Hae
Palasia Arjestani

Innostuin!

Hitto, miten hyvän treenin vedin tänään EB:llä. Piti ihan heti tulla hehkuttamaan 🙂 Nyt löyty sitä vanhaa kunnon rytinää tähänkin hommaan mitä olenkin jo jonkin aikaa odotellut. Luulin, että mun treenimotivaatio on jo alkanut hiipua ja musta tulee kevyt sunnuntai-jumppailija mut nyt on valoa tunnelin päässä!

Ojentajia ja etureisiä tein. Aika beisikki reeni, mut silti hemmetin hyvä!

1. Kapee pena 5*6-8*45kg palautukset 60 sekkaa.
2. Pushdown tangolla 15*45kg/ 13*40kg
3. Prässi kapealla 15*150kg/ 11*160kg
4. Hack kapealla 6*6*55-60kg

Kaikki liikkeet tosi rivakalla tahdilla läpi. Hack-sarjat alle minsan palautuksilla. Hiki virtas ja tyttö puuskutti. Kiva oli rynnätä bussiin naama ihan punasena ja otsa hikeä valuen. Pienen jälkihien puski bussissa 😀

Eilen pidin välipäivän salilta ja kävin tunnin verran köpöttämässä vaunujen kanssa. Täällä on aivan mahtavat maastot vaunuilla ja muutenkin lenkkeillä. Joku päivä vois rulliksetkin tonkia varastosta ja käydä kaatuilemassa tuolla tien varsilla 😀

Huomenna sit ainakin takareisiä. Niihin näyttäis jo vähän muotoa tulleen, mut tarvitaan vielä paljon lisää!

Käykääs tsiigaamassa kuinka päästään kisakuntoon 12 päivässä 😉

2 kommenttia

  1. Momin kirjoitti:

    Jee sähän näytät niin ryhdikkäältä tuossa kuvassa! … ja leveeltä 😉 voi jee sentäs! Hienoa että jaksat treenailla vaikka kotona on pikkuihminen. Itse jouduin tässä käymään pienen taistelun itseni kanssa, että miten jaan tätä aikaa arjesta, niin että sitä riittäisi jälkikasvullekin… ja silti voisin treenatakin ihan täysiin. Huomasin jossain välissä onnistuneeni buukkaamaan arkeni niin täyteen, että pienimuotoinen burnishan siinä iski 😮 mutta nyt ollaan taas iskussa ja toivottavasti pysytäänkin 😉 Tsemppistä sinne kauhiasti!

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Haha, leveältä tosiaankin 😀 Mut vähän vääristä kohdista… Just tänään sain kevyen raivarin kun tajusin että oon treenannut vuosikausia ja lihaa treenivuosiin verrattuna on säälittävän vähän 😀 Mut semmosta se on.On se saliaika semmosta omaa aikaa ettei siitä mielellään luovu. Vaikka vauva onkin maailman ihanin niin silti pieni hengähdys kotioloista tekee välillä ihan hyvää. Saapahan iskäkin omaa laatuaikaa tytön kanssa ;)Mulla tuskin tulee tota samaa ongelmaa, et buukkaisin liikaa tekemistä. En oo koskaan halunnut hankkia liikaa ohjelmaa viikkoon, päin vastoin, mut mä oonkin tämmönen kotikissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *