Hae
Palasia Arjestani

Sikapaljon kuvia.

Kamera on näköjään taas laulanut viime päivinä. Sen verran oli noita kuvia ladattavana, että heikompaa hirvittäis. En tiedä jaksaako noita kukaan katella, mut ei sen niin välilä 😀 Kuvat on parhautta!

Eilen matkattiin tytön kanssa Gazozille joululahjaostoksille. Jotain isännälle ja jotain minulle 🙂 Tässä vaiheessa täytyy sanoa, että on todella mahtavaa miten Gazozin kaltainen koko ajan kasvava huippumerkkejä myyvä firma haluaa tukea tällaista tavallista ihmistä ja urheilijaa kuin minä. Palvelu on asiantuntevaa ja aivan huippuluokkaa. Sen sain taas todistaa eilen. Muistattehan, että blogin lukijat saavat gazoz.fi verkkokaupasta 10% alennuksen kaikesta (myös alennustuotteista) koodilla jonna. Joululahjat kannattaa tilata viimeistään heti ensi viikon alussa, että ehtivät perille!

Naisten ja miesten vaatteita.

Better Bodies, mun suosikki <3 ihan parhaita!

BB Fitness long tightejä sovitin.
71,91e (n. 79,90e) koodilla jonna,

Myös BB camo long tightseja sovittelin ja ihastelin 🙂

Nämä 80,91e (n. 89,90e) koodilla jonna.
Uuh, tykkään näistä vihreistä enemmän kun näitä ei  näe niin paljon kuin harmaata versiota,

BB Fitness V-Tee. Tästä tykkäsin!

Paita 44,91e (n. 49,90e) koodilla jonna.

Isännälle Gaspin Army pantit. Mä mahtuisin toiseen lahkeeseen 😀

Tiesittekö muuten, että nuo Gaspin vaatteet sopivat ihan yhtä lailla muillekin isokokoisille miehille kuin vain bodareille? Gaspin vaatteet on todella laadukkaita ja hyvännäköisiä! Vaikka olisi isokokoinen niin ei tarvitse vetää mitään rumaa telttaa päällensä! Nuokin mun ostamat housut ovat kokoa XXL eli kokoa löytyy kyllä!

Itselleni keräsin vaatetta vähäksi aikaa 😀 Mukaan lähti siis nuo camopöksyt, tuo musta BB t-paita sekä tuossa isännän housukuvassa oleva BB shaped jacket. Tuo takki on muuten verkkokaupassa tarjouksessa 49,90 ja siitä saa vielä 10% pois koodilla jonna. Jos jollekin ei tullut selväksi niin koodi on jonna 😀 Anteeksi tämä BB:n vaatteiden hehkutus, mutta mun mielestä ne vaan on parhaita! On aina olleet. Vanhimmat BB:n treenipöksyt taitavat olla melkein 7 vuotta vanhat ja ovat edelleen täysin käyttökelpoiset 🙂

Hei, olen suunnittelemassa Gazozin kanssa pientä arvontaa ja haluaisinkin kysyä teiltä lukijoilta, että olisiko parempi arpoa yksi iso lahjakortti (esim. 100e) vai useampi pienempi (esim. 3*30e)? Mitä mieltä olette? Arvonta tulossa lähiaikoina, joten pysykää kuulolla!

Salilla uusi takki päällä 🙂

Kumma miten uudet treenivaatteet ja yleensäkin uudet vaatteet saa mielen paremmaksi. Oletteko itse huomanneet tällaista? Mulla oli eilen illalla etureisitreeni. Ei se ollut niin hyvä kuin isännän kanssa vetämä, mutta hyvä kuitenkin!

1. Smithkyykky kapealla kantapäät korokkeella 3*8-11
2. Balettikyykky kp 2*15-17
3. Hack väärin päin 3*9-11
4. Prässi leveällä, jalat alhaalla 2*11-20
5. Pohkeet seisten koneessa 6*7-12
6. Vatsat koneessa 3*11-13
7. Vartalonkiertokone 2*15

Etukyyyn tilalle täytyi tällä kertaa keksiä jotain, muuta koska tiistain rintatreenin jäljiltä mun olkapäät on ihan sohjona. Ilmeisesti hauiksen pitkänpään jänne (tai jotain) on lievästi tulehtunut. Mulle käy aina näin kun alan lähestyä kuudenkympin sarjapainoa. Nyt on mietinnän alla, että muutetaanko rintatreeniä vai mitä tehdään. En kuitenkaan halua hajottaa itseäni.

Kyykkijä.

Ilmeellä ylös.

Etureisitreenissäkin teen nyt liikkeet niin, että ne ottaisivat jonkin verran myös sisäreisiin, takareisiin ja pakaroihin. Smithkyykky oli ainoa mikä kohdistettiin etureisille. Tuo takaosasto kun on se mun heikko kohtani… Vatsoja nyt vuorostaan painojen kanssa ja tuo kokeilemani vatsakone olikin tosi hyvä! En oo aiemmin sitä edes testannut, kun oli se vauvamaha ja kaikkea ja sen jälkeen..no, jotain.

Kukaan ei ollut näkemässä…
..bodypeukkuja..

…tukkeja…
…tönötystä…

Pidin eilen myös pienen hiilaritankkauksen. En kyllä mitenkään kokenut sitä ansainneeni, koska paino on tippunut tällä viikolla tasan 100 grammaa. Muutenkin tää viikko on dieetin osalta ollut jotenkin laimea. Ei vaan kiinnosta yhtään. Oon saanut nyt nukuttua tosi hyvin, mut ei vaan jotenkin innosta tää touhu paskan vertaa! Näitä päiviähän tulee itse kellekin ja tässä mitataan kurinalaisuus ja pitkäjänteisyys. Nyt voisin heittää hanskat naulaan ja vetää suklaata nassuun tai syödä lappusen mukaan ja odotella parempia päiviä. Valitsen jälkimmäisen 🙂

Eilen aamupalalla valkuaisia, vihanneksia ja kookosöljyä.

lounaalla tunaa tarkasti mitattuna.

Kunnolla suolaa, mausteita ja ruohosipulia niin ehkä se jotenkin alas menee??

Ennen treeniä 100g riisiä ja banaania. Illalla sama kera broiskun. Maistui!

Tänään on välipäivä salilta ja voinpa sanoa, että välipäivät on ihan hanurista. Siis oikeesti, nää on tosi raskaita päiviä! Koko päivän touhuan muksun kanssa, isäntä käy vain kotona kääntymässä, menee salille ja tulee illalla kotiin. Oon siis kuta kuinkin koko illankin tytön kanssa. Koko päivä vaipan vaihtoa, tytön syöttämistä ja perässä juoksemista. Se ei ole hetkeäkään paikoillaan! Menin äsken keittämään kahvia ja ihmettelin miksi on niin hiljaista. Johan se retale oli kerennyt kukan kimppuun ja haukannut palan mun cliiviasta! Sitä sit tyytyväisenä mutusteli… Ei saakeli! Onneksi sain koko palan tongittua pois suusta. Seuraavaksi oltiinkin sähköjohtojen kimpussa, vetämässä kissaa hännästä, räpläämässä digiboksia… Näistä on mun päivät tehty. Oon iltaisin ihan tuhannen poikki ja haluaisin kaatua sänkyyn jo kahdeksalta. No, tää on vauvan ja vauvan vanhempien elämää 🙂 Täytyyhän toisen tutkia maailmaa ja oppia uusia asioita. Ei siinä auta kuin seurata perässä.

Äidin rahkakipolla.

Alas tullaan näin!
Pikku hiljaa käsi kohti lattiaa.

Ja tumps pyllylleen.

Weeeeeeeeee, ilman käsiä taas! kauhean huudon kera.

Töllöä taputtelemassa. Ehkä se mielenkiintoisin juttu tällä hetkellä.

Ja kameran kimpussa….

Onneksi tuo sähikäinen on oppinut laskeutumaan jaloiltaan alas. Muksahduksia sattuu todella harvoin. Tuo taito ainakin helpottaa elämää jo todella paljon. Pärryyttelykin on vähentynyt huomattavasti, mitä nyt tänään keittiönkaapit sai uuden hienon värityksen….

Tämmöstä tänne lumikinosten keskelle! Kävin tänään vajaan tunnin lenkin tekemässä tytön kanssa ja hyvinpä oli Helsingin kaupunkin hommansa hoitanut. Ihan samassa sohjossa sai tarpoa kuin maanantainakin samalla reitillä. Sille ei siis ole tehty yhtään mitään! Siihen päälle vielä muutama sentti lunta niin Jonna saikin työnnellä vaunuja vaakatasossa kädet suorina. Taisi eräs mummo säikähtää, kun kirosin ääneen koko Helsingin kaupungin 😀 No, kaloreita paloi varmasti ihan rutosti tuolla reissulla! Illalla jos lähden tytön kanssa vielä ulos niin työntelen tätä meidän taloa ympäri. Taloyhtiö nimittäin on hoitanut tehtävänsä vallan mainiosti 🙂

Ps. Tuohon treeniblogien listaan olen taas päivitellyt uusia löytämiäni blogeja 🙂

13 kommenttia

 1. Annie kirjoitti:

  Haha :DDDd Voi ei mikä pirpana, haukkaa äitin kukkasesta palasen! Repesin ihan totaalisesti. On tuo teidän tirppa vaan aika villi yksilö. Ihana toi kameran kimpussa -kuva, pikkunen kieli ulkona, tuitui <3Mun mielestä ois ehkä parempi arpoa pienempiä lahjakortteja pari. Saahan niilläkin jo jotain tuolta ja mitä enemmän voittomahiksia niin sitä parempi kilpailu 😉 Jos mulla kävisi (kerma)munkki, niin tilaisin varmaan tollaset BB:n fitness long tightsit, ne nuolee pyllyä aika kivasti. Pitäähän sitä saavutettuja linjoja esitellä siellä missä ne on saavutettukin!

 2. Ellu kirjoitti:

  Meidänkin 7kk neitokainen syö kaikki kukat! Mikä ihme niissä oikein viehättää?! :-DMyös mun mielestä olisi parempi, että arvonnassa olisi vaikka kaksi lahjakorttia. 🙂

 3. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Voihan kukan syöjä 😀 Mä en oo koskaan saanu mitään vihertävää säilyy hengissä niin en tiiä oisko omille maistunu 😀 Ja arvonnasta sen verran että kelpais kyllä kumpiki voitto oli se 30e tai 100e 🙂 Mä oon nyt tuolta Gazozilta tilannu jonku verran vaatteita ja kengätki, tosi tyytyväinen oon ollu! Noi camopöksyt kyllä kiinnostas itteäki että jos joskus raskis ostaa. On meinaan hienot 🙂

 4. Laura kirjoitti:

  Joo, mielummin monta niin tulis useemalla vähän parempi mieli :)Kuvia sikana jee :)Ihana vauhdikas likka!! Huh huh, täytyy nyt itte nauttia, kun toi poitsu pysyttelee lähinnä tossa matolla tai mihin sen sitten laittaakaan.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Minä kannatan sitä 2 kortin taktiikkaa. 50e ois sopiva summa 🙂 Minkä kokoinen tuo sun V-tee paita on? Kysyin Saraltakin just… Suunnitttelin laittaa tänään tilaukseen, mutta emmin M ja L välillä.

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Annie: jep, hän on oikein mukavan aikaansaava ja kekseliäs yksilö 😀 mihinkähän tässä vielä joudutaan sen kans! Mä arvoin kans pitkään että lähteekö mukaan noi camot vai long tightsit, ne on kans ihanat! Ehkä seuraavalla kerralla sit :)Ellu: en Mä tajuu, luulis että ne maistuu pahalta!?Kohtipienempaa: 😀 Mä taas mietin et minne tunkisin noita rehuja kun alkaa olla jo liikaakin! Taitaa toi Tytskä hoitaa tosin sen tuhoamispuolen nyt 😀 minkälaiset kengät tilasit??Laura: kyllä kannattaa nyt nauttia! Täällä ei enää edes aamukahvia saa juoda rauhassa kun yks roikkuu kupissa kiinni 😀 oi niitä aikoja kun toikin vaan möllötti selällään..Ano: jees, useampi siis tulossa lahjakortteja! Mulla on toi paita kokoa S. Se on aika löysä malli, ei mikään kortonki! Yllätyin itsekin että mahduin ässään ilman että saumat ratkeilee 😀

 7. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Lonsdale nyrkkeily/salitossut, parina kertana nyt testannu ja on kyllä tukevan tuntuset. Vanhat jumppatossut voittaa mennen tullen 😀

 8. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Palio hiilarit päiväsä grammoina, kun kuite kahdesti 100g jasmiiniriisiäkin? 🙂 Hyvä Jonna, ei siis mikään keto!! 🙂

 9. Anonymous kirjoitti:

  Kiitos paidankoko tiedosta 🙂

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  Kohtipienempaa: ne on kyllä hienot! Omat neljänkympin painijatossut palvelee vielä sen verran hyvin etten taida vielä uusia ostaa 🙂 noita vois sit kyllä miettiä kun uusien hankinta on ajankohtaista.Kerttu: Eikun keskiviikkona mulla oli pieni hiilaritankkaus, siksi tota riisiäkin vedin. Normaalisti hiilarit pikkusen reilu 100g/pvä! Hyvin jaksaa tollakin määrällä :)Ano: eipä mitään, ei se mikään salaisuus ole 🙂

 11. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Okhei niin just. Huh alle 100g.. Näläkä?? 🙂

 12. Jonna1983 kirjoitti:

  Ei alle kun vähän yli 100g. No samapa tuo taitaa olla, vähän se on kuitenkin 😀 mulla on rasvaa ruokavaliossa ihan kiitettävästi ja protskuakin tulee ihan hyvin, ei tässä nälissään joudu olemaan! 🙂 Vielä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *