Hae
Palasia Arjestani

Näitä päiviä.

Mä olen nykyään omasta mielestäni melko positiivinen ihminen. Ennen olin kauhea negatiivi-Taavi, mutta nyt ajatusmaailma on alkanut muuttua hiljalleen ja pystyn hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Useimpina päivinä. Tänään ei tosiaankaan ole sellainen päivä. Tänään mua on *ituttanut ihan kaikki. Vaaka haistatti paskat heti aamusta ja peilistä katsoi lihaton röllykkä. Treenissäkään en saanut niin hyvä tuntumaan kuin olisin halunnut. Ja nuo kaksi viikkoa keittiön pöydällä töröttäneet kukat on edelleen istuttamatta. Huomaa, että peeämässää pukkaa ja pahasti. Olihan noi jutskat jo kaksi päivää poissa. Vasta kestivät kolme viikkoa ja tulivat takas. Kiva. Pikkasen on vissiin kroppa kuitenkin vielä sekaisin raskaudesta ja imetyksestä. Tai sit se vaan on normaalia mulle? Onneksi tätä päivää ei ole enää paljon jäljellä ja huomenna on taas parempi päivä 🙂

Perjantain kotiäiti-look.

Perjantaina kävin salilla käsijumpalla. Olkapäitäkin otin muutaman setin kun väkisin halusivat pumppautua käsitreenin ohessa. Treeni oli täysin samanlainen kuin edelliselläkin viikolla eli supersarjoilla mentiin. Kapean penkin tein tällä kertaa vapaalla tangolla ja hyvinhän se tuntui, taas kerran 🙂 Hauisnostatusta tein käsipainoilla ja nyt osasin! Voi pojat, että ottikin hyvin 😉 Harmi kun en saanut ketään kameran varteen siinä vaiheessa. Näytti aika muhkulta jopa mun silmiini. Hyvät valot kai..

                          
                                 Uusia treenikuteita testissä.
Housut BB fitness long  tight.

Paita BB Women´s flex l/s

 Treenin päälle tein perinteisesti joka perjantaiseen tapaan intervallin, tällä kertaa kuntopyörällä. Tiedättekö sen tunteen kun jo neljän minuutin kohdalla tajuat olevasi jo aivan hapoilla ja reidet on megapumpissa? Jäljellä olevat yhdeksän minsaa poljetaan hampaat irvessä, sisulla prkl! Mä jaksoin!

Venyttelyä intervallin jälkeen.

Takareisien venyttelyä kuten kuvista näkyy 😀

Lauantai meni täysin chillaillessa. En tehnyt mitään urheiluun liittyvää, paitsi venyttelin vähän selkää kun tykkäs taas kipeytyä. Laittelin hyvää ruokaa, saunottiin ja katsottiin Putousta. Mimmin unien aikaan päivällä siemailin rauhassa kahvia, niitä harvoja hetkiä kun saa vain olla. Ajattelmatta mitään. Katselin jakson Happy townia ja Grimmiä. Seuraatteko kumpaakaan sarjaa?

Päiväruualla raejuustoa, mausteita, raakaa sipulia, parsakaalia ja tuoreita vihanneksia.

Iltaruuaksi itsetehtyjä lohkoperunoita, broiskua, uunipaprikaa ja tuoreita vihanneksia.

Tänään kävin taas ennen aamupalaa jumppaamassa selkää, takaolkapäitä ja vatsaa. Selälle tein pitkästä aikaa supersarjoja: leukoja + kulmasoutua mutkatangolla, ylätaljaa lapiokahvalla + alataljaa myötäotteella ja vipareita kulmassa + hip thrustia perberille. Vatsoille tein abcoasteria ja vatsarutistuskonetta superina. Loppuun se kahvakuulaheilautus sessio. Taas sain sadan toiston aikaa parannettua melkien puolella minsalla 🙂

Ylätaljaa lapiokahvalla.
Taitaa olla ihan liikkeen alusta, sarjoissa jätän ylhäällä kädet vähän koukkuun.

Vähän joka kulmasta kuvattiin tänään.
Hyvän tuntuman sain! Paremman kuin normi ylätaljassa.

 Näistä kuvista huomaa hyvin mun suurimman ongelman selkätreeneissä. En saa vedettyä olkapäitä riittävän taakse ja supistuksesta jää varmasti sen takia uupumaan se viimeinen särmä. Ei vaan liiku mun olkapäät 🙁

Kulmasoutu aloittelemassa.

Venytys.
Ja supistus. Yllättävän hyvä myös mutkatangolla tehtynä!

Leukoja vetelin tommosella kaposella kahvalla.

Ekassa sarjassa tais tulla kasi omalla painolla 🙂

Sama liike vähän eri suunnasta.
Ja taas saatiin vähän uutta ärsykettä selälle!

Kun noita kuvia katsoo niin kyllähän niistä huomaa miten paljon lihasmassaa multa on kadonnut. Nyt ei auta muuta kuin vetää läpät silmille ja porskuttaa eteen päin! Ensin hoidetaan loput rasvat pois völjymästä ja sit aletaan taas muskulankasvatus touhuihin. Kyllä mä ainakin osan saan kovalla työllä takaisin 🙂

Pukkariposet totta kai!
Tommottiis vanhat treenipöksyt löysin kaapista 🙂

Tällä viikolla paino ei tullut alas kuin 400g, mutta parempihan se on kuin ei mitään! Taas tuntuu, että peilissä tapahtuu enemmän kuin vaa´alla. Näin se tuntuu mulla menevän. Peräkanaa näyttävät muutoksia. Mittanauhankin vois joku päivä kaivella laatikosta ja ihmetellä lukuja. Harmittaa kun en heti dieetin alussa ottanut muuta kuin vyötärön ympäryksen, mut parempi myöhään kun ei milloinkaan (ja litania muita väsyneitä sanontoja).

Huomenna saattaakin olla treenipäivä! Katsotaan miten rikki olen tän päivän jumpasta. Hankala vielä sanoa onko tuo tunne selässä hyvä vai paha juttu 😀

12 kommenttia

 1. NiiNii kirjoitti:

  Kateellisena kattelen täällä noita su treenejä! Mulla menee tuleva viikko näillä näkymin sohvan pohjalla kun ei tää tauti ota lähteekseen.. Mites teillä voidaan, paremmin jo?

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Onks sulla influenssa? Se saattaakin kestää 🙁 tänään meni isäntä jo töihin. Eilen sillä oli eka päivä että pystyi kunnolla syömään ja oli muutenkin jo elävien kirjoissa 😀

  • NiiNii kirjoitti:

   Ei varmaan influenssaa kun ei oo kuumetta.. Joku hiton virus vaan. Kattoo jos pääsis jo keskiviikkona töihin.. Treeneihin voi olla ettei uskalla tälläviikolla ollenkaan, ehkä korkeintaan viikonloppuna. Paskaa.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Sillon se tosiaan kestää jos ei kuumetta nosta. Isännällä oli vasta kans joku toinen virus, kurkku oli vaan kipee mut ei nostanut lämpöö. Tais kestää viikon.. kerkes kolme päivää treenata ja sit iski tää toinen vähän ärhäkämpi pöpö :(Otahan lepiä kunnolla ennen kuin jumpalle lähet!

 2. Hande kirjoitti:

  Hyvinhän sitä tullaan alaspäin koko ajan! Toihan on hienoa, että sulla ei pms:ät nosta painoa. silloin kun ite diettailin kisoihin huomasin, että menkat nosti painoa jopa 2kg. Silloin oli pääkoppa kovilla..

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Kyllä ne vähän nostaa tänään kilo plussaa 😀 en mä taida jaksaa ees stressata tosta, kyllä se sieltä alas vielä tulee! Kivoja vaan tämmöset kolmen viikon menkat sit kaks päivää taukoa ja uudestaan… äääääääh!

 3. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Huomena Murunen parempi fiilis, tsemihaliruttaukset! >3 NIIN hyväle kuitenki näytit kakkafiliksistä huolimatta! <3

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Parempi päivä tosiaan tänään, tsemihalitukset autto taas! <3 tänään olkapää jumpalle huippu fiiliksillä!

 4. Kerttu Koitila kirjoitti:

  JIHAA, ihana kuulla!! <3 Ja toivottavasti olat on pumpissa!! <3

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Voin sanoa että on!!! Eipä paljon tehnyt mieli enää tehdä mitään extraliikkeitä kun juomapulloakaan ei enää kyennyt nostamaan huulille :DHuipputreeni oli tänään, aivan mahtavaa <3

 5. Linda kirjoitti:

  Heippa Jonna! Piipahdin vastavierailulle sun blogiin ja tykkään kovasti!! Sulla on iiiihanan paljon treenikuvia ja hyviä vinkkejä liikkeistä yms. Kyllä varmasti kapuat joku päivä vielä takaisin kisalavoille niin halutessas ;)p.s. sain kunnian olla sun 150. lukija! 😉

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Jee, kiva kun tulit! Mä yritän mahd paljon ottaa kuvia koska tykkään itekin lukea sellaisia blogeja joissa kuvia on paljon 🙂 eilisestä treenistä ei kyllä tullut yhtään kuvas kun oli vähän ärtin murrin treeni 😀 ei tehny mieli ees puhua kellekään.Heh, katsellaan sitä kisahommaa. Kiire ei ole ja muskulaa pitää saada paljon ennen kuin edes mietin koko asiaa! Mut ehkä sit masterseihin viimestään? Huippua, 150 lukijaa!! Vasta oli sata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *