta kotiin tuo ennen kuin saan nuo vanhat kukkimaan. Ostin sit vain tulppaaneja ja orkideamultaa ja anoppi osti meille joulutähden. Kukkaset on kyllä ihania <3

Pari ruokakuvaa vielä loppuun.

Pinaattimunakasta eilen aamulla. Ja tänäänkin.

Ruohosipuli on nyt in mun lautasella.

Kiva kun tuo mies äsken syöpötteli täällä hodareita ja nyt vetää karamellia nassuun. Vähän turhan hyvältä tuoksuu itse tehdyt hodarit, puuuuuuuuh.. Taidan hävitä peiton alle ennen kuin se kaivelee vanukaskipon jääkaapista!

Muistakaahan osallistua arvontaan täällä. Aikaa osallistumiseen on huomiseen klo 20 saakka.

4 kommenttia

 1. dea henrikson kirjoitti:

  Toi sun aamupala näyttää kyllä namilta :P!! Puuro puuttuu niin olisi täydellinen 🙂

 2. hanna v kirjoitti:

  alkaa muuten vatsalihakset todellakin pilkottaa 🙂 hyvältä näyttää!! ;)t hannapainoprojekti2013.blogspot.fi

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Dea: heh, Mä kun puuroa aamulla syö niin mulle toi on täydellinen tuollaisenaan 🙂 puuroa syödään vasta ennen treeniä!Hanna v: pikku hiljaa, sentti kerrallaan ne sieltä esiin tulee 🙂 ehkä reilun 10 kilon päästä ne näkyy vasta oikeesti. Siihen mennessä ehkä oon saanu ton raon vatsojen välistä kokonaan umpeen 🙂 vielä on pieni rako jäljellä!

 4. Annemari kirjoitti:

  Näkyypä dieetti toimivan, vaan niin oli vissiin tarkoituskin 🙂 Hyvä hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *