Hae
Palasia Arjestani

Höhhäillen.

Hello hello. Täällä vietellään kevyttä viikkoa ja ihanata lauantai-iltaa. Selän takia en oo kahteen viimeseen viikkoon treenaillut kuin kaksi kertaa per viikko. En ole mitenkään kevyesti niitä ottanut, mut treenimäärien puolesta voitaneen lukea kevyiksi viikoiksi nämä 🙂 Selkäkin on jo paranemaan päin. Ens viikolla varmaan päästään jo kunnolla treenin makuun. Viimenen viikko nimittäin ennen dieetin alkua! Jiihaa 🙂 Mielenkiintoista nähdä miten kroppa reagoi vai reagoiko mitenkään. Joskus on ainakin ollut melkoista säätämistä ennen kuin paino alkaa tippumaan.

Yöpöksyselkäpose.

Viime tiistaina tein huonoimman etureisitreenin ever. Ei sitä oikein treeniksi voi ehkä kutsuakaan. Kerkesin tehdä neljä sarjaa hackia ja viidennessä sarjassa viimesellä toistolla vasempaan sääreen viilsi kunnon kipu. Ihan alhaalla vieläpä, perse melkein alalevyssä kiinni. Sain jotenkin itseni puskettua yhdellä jalalla ylös.. Onneksi ei käynyt mitään kummempaa. Mulla on vahva oikea jalka 😀 Siihen muuten loppui treeni. Näin meidän salin hierojan käytävällä ja kysyin josko hän voisi hieroa samalta istumalta alaselän ja pakarat auki. Ja nehän auottiin 🙂 Ilmeisesti tuo säären kipu johtui myös noista pakaroista ja alaselästä. Onneksi nyt kivut alkaneet hellittää. Lähinnä pientä väsymystä on välillä havaittavissa alaselässä. Täältä noustaan vielä 🙂

Tuli taas paketti Iherbistä: monivitskua, magnesiumia ja D-vitamiinia.

Näitä monivitskuja popsin kun olin raskaana ja imetyksen aikaan.
Ilta-annos.

 Muistakaahan, että Iherbistä saa koodilla LAG647 ensimmäisestä tilauksesta yli 40$ ostoista kympin pois ja alle 40$ ostoista vitosen pois! Iherbistä me tilataan kaikki vitamiinit, magnesiumit, sinkit ja muut nippelit ja nappelit.

Niitä pilates-vatsoja olen välillä tehnyt. Alla olevasta videosta oon ekaa liikettä tehnyt ja lisäksi niitä pilates”puuskutus” vatsoja. Pikku hiljaa opettelen uusia liikkeitä ja tarkoituksena olisi huomenna tehdä joku koko kropan pilatestreeni 🙂 Heh, saa nähdä kuinka kauan tämä innostus taas kestää 😀

Mun versio. Ihan en oo yhtä notkee..

Venyttelyä olen nyt vähentänyt aika roimasti hierojan kehotuksesta. Voi olla, että kolme venyttelykertaa päivässä oli vähän liikaa. Järjellä kun ajattelee niin raskauden jäljiltä nivelet yrittävät nyt kiristyä entisille paikoilleen ja suurella venyttelymäärällä niiden löysyyttä vain pidetään yllä. Kivut on siis voineet johtua ihan vaan liiasta venyttelystäkin. Mistäpä näistä tietää. Pääasia, että nyt ollaan jo paremmassa kunnossa!

Keskiviikkona värkättiin mulle uusi treeniohjelma. Se ei kauheasti poikkea liikkeiltään mun voimajakson ohjelmasta. Vähän enemmän tuli sarjoja ja joissakin liikkeissä toistomäärät on vähän korkeampia. Torstaina pääsin koeajamaan uutta ohjelmaa selälle ja takareisille. Selälle neljä sarjaa leuanvetoja omalla painolla, T-soutua ja ylätaljaa leveällä. Takareisille glute ham raisea vetokumilla sekä koukistuksia istuen ja maaten. Takaolkapäille otin vipareita kulmassa käsipainoilla. Seuraavana päivän tunsi treenanneensa 🙂

Iltapalaa. Lidlin rahka on ihan parasta!

Kävelylenkkejä oon tehnyt melkeinpä joka päivä. Selkä tykkää kävelystä ja samalla pikku mimmi on saanut ottaa aamupäiväunensa rattaissa. Nyt vaan lepäillään vielä maanantaihin asti ja tiistaina vasta salille ja täysi rähinä päälle!

Tytskä oppi hienon taidon eilen. Nyt hän osaa taputtaa ja esittelee taitoaan innoissaan 🙂 Kontatakin hän jo osaa, taakse päin tosin 😀 Siitä se lähtee pienen ihmisen eteneminen, pikku hiljaa. Ryömintävauhti on jo tosi kovaa ja koko kämppä on otettu haltuun. Ei ole paikkaa mihin neitokainen ei möyrisi. Silmät saa olla jo selässäkin. Eilenkin neiti kiskoi ison anopinkielen niskaansa keittiössä..

Ylpeä taputtelija 🙂

Selloon lähdössä tänään.

Nyt on syöty hyvin, otettu päiväunet koko perheen voimin ja käyty saunassa. Loppuilta vaan rentoudutaan 🙂 Vielä ens viikonloppuna saan vähän herkutella ja sitten aletaan tositoimiin!

Arnoldin donitsia maistoin 🙂 Ei ollu pahhoo!

Tiimarin ostos. Joku sisustusvisio päässä on näiden osalta. Katsotaan mitä saan aikaiseksi 🙂

Tiimari on yksi niistä kaupoista, joista minä löydän aina ostettavaa. Paljon sinne jäi kaikenlaista kippoa, kappoa ja kynttilää mitä voisin kotiin haalia. Joulukortitkin meinasin itse värkätä tänä vuonna. Saattaahan tässä taas käydä niin kuin joka joulu eli ostetaan kortit kiireellä ja postitellaan niitä viimeisenä mahdollisena päivänä….

4 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Ihqut housut nuo pinkit mitkä? 🙂 Niin mikä tuo vtokumi takareisille?

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Hennesiltä ne joku aika sitten tilasin, aivan huiput! Mun lempparit tällä hetkellä :)Mä teen glute ham raisen vetokumeilla eli lukitsen jalat puolapuiden alimman puolan alle, laitan vetokumin kiinni vähän ylemmäs puolaan ja pidän siitä kiinni alas mennessä ja puristan takareisillä ja pakaroilla itteni ylös. Sama liike mitä sä teet siinä telineessä, mut vähän eri variaatiolla kun meidän salilla ei sitä GHR-penkkiä ole 🙂 Otan kuvaa/videoo joku päivä kunhan tulee sopiva tilaisuus!

 3. Lady Puntti kirjoitti:

  Pitääks noi iherbin jutut maksaa luottokortilla vai onks joku toinenki tapa? Paljonko luottokortilla maksettaessa tulee lisämaksuja kaikesta mahdollisesta? oon vähä noviisi…Stemppiä dieettiin! Muista laittaa välietappikuveja tänne!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, luottokortilla ne joutuu maksamaan. Hyvin on ainakin meillä onnistunut 🙂 mulla ei taida olla masterissa edes mitään tilinhoitokuluja niin ainoat on ne tilauskulut mitkä oon joutunut maksamaan.Seurantakuvia tulee! Ja aloituskuvatkin pitäisi ottaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *