Hae
Palasia Arjestani

Kiitos Nukku-Masa..

..kun hylkäsit mut eilen. Jäit vissiin naapuriin?

Eilen aamulla aamulenkkiä, osa hölkötelleen ja osa kävellen ja sykettä palautellen. Lenkkiseurana perässä vedettävä 10 wee sakemanni-neiti Mandi. Koiruli ei ollut kovin innoissaan vauhdikkaammasta lenkistä aamu neljältä. Kukapa olis? Aamuaerobiset alkaa pikku hiljaa maistua puulta ja jatkuvasti saa keksiä uusia jippoja etten kyllästyisi niihin täysin. Tehtävä ne kuitenkin on, ei auta narina.

Töiden jälkeen suoraan salille parhaassa treeniseurassa eli oman murun kanssa 🙂 Parempaa tsempparia saa etsiä! Salilla vuorossa selkää ja kevyesti olkapäitä päälle.

1. Leuat hammerotteella 3*8-15*BW-keltainen vetokumi
2. Kulmasoutu powersmith 3*8-12*55kg Otteita vaihdellen.
3a. Ylätalja leveällä/lapiokahvalla 3*8-14*45kg
3b. Alatalja kapealla 3*8-13*35-40kg
4. Puolikas mave smith 3*9-15*80kg
5a. Viparit kulmassa kp 3x
5b. Selänojennus 3x
6. Sivuviparit kp 2x

Osa sarjoista hitaasti rutistellen ja osa nopeasti pumpaten. Hikeä ei nykyään enää kovin helpolla puske, mut jotakin pumpin suuntaista sentään on vielä havaittavissa. Leuat meni ainakin täysin oikeeseen osoitteeseen, samoin mave 🙂

Treenin jälkeinen intervalli tehtiin tällä kertaa Puijolla. Ensin ravattiin portaita etu-ja takaperin, nopeasti tikaten porras kerrallaan tai loikkimalla useampi porras. Mitä isännän suunnittelemiin treeneihin tulee niin mielikuvitusta herralla piisaa! Portaiden jälkeen viivajuoksua ja loput mehut irti mäkispurteilla. Olin aika valmista kauraa puolen tunnin pakertamisen ja ähertämisen jälkeen. Mukava oli Prismassa tallustella naama punaisena ja hikisenä 🙂

Prismassa on muuten yllättävän huono valikoima luomua, keskustan ruokakaupassa vieläkin onnettomampi. Voisivat panostaa niihin vähän enemmän. Pitänee lähteä tutkimaan pitkästä aikaa kauppahallin valikoimaa josko sieltä löytyis jotain kivaa 🙂 Heh, nyt ei ainakaan tartte pariin päivään paistella mitään lihoja, kanoja tai kaloja kun isäntä paisteli mulle eilen kilon verran ihan itse pyytämäänsä haukea 🙂 Hyvvee on!

Viime yönä nukuin todella huonosti. En meinannut illalla saada unta ja heräsin jo kolmen aikaan.. Aika väsynyttä menoa on, mut treenitkin vaan on hoidettava ja illalla saa sitten pötköttää. Pitäis vaan malttaa mennä illalla ajoissa peiton alle. Unen vähyydellä on mielettömän suuri vaikutus mielialaan. Väsyneenä kaikki näyttää ultimaalisen paskalta, ainakin kun omasta kunnosta on kyse.Tällä hetkellä tuntuu, et läskiä on edelleen liikaa enkä todellakaan kerkeä sellaiseen kuntoon johon haluan päästä… Edelleen on pakko toistella itselleen, että tehdään treenit ja aerobiset kovaa, hiotaan poset ja vapari kuntoon ja katsotaan mihin se riittää. Pitää myös muistaa, että viimeisillä viikoilla kunnossakin tapahtuu eniten muutoksia. Ainakin tota löysää nahkaa riittää vaikka muille jakaa. Jospa se siitä lähtis kiristymään!

Sain tänään mun toiset biksut postissa, ne koristellut versiot 🙂 Tiesin, että niistä tulee hienot mut en olis ikimaailmassa uskonut että noin hienot! Suuri kiitos Kaisa Laineelle niiden teosta. Aivan upeat! Vielä kun saatais tyttö niiden sisälle hyvään kuosiin. Nyt on ainakin kevyet neljän kilon nesteet päällä. Alkaa vissiin puskea vähän stressiä… Ihan paska olo muutenkin, semmonen tyhjä ja ontto. Tosi huono fiilis, vaikka just söin. Tänään piti askarrella ja puuhastella himassa vaiks mitä, mut taitaa mennä pötköttelyn puolelle…

Tämmönen karvatirppana köllöttää sylissä 🙂

Kissit alkaa pikku hiljaa tottua toisiinsa. Pientä sähinää ja rätinää kuuluu aina välillä, mut kyl tää elämä tästä vielä rauhottuu.

Jonnan ”aamukahvi” töissä: valkuaisia, parsakaalia, teetä ja uus Bodylehti. Piti testata uuden puhelimen kameraa 🙂

Jatkan pahoinvoimista ja yritän ajatuksen voimalla tehdä huomiset ruuat, käydä suihkussa, venytellä jne..

Yksi kommentti

  1. Anonymous kirjoitti:

    Ole hyvä biksuista! Kiva, että olivat mieleiset 🙂 Tsemppiä loppudieetilleT.Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *