Hae
Palasia Arjestani

Hui!

Siellä se nyt komeilee munkin nimi osallistujalistalla. Ensimmäisellä listalla sitä ei näkyny ja sain eräältä henkilöltä hätääntyneen viestin Turun suunnalta 😀 Olin ja olen vieläkin melko epävarma siitä, kisaanko vielä Lappeenrannassa vai menenkö suoraan expoon, mut se jää sitten myöhemmin ratkaistavaksi. Ihan kivasti naisten klassikiin on tulossa jengiä ja tiedän, että ainakin yksi nimi sieltä vielä puuttuu…

CLASSIC BODYBUILDING naiset

Emma Reunanen, Helsinki
Minna Vento, Vantaa
Maarit Peräsuo, Kuopio
Iina-Lydia Pihlainen, Team Go4Fit, Helsinki
Jonna Musakka, BG Team, Kotka
Iiris Kivioja, Team Go4fit, Espoo

Kovat karkelot tulossa, koska osa tytöistä on jo nyt järkyttävän kovassa tikissä. Katsotaan mihin suoritukseen sitä itse yltää! BF:ssäkin on melkoisen huima osaanottajamäärä! Varsinkin tulokkaita on tosi paljon. Hienoa, että potauslajit alkavat olla nousevassa suosiossa. Toi kuva on muuten täältä. Aivan mahtavia kuvia, kannattaa käydä katsomassa!

Lonkankoukistaja alkaa olla jo pikkusen parempi, kiitos kylmähoidon ja troppien. Tänään kävin jo aamulla käpöttämässä 45 minsaa ja päälle tein 15 minsaa lihaskuntoharjoittelua henkilökohtaisen sadisti personal trainerini kanssa. Huomenna samanlainen setti! Mukavaa vaihtelua toi lihaskuntojumppa ainaisille aamulenkeille. Taidankin kysästä valkulta jos saisin alkaa tekemään niitä useammin. Ihan mun lähellä Kotkassa on sopivasti urheilukenttä, itse asiassa kaksi. Niillä saa hyvin tehtyä kaikenlaista askelkyykkykävelyä ja muuta. Pitänee tarkistaa löytyykö niistä jonkilaiset portaatkin.

Tänään oon aamujumpan lisäksi tehnyt kevyen treenin selälle, käynyt uimassa, ottanut monta tuntia arskaa ja grillannut kanaa 🙂 Tämä se vasta on elämää! Diettailua parhaimmillaan. Peilistä kuva tosin näyttää siltä, että tällä viikolla ei painossa tapahdu juuri pudotusta jos tippuu ollenkaan. Jopa pieni plussa on mahdollista. Katsotaan sit maanantaina mitä se vaaka näyttää.

Huomenna vielä aamujumppaa ja viikon viimenen kevyt treeni eli olkapäitä ja ojentajia ja sit junaan aivan liian moneks tunniks. Yök. Oon täällä mökillä ollessa lueskellut vanhoja Flexejä ja oon onkinut niistä ehkä noin miljoona huippuhyvää vinkkiä treeniin ja ravintoon liittyen. Loistava lehti 🙂

Yksi kommentti

  1. Riinu kirjoitti:

    Huh, erhe korjaantunut osallistujalistalla… kyllä mä niiiin pelästyin et mitä ihmettä nyt on tapahtunu :DHei NAM, noita kuvia mitä tosta linkin takaa löytyy!!!! Noita naisia ois katella jopa sillä silmällä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *