Hae
Palasia Arjestani

Viime päivien tapahtumia.

No niin! Täällä ollaan taas 🙂 Minähän sitten tosiaan tulin viime keskiviikkona kipeeksi ja eilen oli ensimmäinen normaali päivä. Torsaina (?) sit kipeytyi vasen polvi ja se on vieläkin ihan sökö. Aerobiset ja kyykkytreenit saan unohtaa vähäksi aikaa ja se vähän ahdistaa. Dieetti ei ole viimeisen viikon aikana edennyt niin kuin pitäisi niin kyllähän tämmöinen vaiva tuo pientä lisäjännitystä touhuun. Tällä viikolla alin paino oli muistaakseni 69,1 eli plussilla ollaan puolisen kiloa. Kunto on kyllä ollut paras koko dieetin aikana eli jotain tuolla tapahtuu vaikka paino sinkoileekin minne sattuu. Nyt vaan pää kylmänä ja tehdään asiat niin kuin pitääkin. Stressaaminen ei ainakaan paranna tilannetta 🙂

Saattekin nyt päivitykseen kuvia pelkästään kännykällä otettuna. Puran kameran kuvat koneelle vasta huomenna. Niitäkin taitaa olla ihan jokunen. Kohtuullisen sekavia postauksia siis tulossa lähipäivinä 😀

Kipeenä ollessa parina päivänä tässä oli mun päivän hiilarit.

Flunssan aikaan tuli taas syötyä aika huonosti. Huonolla en tarkoita huonolaatuista ruokaa vaan ruokamääriä. Söin siis aivan liian vähän, kun ei vaan ollut nälkä. Herkkuihin en sortunut kertaakaan, koska lauantaina oli tiedossa herkkupäivä synttärien kunniaksi. Parina päivänä yllä oleva ateria oli mun ”hiilariateria”. Pari palaa Real-leipää, aamupalajuustoa, viljakalkkunaa ja vihanneksia. Miten voikaan leipä maistua hyvältä pitkästä aikaa! Nestettä muistin onneks juoda aika hyvin päivittäin. Ruokailuvälit vaan venyi hävyttömän pitkiksi, kun nälkä ei tullut missään vaiheessa.

Perjantaina käytiin tytön kanssa taas Fidassa pyörähtämässä, kun siellä oli kaikki puoleen hintaan. Tein taas löytöjä 😉 Samalla reissulla noudettiin paketti postista. Pääsin mukaan Buzzadorin Belvita-kampanjaan!

Mä rrrrrakastan postipaketteja!

Mitäs sieltä paljastuikaan?

Monta monituista laatikkoa Belvita-keksejä!

Kerron teistä näistä kekseistä lisää myöhemmin kunhan tutustun niihin itsekin paremmin. Noita jogurtti-versioita jo maistelinkin viikonloppuna ja eipä olleet ainakaan pahoja! Buzzadorissahan periaatteena on ”puskaradio” meininki eli buzzadorit saavat tuotteita ilmaiseksi kotiin testattavaksi ja kavereille jaettavaksi. Tuotteista keskustellaan muiden kanssa ja mielipiteet ja havainnot raportoidaan buzzadoriin. Kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä yhteenkään kampanjaan ole pakko osallistua jos ei tahdo. Nyt Buzzadoreiksi etsitään etenkin bloggaavia’henkilöitä, mutta kaikki ovat toki tervetulleita! Rekisteröimään pääset tästä. Tällä hetkellä Belvitan blogikilpailussa on pääpalkintona Ipad3. Kelpais ainakin mulle 😉

Torstain aamumaha.
Ja reiskat. On niihinkin vähän lihaa tullut?

 Tässä vähän vertailuna torstain ja lauantain mahaa. Neisteitä ainakin poistunut…

Kylkiluutkin tulee pikku hiljaa esiin!
Pilkottaa, pilkottaa 🙂

Lauantaiaamuna mä pääsin pitkästä aikaa kampaajalle! Laitettiin aika lailla samanlainen tukka kuin edelliselläkin kerralla. Seuraavan kerran lisätään vähän vaaleutta 🙂 Viikolla jo suunnittelin, että leikkaan lyhyen polkkatukan mut en mä sit raaskinutkaan. Jos vielä vähän aikaa kasvattelis.

Tötterön alla.
Vielä kulmat ja ripset laittamatta.

Iltapäivällä meille tuli kakkukahville isännän vanhemmat ja vaari sekä hänen siskonsa lapsineen. Sain kuin sainkin kaikki leipomukset tehtyä, vaikka siihen perjantaina kahdeksan tuntia menikin. Lauantaina ei tarvinnut kuin kuorrutella kakku. Oli muuten ensimmäinen onnistunut täytekakku, jonka tein! Ei ehkä mikään kakkumaailman Giselle, mut hemmetin hyvän makuinen 🙂

Nätti kuin sika pienenä!

Savuhärkätorttu. Tää on aivan liian hyvää! Ohje täällä

Pizzapuusteja ja sitruunapitkoa. Ja ihan ite tein 🙂

Laittelen noista kaikista ohjeet tulemaan kun suinkin vaan kerkeen ja ehdin. Pizzapuustien taikinan jouduin tekemään kahteen kertaan, kun ensimmäinen taikina ei suostunut kohoamaan. Kaiken tein toisellakin kerralla ihan samalla tavalla ja hyvin kohosi. Ei ummarra.

Lahjojakin sain! Vaikka ei kai näin vanaha enää mitään lahjoja tartte!?

Ihana Swarowskin rannekoru <3
Ja FinnJewelssin kaulakoru. Mä niin tykkään hopeisista koruista!

Eilen pidin herkkupäivän. Päivä meni ihan suht nätisti, mut illallahan se vähän repes käsistä 😀

Aamu alkoi näillä.

 Päivällä siivoilun lomassa vetelin kalkkunaleikettä suoraan paketista. Kahvituksella upposi totta kai omia leipomuksia sievoinen kasa. Jonkun kerran kävi käsi myös namipussilla päivän aikana 🙂

Illalla tehtiin nacholautaset.

Jauhelihaa+papuja+juustoraastetta. Lisäksi kastikkeet.

Myös mimmille olis kelvannut 😀

Näiden jälkeen piti sit syödä vähän lisää omia leipomuksia ja maistaa suklaajädeä. Voin sanoa ettei tänä aamuna olitila ollut mikään kovin briljantti. Hiilarikrapula on melkein pahempi kuin viinakrapula. Normaalin sunnuntaiseen tapaan lähdin aamulla tyhjällä vatsalla salille. Jalkoja kun en tuon polven takia pysty nyt jumppaamaan niin tein kierron seuraavan treenin eli kätöset.

Uusi Addun toppi Fidasta 3e.
Innokkaana jumpalle mars!

Supersarjoja tein taas kerran. Ensimmäisenä supersettinä ranskalainen mutkatangolla ja hauiskääntö suoralla tangolla, toisena sarjana kapea pena vapaalla tangolla ja hauiskääntö scottissa taljassa. Tässä setissä tein vikoissa sarjoissa molemmissa liikkeissä yhdet pudotukset. Viimeistelin kunnon pumpin 😉 Painojakin sain taas kerran lisätä! Viimeisenä tein quatrosarjan eli neljä liikettä putkeen tässä järjestyksessä: pushdown köydellä, hauisnostatus kp, kickback kp ja hammer sivulle kp. Tässä vikassa setissä toistomäärät oli vähän suurempia. Treeni loppuun viskelin vähän vipareita ja kävin venyttelemässä. Mitään intervalleja en pystynyt tekemään eikä olis kyllä huvittanutkaan 😀

Jotain siellä jo näkyy!

Pukkarissa hauispose.
Yiritin kuvata topin takaosaa. En onnistunut 😀

Loppuun parit vaatekuvat eiliseltä ja tältä päivältä.

Yhtään en tiedä mikä tän kuvan idea oli?
Ehkä esitellä uudet kulmat, tukkaa ja koru?

Anopille lähössä tänään.

Halpa outfit: farkut miehen siskolta ja paita Fidasta, 3e.

Mitäs teidän viikonloppuun on kuulunut? Ootteko juhlineet tai tehneet hyviä löytöjä? Mitä muuten tykkäsitte viime keskiviikon Jutan ohjelmasta??? Siinä oli mimmillä muuten asenne kohdallaan enkä yhtään ylläty jos Laura nähdään tulevaisuudessa lavalla! Tuollaisella asenteella laihduttaminen ja treenaminen olisi helppoa kelle tahansa.  Facebookin päivityksessä hän kertoikin asettaneen tavoitteen vähän kovemmaksi ja tähtää fitness fysiikkaan! Lauran blogi löytyy täältä.

13 kommenttia

 1. NiiNii kirjoitti:

  Ihana toi sun vihree treenitoppi! …oon niin samaa mieltä tosta Laurasta! Rautainen mimmi, mahtava asenne!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Eikö olekin? 🙂 ja halpa kuin mikä! Välillä löytyy kaikkea kivaa halvalla ;)Laurasta vois itekin ottaa tällä hetkellä mallia. Ei ihan kauheesti nappaa dieetti just nyt..

 2. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Ihan loistavasti oot timmistyny! <3 Mikä on hammer sivulle? 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Hihii 🙂 tuntuu et vaikka paino ei ole nyt tippunut ollenkaan niin kunto on kuitenkin mennyt eteen päin! Nyt täytyy vaan seurata peilistä edistystä ja unohtaa vaaka.Hammer sivulle on se ”normaali” hammer kropan sivulla tehtynä. Hammerin kun voi tehdä tohon kropan eteenkin. Mä vaihtelen hammerissa tekniikkaa aika ajoin, ottaa vähän eri tavalla kun tekee sivulle tai sit eteen 🙂

 3. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Missä facebookin päivityksessä, ootko sen Kamu? En oo ite nähny jaksoa, mutta taatusti hienua työtä Pimu tehny, asenne kohillaan selvästi! TSEMPPIÄ Sullekki, asennetta löytyy kyllä Sullaki! <3

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Se oli fitfarmin päivityksessä!Asennetta nyt kaivataan täällä. Vähän tökkii. Mut kyl tää tästä taas! Voi sua muru, oot ihana tsemppari <3

 4. Bobby Jean / Heidi kirjoitti:

  Onnea tälleen myöhässä! Mä kattelin noita pullia ja meinasin, että tälleen pullattoman silmään näyttää kyllä hirveän herkulliselle ja meinasi vähän kuola tipahtaa poskelle. Onneksi luin, että oli sitruunaisia, kun en sitruunasta sitten taas niin ole välittänyt leivonnaisissa oikein koskaan, niin kuolan sain vielä pysäytettyä. :DMutta pointsit, että sait pullattoman melkein kuolaamaan! 😀 Hyvällehän ne näyttää!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Kiitos 🙂 kyllähän noita söi mut ei ne munkaan suurinta herkkua ollu vaikka sitruunasta tykkäänkin. Tulipahan kokeiltua! Hahaa, sun kuolaus olis kyllä pitänyt nähdä 😀 ja ilme kun tajusit et fuuuuuuk sitruunaa *kuolajojo palaa takaisin suuhun*

 5. Bobby Jean / Heidi kirjoitti:

  Niin joo, ja tuo sun keksitesti olisi mun miehen unelma varmaan, hän noita mussuttaa oikein semmosella suurella nautinnolla. :’) Kuulemma hirveen hyviä kahvin kanssa popsittuna. Ainakin näin pullattoman suuhun sekin. 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Hitto kun olis tajunnut niin olisin laittanut teille paketin! Kerkesin jo jakaamaan keksejä ympäriinsä.. Aah, kahvin kans noita varmasti uppois! Harmi kun ei voi ite testata. No yks keksi sinne tai tänne 😀

 6. mami12 kirjoitti:

  Kiva kun laitoit ton Lauran blogin, mietinkin ohjelman jälkeen miten homma edistyy jos kisalava oli tavoitteena.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mua alkoi kans kovasti kiinnostaa ohjelman jälkeen Lauran dieetin jatko ja onneks törmäsin facebookissa fitfarmin päivitykseen 🙂

 7. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Niin just siis hammerkääntö hauiksille käsipainoilla! 🙂 Jep jep, ei kuule mittään nyt Jonna, asennetta vain, iha hirmusesti oot timmistyny! Ojentaja erottuu jo vallan komiasti, ja vatsa, aiva eri ku joku aika sitte, go go Girl, hyvvää jäläkiä tullee!! 🙂 Niin, mie en kai oo mikkääj fitfarm ystävä fb. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.