Hae
Palasia Arjestani

Hullunmyllyä..

Voi järkytys mikä päivä on ollut töissä ja vasta reilu 3 tuntia takana..Viimesen viikon ennen kisoja pitäis olla mahdollisimman stressivapaa, mut eipä ainakaan tällä hetkellä näytä siltä. Pitää vaan yrittää ottaa rennosti kaikesta hulinasta huolimatta.

Tässä on ollut nyt niin paljon kaikenlaista etten oo kerennyt blogiinkaan mitään höpöttämään. Lauantaina sain valmentajalta viimeistelyohjeet ja siitähän se hermoilu sitten alkoi. Tajusin sillon vasta tosissaan, että lavalle ollaan menossa ja hyvinkin pian 🙂 En tiedä paljonko kroppa tästä vielä muuttuu viimeisten päivien aikana, mutta jos jää tämän näköiseksi niin pehmeitä ollaan. Ei pahasti, mutta kuitenkin. Siitä huolimatta olen tämän hetken kuntoon varsin tyytyväinen ja hyvillä mielin nousen lavalle. Kunhan ei pukkaa mitään yllärinesteitä, toivotaan parasta! Pari kiloa kun olisin vielä saanut pois niin kunto olis ollut aika kohillaan. No, ens syksynä on taas uudet karkelot ja sinne seuraavana tavoitteena entistäkin kireämpi kunto. Aina pitää olla jotain mitä tavoitella 🙂

Lauantaina kävin tekemässä viimesen ”kovan” treenin ja nyt vaan kevyttä painovoimistelua ma-ke. Aamukävelyjä teen vielä torstaina, mut nekin on vaan puolen tunnin koiran kusetuslenkkejä. Ei oo rankkaa ei 🙂 Venyttelyä ja poseerausta teen nyt mahdollisimman paljon. Töissäkin pakaroita jännitellään istuessa ja piilossa vedetään tuplahaukat 😀 Vessassa käydessä on hyvä ottaa parit rinta- ja hauisposet. Kyl ne jo sujuukin varsin hyvin!

Eilen kävin ensimmäisen kerran esittämässä vaparini ”julkisesti”. Katsojina oli Maarit, CBB-Antti, meidän salin omistaja Seppo sekä yksi liiton tuomareista eli Hoffrenin Jukka. Ollaan muuten Kuopiossa melko etuoikeutettuja kun päästään esittämään vaparit ja poset tuomarin edessä 🙂 Kaikki oli kuulemma kohillaan ja vaparikin hyvä. Maaritin sanoin mukaansatempaava 🙂 eli ihan susipaska, mut ei vaan ilenny sanoa 😀

Tänään alotin tankkailut ja jännityksellä ootan, et miten käy: paraneeko kunto vai valtaako nesteet armaan ruhoni. Maistuu muuten riisi ja puuro aika hyvältä!!! Josta tulikin mieleen, et alkaa pikku hiljaa olla taas ruoka-aika… Illalla salille pumppailemaan selkää ja venymään.

Yritän ottaa jotain kuviakin kunhan saan aikasiks. Nykyään on koko ajan niin jumalattoman kylmä ja paleltaa, et treenaan aika paksuissa vetimissä eli kovin edustavia kuvia ei saa ees otettua..

Yksi kommentti

  1. Riinu kirjoitti:

    Kyllähän nuo toppatakki kuvatkin on ihan kivoja ;DMun piti aamulla sulle jo laittaakkin tsemppi-tekstari…. mut tehdään se näin…HYVÄÄ VIKAA DIETTI VIIKKOA!!!!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *