Hae
Palasia Arjestani

Töröpyllynä luokses pompin vain :)

Huippua, jalat tehty taas pois alta. Sananmukaisesti pois alta. On meinaan etukoivet jo niin kipeet eilisestä jumpasta, et seiniä pitkin ryömittiin taas yöllä vessaan. Ihan mielenkiintosta olis sit tänään tehdä takareisiä esim. maaten kun jo makuullemeno otti tosi kipeetä. Sit kun etureidet oikein painuu sen laitteen patjaa vastan… auuuuh! No mut, semmosta se on kun yritetään hommata lissee lihhoo 😀

Eilen siis etureidet supersarjajumppana. Pistin liikkeiden osalta pakkaa vähän sekasin, koska smithkyykyssä alko olla käytössä jo semmoset painot, että ottivat välillä ikävästi jo alaselkäänkin vaikka mitä teki. Hackkyykkyä en voinu laittaa ekaks liikkeeks, koska polvet ei kestä tehdä sitä ensimmäisenä. Tällainen viritelmä siis…

1a. Reidenojennus
9*55kg
10*50kg
9*45kg
10*40kg

1b. Hackkyykky
10, 9, 7*50kg Maarit otti ystävällisestituttavallisestinam yhden videonkin tästä liikkeestä!
10*40kg

Ja ihan ite osasin videonkin kääntää 🙂 Tosin siihen vaadittiin Mr.M:n pientä avustusta.

2a. Smithkyykky
11, 9*80kg Jalat oli ihan muussia jo tässä vaiheessa..
11, 10*70kg

2b. Prässi
8*170kg aika paljon sai taas tiputella painoja 🙂 ja silti oli tosi raskasta!
8*150kg
8*130kg
10*120kg

Meinas puskee huonoa oloa alkureenistä, koska olin syönyt liian lähellä reeniä. Pakkohan se oli, kun oli hammaslääkäriä ja kaikkee siinä ennen salille menoa. Sykkeet nousi varmaan jonnekin 170:een ja silmissä näky tähtiä varsinkin ton smithkyykyn jälkeen. Hyvin jumpattu siis 😉

Eilen oli salilla mitalikahvit ja virailevina tähtinä Jukka Vihavainen sekä Marko Savolainen. Vihavaisen kerkesin näkemään pikaseen ja pari sanaakin muistamaan. Vissiin muisti vielä Oulun reissulta minutkin 😉 Viidestätoista minuutista jäi kiinni Jonnan täytekakun saanti, kun isännällä oli olevinaan kiire kotio, kele. Olishan sitä Supermassaakin ihan kiva ollut jututtaa. Mr.M:lle Supermassa olikin koutsannut koko reenin! Kovasti oli kuulemma jäänyt käteen tietoa niin treeneistä ja ravinnostakin. Mäkin olisin halunnut kysellä uusia ja kivoja juttuja..No, seuraavalla kerralla sit.

Tänään sit takareidet ja pohkeet ja supereita edelleen, mitäs muutakaan. Vielä huomenna teen niitä olkapäille ja sit starttaakin taas kovat viikot! Ou jeah. Sattuneista syistä piti treeni vetää aika vauhdilla läpi ja palautukset pidinkin noin minuutissa. Lihavalle tuli vallan hiki 😀

1a. Takareidet maaten
12, 11, 9, 8*40kg En ees muista millon olisin tällä painolla saanut tehtyä enemmän kuin kympin ja nyt meni neljä sarjaa! Se on juhlan paikka nyt.

1b. Prässi takareisille
15, 13, 12, 11*190kg

2a. Takareidet istuen
8*45kg
10, 8*40kg
10*35kg

2b. Takareidet hackissa
12*10kg
12*20kg
12*25kg
12*30kg
Piti keksiä jotain uutta tähän treeniin, kun ei aina jaksa tehdä suorinjaloin mavea. Sitä paitsi näissä supersarjajumpissa se ottaa aivan helvetisti alaselkään tein sen miten tahansa. Parempi siis etsiä joku muu liike ja tehdä suorinjaloin mavea sit jollain toisella viikolla. Tää liike tehtiin näin..

