Hae
Palasia Arjestani

Tästäkö uusi perinne?

Processed with VSCO

Eilen vietettiin isänpäivää, kuten täältä Fitfashionistakin varmasti huomaa. Itselleni tämä isänpäivä oli siinä määrin merkityksellinen, että se oli laatuaan ensimmäinen ilman isää. Muutaman kyyneleen jouduin eilisen päivän aikana tirauttamaan, mutta tähän olin valmistautunut jo etukäteen. Tyttären isää, joka mun fiksumpana puoliskonakin tunnetaan, juhlittiinkin sitten sen edestä samoin kuin miehen isää ja isovaaria.

Processed with VSCO with c2 preset

Minä sain syksyllä Cumulukselta kutsun tulla testaamaan lapsen kanssa vähän aikaa sitten lanseerattu lasten hotellilomabingo. Koska Tampereen reissu ei onnistunut niin otin meille yön Helsingin Cumulukseen ja päästiinkiin testaamaan bingoa uuteen ja viihtyisään Meilahden hotelliin. Köröteltiin hotellille kotoota bussilla ja sporalla ja kirjauduttiin sisään lauantaina neljän maissa. Huone oli mielettömän viihtyisä ja seitsemännestä kerroksesta kelpasi katsella maisemia!

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 preset

Tyttö oli bingosta todella innoissaan ja lähdettiinkin heti tsekkaamaan lapsille suunnatut virikkeet. Bistron puolelle oli lapsille tehty ihana MiniBistro-leikkipiste ja lisäksi hotellissa oli leikkihuone, josta löytyi vaikka mitä kivaa! Pääsinpä minäkin leikkimään prinsessaa ja prinssiä. Arvatkaa kumpi sain olla? 😀 Bingo on aika hauska keksintö ja siinä riittää puuhaa pidemmäksikin aikaa. Iso hatunnosto Cumuluksen väelle, että ovat panostaneet näin hyvin myös lapsiin!

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 preset

Leikkihuoneen vieressä oli kuntosali sekä sauna. Mulla oli tarkoituksena käydä sunnuntaiaamuna treenaamassa ennen aamupalaa, mutta en loppujen lopuksi muistanut ottaa edes treenikamoja matkaan. Sali vaikutti varsin pätevältä ja laitteet ja tilat tuoksuivat uusilta. Mies kävi illalla testaamassa hotellin saunan ja kehui sitä oikein viihtyisäksi. Itse lilluttelin tytön kanssa pitkän tovin kylpyammeessa, kun meiltä ei sellaista kotona ole. Ehkä seuraavassa kodissa sitten!

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 preset

Meidän ilta hotellihuoneessa meni lähinnä chillatessa. Käytiin alakerran Burger Kingissä syömässä, koska tyttö kärtti hampurilaista ja ranskalaisia. Siinä kun otettiin vielä jälkiruuat niin ei tarvinnutkaan mahansa vierestä poistua loppuiltana! Olin itse ajatellut illallista vähän paremmassa raflassa, mutta tällä kertaa homma meni näin. Ihan kivaa oli vain olla, leikkiä tytön kanssa ja katsoa haluatko miljonääriksi. Uni maistui paremmin kuin hyvin, niin kuin aina hotellissa!

Processed with VSCO with c2 preset

Sunnuntaina herättiin isänpäivään ja mentiin hotellin aamiaiselle. Ei ole ehkä mitään parempaa olemassa kuin hotellin aamiainen! Vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon ja voi ihan luvan kanssa syödä itsensä pikkuisen liian täyteen 😀 Bistrossa oli lämmin tunnelma ja aamupalasta oli tehty todella ihana kaikkine pienine yksityiskohtineen. Lapsille oli saatavilla muumimukeja smoothieille ja puurot syötiin suloisista Muurlan peltisistä kipoista. Aamupalan erikoisuuksiin kuului smoothie, kevätrullat sekä frozen jogurt. Puuron sekaan oli kiva latoa sen seitsemän sorttia aina hedelmäsalaatista pähkinäsekoitukseen ja marjoihin. Voi kun olisi joka aamu samanlainen kattaus!

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 preset

Tällaisen luksusreissun jälkeen mietin, että pitäisikö ottaa uudeksi perinteeksi viettää isänpäiväaamu hotellissa? Olis aika kiva! Onko teillä jotain isänpäiväperinteitä?

*Hotelliyö saatu Cumulukselta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *