Hae
Palasia Arjestani

Viikon 8 ruokapäiväkirja – rakastuin mä wokkeihin

viikon 8 ruokapäiväkirja

Se olisi taas perjantai ja aika paljastaa viikon 8 ruokapäiväkirja! Viime viikko oli aika tasainen mitä tuli ruokailuihin ja treeneihin. Viikkon mahtui kolme punttia, yksi lihashuoltotunti + aerobinen ja yksi crossfit-setti. Salilla tein lisäksi pari intervallia treenin jälkeen ja kotona lihashuoltoa. Aika sopiva määrä mulle. Huomaan heti treenimäärien kasvaessa myös nälän kasvavan. Kunnon treenin jälkeen nälkä on valtava ja seuraavana päivänä se vasta valtava onkin! Näin kävi perjantaina. Torstain punttitreeni oli sen verran kova, että koko perjantain vatsa kurni minkä kerkesi. Aamupäivällä ei ollut mitään naposteltavaa niin napostelin korvapuustipitkoa ja mustikkapiirakkaa 😀

Mennäänpä sitten itse asiaan eli viikon 8 ruokapäiväkirja olkaapa hyvät 🙂

MAANANTAI

viikon 8 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja munia, vihanneksia ja teetä gheellä

11.00 puuroa marjoilla ja cashewtahnalla

14.30 banaani ja hera

16-17.30 punttitreeni

treenin aikana malto + bcaa ja treenin jälkeen palkkari

19.00 lohta, riisiä, uunikasviksia ja Lidlin kaurasydän päällisillä

21.15 omena

TIISTAI

viikon 8 ruokapäiväkirja

Töissä 9-17

6.45 paistettuja munia, vihanneksia ja teetä gheellä

12.30 lohta ja edellisen päivän uunivihanneksia

16.00 protskuvanukas, pähkinä-marjasekoitusta ja bcaa-juoma

20.00 mysliä, omenaa ja kauramaitoa

KESKIVIIKKO

viikon 8 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15.00

5.20 paistettuja munia, porkkanaa ja teetä gheellä

11.00 S-marketin itsepalvelutuskistä salaatti: lohta, nyhtökalkkunaa, falafeliä, melonia, kuivattuja karpaloita, vuohenjuustoa, lehitkaaliraastetta..

14.30 prodevanukas pähkinä-marjasekoituksella

16-17.30 Crossfit Vantaalla ensin nopea aerobinen treeni skiergolla ja sen jälkeen tunnin lihashuolto

19.15 lohi-nuudeliwokkia

21.30 omena

TORSTAI

viikon 8 ruokapäiväkirja

Töissä 12-20

6.45 puuroa marjoilla ja maapähkinävoilla, teetä gheellä

9.30-11 punttitreeni Powerfit Vantaalla

treenin aikana malto+bcaa ja treenin jälkeen palkkari

13.00 lohi-nuudeliwokkia

17.00 bcaa-juoma ja Battleoats-patukka lennossa (kauhea kiire-ilta!!)

21.00 annos anopin tekemää makaronilaatikkoa

PERJANTAI

viikon 8 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15

5.20 paistettuja munia, vihanneksia ja teetä gheellä

9.00 kaksi palaa Pullava korvapuustipitkoa ja pala mustikkapiirkkaa, koska oli aivan jäätävä nälkä. Kiitos edellisen päivän treenin… + teetä

11.15 lääke-esittelijän tuoma cittarin kana-currypatonki

14.00 prodevanukas pähkinä-marjasekoituksella

15.30-17 punttitreeni

treenin aikana malto+bcaa ja treenin jälkeen palkkari

18.45 leivitettyä kalafileetä, perunamuussia, salaattia ja valkosipulivoipatonkia

21.00 kauraleipää kalkknaleikkeellä ja vihanneksilla

LAUANTAI

viikon 8 ruokapäiväkirja

9.00 kauraleipää juustolla ja paistetulla kananmunalla, turkkilaista jogurttia marjoilla ja pähkinöillä + teetä gheellä

12.00 puuroa marjoilla ja maapähkinävoilla

15.00 cappucino ja protskupatukka

16.30 yksi Nutella-naposteltava

19.30 muutama pala pizzaa

muutama ruokalusikallinen jäätelöä

SUNNUNTAI

viikon 8 ruokapäiväkirja

9.30 kauraleipää juustolla ja paistetulla kananmunalla, kauragurttia marjoilla ja pähkinöillä + teetä gheellä

14.00 kolme tortillaa kanalla, juustoraasteella, vihanneksilla, avocadolla, salsalla ja juustokastikkeella

16.00 teetä ja yksi nutella-naposteltava

17.30-19 Crossfit Vantaalla kunnon lämmöt ja crossfit openien ensimmäinen laji eli 18.1. 20 minuutin ajan: 8 polviennostoa roikkuen, 10 X clean + ylöstyöntä käsipainolla ja 12 kcal soutu.

20.30 perunamuussia, kanaa ja jauhelihaa, avocadoa ja vihanneksia

Päätin edellisen ruokapäiväkirjan jälkeen etten enää rajoita herkkuja viikollakaan. Syön niitä sen verran kun mieli tekee ja huomasin tämän metodin toimivan varsin hyvin. Eipä enää tehnyt mieli mitään! Kun ruokarytmi on tasainen ja päivä muutenkin hyvin jaksotettu, ei tee mitään ylimääräistä mieli. Mutta auta armias, jos olen kotona vaikkapa sairaan lapsen kanssa (niin kuin tällä hetkellä) niin tekee mieli vain napostella koko ajan jotain. Tykästyin viime viikolla todella wokkeihin! En ole oikeastaan koskaan ollut ”wokki-ihminen”, mutta nyt tajusin miten hyviä ja monipuolisia ruokia ne ovat. Niihinhän saa upotettua vaikka vallan mitä ja vatsa täytyy aivan varmasti. Ainakin tuo mun tekemän lohi-nuudeliwokki oli mielettömän hyvää <3

Miltäs viikon 8 ruokapäiväkirja näyttää?

Edellinen postaus: Jos vain olisi enemmän aikaa

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

4 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  Wokit ovat kyllä käteviä ja nopeita. Samassa ajassa pakastewokki ja proteiinilähde ja nuudelit pataan menee sama aika kun esim einespizzan lämmittämisessä tai vieläpä jos tilaa pizzan. Sitä en ymmärrä kun sanotaan että ruoanlaitto kestää mutta kyllähän sen pizzan tilaus ja odottelu kestää kauemmin kun tekisi itse. Olipas kalaviikko, paljon lohta monena päivänä hienoa. Ihan tuoretta vai ootko koskaan purkkilohta syönyt? Viikko alkaa hyvin ja kasviksiakin on aika mukavasti uunijuuresten kera, satokausiajattelua arvostan. Hieman ti-to illalle kasviksia lisää. söitköhän to liian vähän jos pe oli kamala nälkä? treenatessa nälkä kyllä usein kasvaa samaa mieltä mutta joskus päinvastoin ainakin mulla pitkäkestoinen treeni vie nälän pois ja ainakaan heti treenin jälkeen ei ole nälkä. Jostain lukenut että kova lyhyt treeni vähentää nälkää ja pitkäkestoinen aerobinen kasvattaa mut en tiedä..kai yksilöllistä? kl9 jo pullaa oli aika yllätys. la puuttui kasvikset ja aika vähän ruokaa. herkuttelu maltillista jälleen kerran viikonlopulle. Kiva kun ei ollut punaista lihaa kun vähän. Tosi hyvä ajatus syödä riittävästi ja ehkä tietoisesti(mindfulnes)?keskittyä makuun eikä tehdä muuta samaan aikaan lukea yms.

  • Jonna kirjoitti:

   En oo koskaan purkkilohta syönyt, ei kuulosta hyvältä! Yhden lohen paistaessa saa hyvät ruuat monelle päivälle. Purkkilohi tuskin kestäisi kovin kauan. Voi olla, että treeniin nähden tuli syötyä liian vähän torstaina, mutta enpä olisi illan aikana muuta ehtinyt syömäänkään. Töissä oli niin kauhea kiire ettei siinä juuri syömään ehtinyt. Eväitä olisi ollut itseasiassa repussa vielä lisääkin odottamassa. Mulla on aina nälkä, oli pitkäkestoinen tai lyhytkestoinen treeni 😀 Mutta olen sen kyllä huomannut, että esim. pitkän kävelylenkin jälkeen ei ihan heti tule nälkä, mutta kovan salitreenin jälkeen taas nälkä on melkein heti. Täytyypä tutki asiaa vielä enemmän!

   Lauantait on mulla aina haastellisia, kun on niin paljon tekemistä päivän aikana. Silloin tulee harvoin paljon vihanneksia syötyä. Ehkä jonkun salaatin voisi päivän aikana yrittää vääntää. Sehän kasvattaisi vihannesmäärääkin merkittävästi.

 2. Cheese kirjoitti:

  Olen kanssasi samaa mielta siita, etta kaikki tuo kulta ja kimallus on muiden selkanahkasta Vaikka aurinkoloma kiinnostaisikin, Dubai ei ole omalla listallani. En vain voi kuvitella lomailevani paikassa, joka rakentuu ihmisoikeusrikkomuksille. Aika ikavaa, etta monet bloggarit ovat ilmeisesti toisenlaisissa ajatuksissa aiheesta.

 3. cardosinho kirjoitti:

  Otin tästä kopin ja kysäisen josko olisi mahdollista saada alekoodia tai arvottavaksi patukoita ? custom written essays

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.