 
Oikein mukavastihan se pylly siellä töröttää 😀
Aika jännä oli tää liike, isäntä sen mulle neuvo. Mistä lie bongannut. Aika paljon joutu alussa fiilistelemään, et mites jalkojen oikeestaan pitää olla ja mites saan liikkeen menemään takareisille. Eipä se ole sen ihmeellisempi kuin suorinjaloin mave, mut painot on vaan tossa hartioiden päällä eivätkä roiku käsissä. Tossa viimesessä sarjassa vasta alko tulla oikein kunnon tuntuma, kun oli vähän ”isompi” paino käytössä. Tän voiskin nyt vähän aikaa pitää ohjelmassa ja katsoa mitä tapahtuu. Vai tapahtuuko yhtään mitään? Ei voi vielä tietää. Kikkailin myös pikkusen takareisiä semmosessa selänojennus penkissä, mut siitä hommasta ei kyl tullut yhtään mitään, kun tuntu et takareidet irtoo paikoiltaan..
Pohkeille otin superina prässiä ja semmosta konetta missä ollaan 45 asteen kulmassa. Vatsat jäi jollekin toiselle päivälle.
Tänään olis pitänyt kirjottaa oppariakin vaikka kuinka paljon, mut jonnekin toi aika on taas hurahtanut. Sain mä muutaman rivin rustattua.. Jospa sen sais valmiiks ajallaan. Eniten ahistaa kaikenmaailman tiivistelmien ja varsinkin englanninkielisen tiivistelmän teko. Onneks niiden aika ei ole vielä. Vasta parin viikon päästä, huoh..
Ens viikolla olis vuorossa taas visiitti Tampereelle valmentajan tykö ja ilmeisesti nyt aletaan enemmän suunnittelemaan dieetille lähtöä ja itse dieettiä. Ainakin tällaisen käsityksen sain. Vuoden päästä sitä onkin jo kisat ohi 😉 Vuosi tuntuu pitkältä ajalta, mut tämmösessä projektissa se on itse asiassa todella lyhyt aika. Lihas kun ei kasva ihan tuosta vaan (ei ainakaan mulla, mites muilla?) ja läskin sulattelukin vaatii oman aikansa.
Loppuun vielä se Mr.M:n mölinävideo, kun kansa sitä niin kovin on vaatinut 😀 Enjoy.

Oli mulla tuolla joku eilinen ruokakuvakin, mut en taida jaksaa alkaa kaivella. Ei ketään kuitenkaan kiinnosta mun kälyset eväkset… 😀

7 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Nyyh, Mr. M:n mölinävideo ei toimi… se motkottaa jotta ”This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender`s friend request”… eli wattafuuuuk!Heiiii, nui takareidet hakkerissa…Mää näin kerran ku tuo Huhdan Petra teki tota mut sil oli jalat tosi ylhäällä tuolla laudalla… ja pyrstö sillee tosi tyrkyllä, ei sullakaa huono asento ollu ;DOliko se eri liike vai taas riippuutekijästätyylinenratkasu?Kun se näytti siltä et meni enempi selälle ku jaloille 😀 Siis Petran tyylilyyli…

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Nooo entäs näkyykö nyt? Kokeilin laittaa sen yksityisenä ettei se menis muualla levitykseen, mut näköjään sit pitää laittaa ihan yleiseen levitykseen et toimii..Mä tein tota takareisihömmeliä ekaa kertaa niin pahan mennä sanomaan kuin se ”pitäis” tehdä. Vois kokeilla ens kerralla niinkin, et jalat on paljon ylempänä.. Mä yritin koko ajan pitää sen liikkeen takareisillä enkä päästäny sitä alaselälle. Ehkä se Petra teki sitä vähän niinku hyvää huomenta-liikkeenä? Paha mennä sanomaan.

 3. "Mr.M" kirjoitti:

  Oon mäkin tota pariin otteeseen kokeillut, viimesimmän kerran pari kuukautta takaperin, enpä saanut kummallakaan kerralla oikein sitä tuntumaa, tosin en tahdo saada sjmv.stakaan joten ei sen puoleen…

 4. katjuska kirjoitti:

  Pitänee kokeilla tuota perseen tyrkytystä 🙂

 5. Riinu kirjoitti:

  HAHAHAHAHAHAHAHA!Joo nyt toimiii… kiva jäynä ku toisel pauhaa ämppäri korvis…sit himas huomata et ei vittu :DYläläpy Mr M!Ei tullu tollanen huomen-liike mieleenkään muuten… testiin kans huomenna…Juu, perseet tyrkylle vaan kaikki 😀

 6. Nattuli kirjoitti:

  Hyvin jaksetut treenit. Itsekin joskus vielä jaksoin nostella ja työnellä, mutta nyt on vaihtunut lihakset läskiksi. Pitäisi varmaan raahata itseni sinne salille taas. Kootut urheilu-uutiset- Kookas.fi

 7. Memma kirjoitti:

  HAHAHHAAHh pääs pieni nauru! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.