Hae
Palasia Arjestani

Treenilöitä

No nih. On pitäny Jonnalla taas vähän kiirusta enkä oo kerenny ees treenejä päivittelemään, kele. Ehkä 10 minuuttia päivässä oon kerennyt olemaan koneella tässä parin päivän aikana. Oon ollu töissä, tehnyt opparia ja salillekin on pitäny keretä. Aamuisin aikaiset herätykset eli illalla on oltava jo hyvissä ajoin nukkumassa. Toisella kittimillillä on menossa juoksut ja se huutaa 24/7 niin kuin päätä leikattais. Erittäin kiva. Meitsi nukkuu korvatulpat korvissa 😉 Isännällä meinas käpy palaa ihan totaalisesti viime yönä, kun kissa huuti niin paljon ettei se saanut nukuttua. Ihanaa ja rentouttavaa tämmösen jumalattoman metelin keskellä eläminen..

Maanantaina lähdin kuin lähdinkin salille vaikken ihan ollut vielä toipunut Expon reissusta, en lähellekään. Pientä jälkidarraa oli havaittavissa, mut niin vaan oli reipas ja kampesin itteni salille. Ihan hyvän treeninkin sain aikasiks, mut kyl sen huomas ettei parina edellisenä päivänä tullut syötyä ihan normaalisti. Aika lailla samat painot ja toistot tuli kuin edellisessäkin rinta-haba supersarjatreenissä. Joissakin liikkeissä sain jopa väännettyä pieniä enareita, jos en väärin muista.

1a. Vinopenkki smith
10, 8*45kg
10, 8*40kg
Tässä sain Mr M:ltä pari hyvää vinkkiä tuntuman parantamiseen ja yks niistä oli apinaote. Toimi aika hyvin ja sain tissit kauheeseen pumppiin!

1b. Vipunostot kp tasapenalla
10*10kg kiristi etuolkapäitä niin paljon etten uskaltanut kovin alas laskea ala-asennossa.. Mikä lie niitäkin kiristäny.
12, 10, 9*9kg Loppua kohden alkoi kiristys helpottaa ja sain venytettyä kunnolla ala-asennossa.

2a. Tasapenkkikone
12, 10, 8, 7*40kg

2b. Ristitalja
15, 12, 10*25kg
17*10kg Vikassa sarjassa oikea rintalihas sano riks ja raks. Kuulu semmonen mukava risahdus ja tuntu kipeä viilto. Siis vikassa sarjassa! Morjens.. Ton maanantai-illan ja eilisen päivän rinta oli vähän kipee ja aristi, mut nyt on ihan ookoo. En sit tiedä mikä sieltä meni, mut eipä tuo enää vaivaa.

3a. Hk kp seisten
6*16kg+6*11kg Voima ei ollut tässä liikkeessä kanssani, joten tein sit pudotussarjan ekaan liikkeeseen, kun jäi toistot niin minimiin.
8*13,5kg
12*11kg

3b. Hk scott taljassa
12, 10, 8*70 lbs
Tää tais mennä paremmin kuin edellisellä kerralla.

4a. Hk scott mutkatangolla
9*30kg
9*27,5kg
8*25kg

4b. Hk taljassa tangolla
9*35kg Tää sarja maaten.
9*30kg
8*25kg Ja kaks vikaa seisten ja kapealla otteella.

Loppuun vielä pientä pumppailua olkapäille: pystypunnerrusta koneessa vähän vaikka millä systeemillä ja päälle pari sarjaa vipareita kässäreillä.

Eilen jumppavuorossa etureiskat. Kisoissa kun katseli Susanna Mantilan reiskoja niin tuli taas lisää intoa niidenkin rankaisemiseen. Tahtoo samanlaiset reiskat!!! Huh, semmoset olis hienot.. Tässäkin reenissä vuorossa supersarjoja, palautukset 1,5 minsaa.

1a. Reidenojennus
13, 10*50kg
10, 10*45kg Vikassa sarjassa parit pakkotoistot.

1b. Smithkyykky
12, 10*95kg Tuntu alkuun tosi raskaalta, mut yllättävän paljon sieltä tuli toistoa! pari vikaa toistoo kyl ei mee ihan ysikymppiin asti, mut ei mahda mitään. Jostain syystä en vaan pääse enää vikoilla toistoilla riittävän alas, vaikka kuinka yritän. Mistähän voi johtua?
10, 9*90kg Uppos ainakin hyvin reiskoille tää liike!

2a. Prässi
12, 10*200kg
11, 9*190kg
Pari sarjaa jalat kapeella ja pari jalat hartioiden leveydellä.

2b. Hack kapealla
8*40kg
9*35kg
8*30kg
7*25kg
Pienet on painot, mut tuntuma oli kyllä paras ikinä! Liike pysy koko ajan reisillä eikä tuntuma hävinny missään vaiheessa. Hidastin tekniikkaa entisestään eli tuntuman paraneminen johtui varmaan siitä.

Treenin päälle testailtiin Maaritin kanssa mun uusinta hankintaa Exposta eli vetokumia. Tehtiin siinä jokunen sarja leukoja vähän vaikka miten päin. Mä taisin ottaa yhden sarjan leveellä myötäotteella ja kolme sarjaa leveellä vastaotteella. Tässä todistusaineistoa..

 
 
 
 
Huippuhankinta oli toi vetokumi! Kyllä sillä saa varmaan jokusen toiston enemmän vedettyä ja mikä parasta, yläasennossa saa puristettua paremmin selkäfileillä. Ja kasvu on taattua 😀
Ai niin, minua pyydettiin mukaan erääseen mielenkiintoiseen projektiin, johon olen päättänyt lähteä messiin. Mut siitä enemmän sitten, kun asia on ajankohtainen 😉 Ne, jotka asiasta jo tietävät niin pitävät sitten suunsa supussa 🙂
Tässäpä parit videot, jotka Riina ja Sami kuvasi Expossa ja ystävällisesti laitto mullekin. Harmittaa aivan vietävästi, kun en saanut ite otettua noita videoita.. murr.
Ekaks meidän salilta Rautakallion Petra. Tän videon otin ihan ite..

Aika järkky on toi seuraavan videon venäläinen.. Olis menny miehestä ihan täydestä! Mut ihan hieno, että saadaan välillä ulkomaalaisiakin kisaajia Suomeen.

6 kommenttia

 1. guarana kirjoitti:

  Hei onko sulla/jollain muulla tätä lukevalla tietoa mikä toi Henna Salomäen vaparissa soivan biisin nimi on? 🙂 Tykkäsin ihan hirveesti koko vaparista, mut toi biisi jäi soimaan päähän… 😀

 2. Riinu kirjoitti:

  Yllättävän hyvää videomatskua tolla vanhuksella sai kuvattua, ja Sampellakin oli kohtuu vakaa käsi vaiks edellisenä iltana oltiinki baarissa XDNo hyvä et jaksoit laittaa tänne muillekki ihailtavaks vaparit, mul ei virtaa sellaseen ollu 🙂

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Guarana: en kyl tiedä. Tuli ensimmäisenä mieleen nightwish, mut tuskin on se. Voicella on soinu vähän saman tyylistä musiikkia, jossa laulaa semmonen nainen, jolla on ihan kirkkaanpunainen tukka. En kyl muista nimee.. 😀 Oli varmasti paljon apua :DRiinu: kyllä tolla munkin kameralla sais kuvattua ihan hyviä pätkiä, kun vaan pääsis riittävän lähelle. Tuolla romulla kun ei pysty tsuumailemaan kovin lähelle.. Ehkä mä joku päivä saan kunnon kameran. Tai varastan Miikan kameran, kjäh kjäh 😀 Kiitos noista kuitenkin! Voisin ehkä jonkun kuvankin ottaa itelleni ainakin naisten classicista ja naisten kehosta. Niin ja tietty Jerrystä, Heinäsestä ja noista meidän salin poijjiista jos sulla on niistä kuvia?

 4. Memma kirjoitti:

  Kiva kun laitoit noita videoita! Ite kilpa-aerobiccarina aina noita fitnessin vapareita katon innoissani, jotkut on suhtkohta kauheita (ei tietystikkään pahalla!) aerobiccarin näkökulmasta kun nehän ei mitää erobiccareita ole mut toi Salomäen ohjelma oli ihan hieno! Varmasti saanut apuja joltain biccarilta koska pressit oli hyviä sekä wenson punnerrus ja näin. Itekin ehkä joskus ois haaveissa toi vitnessi ni silläkin on mukavaa, että laitoit tänne näkyviin sen videon. Oli muute aikas jäätävä toi venäläinen… 😀 Mut kukin tietysti tavallaan!

 5. Memma kirjoitti:

  Nonii ja kato meni nimetki ihan sekasin. Se Rautakalliota teitty tarkotin ja sehän onkin aerobiccari, ollaan oltu viel samois sm kisoiski monesti ja jee jee meikän nimi/naama muisti on saakurin loistava! Ei muuta, pitäis varmaa miettiä ennenku puhuu! 😀

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä olisin halunnu ottaa kaikki fitneksen vaparit videolle, mut tosiaan istuin niin paskalla paikalla ettei niistä kovin hyviä olis tullu. Ton Petrankin shöyn jouduin ottamaan ihan liian sivusta.Petrahan reenailee samalla salilla, mielettömät olkapäät tytöllä! Lisää vaan lihaa joka puolelle niin tulee vielä olemaan kova pala fitneksen puolella. Tykkäsin kovasti kyl Petran vaparista. Tänä vuonna ei tosin tainnut olla yhtään huonoa vaparia. Yllättävän hyvä taso oli fitneksessä! Normaalisti siel on ehkä yks tai kaks hyvää ja loput jostain aivan muusta ulottuvuudesta. Toivottavasti ens vuonna on yhtä hyvä taso!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.