Hae
Palasia Arjestani

Pikku pikku sortsiloissa.

Treenin nro 1 tein jo hyvissä ajoin pois alta. Seiskalta oli kello soimassa ja reilusti ennen kasia olin jo salilla. Joku oikosulku tuli ilmeisesti päähän, kun treenasin shortseissa! Aattelin ettei salilla olis siihen aikaan ketään, mut olihan siel muutama muukin. No, ihan sama. Eipä noi jalat enää niin pahalta näytä etteikö vois jo sortsiloita jalkaansa vetää. Perunapelto on muuttunut normaaliksi kukkapenkiksi 😀 Aika nopeesti on ylimääräset karissut jaloista. Ei ne vieläkään mitenkään ihmeelliset ole, mut lohkoja alkaa pikku hiljaa paista sieltä täältä. Pitkä matka tässä on silti vielä kuljettavana. Päivä kerrallaan. Tänään oli paino ihan ihme lukemissa! Maanantaina on vasta virallinen punnituspäivä, mut jo nyt on paino laskenut viikon aikana 900g ja se on mun kropalle aika paljon se.

Päivän ekassa treenissä tein hauiksia, vatsaa ja pohkeita triplasarjana. Sykkeet pysy suht korkeella koko ajan ja hiki virtas. En kauheesti merkkaillu painoja ylös, mut suurin piirtein näin se treeni meni..

 • 1a. Hk suoralla (20kg) tangolla 3*15-20
 • 1b. Pohkeet smith 3*12-15*55kg
 • 1b. Jalan+lantionnostot vinopenkillä 3*15-20
 • 2a. Hk kp istuen 3*12-15*8kg
 • 2b. Pohkeet istuen 3*12-18*7,5-10kg
 • 2c. Voimapyörä 3*12-15
 • 3a. Tuplahauiskääntö ristitaljassa 1*18*10kg
 • 3b. Aasinnostot 1*15*40kg
 • 3c. Jalannostot tuolissa 1*15

Ja sitten loppukin aika kesken eli oli mentävä tekemään 30 minsan aerobinen, jonka tein crossarissa, soutulaitteessa ja matolla. Pikkusen reilu tunti meni koko tähän settiin ja sit pääsinkin aamupuurolle! Maistu suorastaan taivaalliselta. Sit pitkin lähtee käymään kaupassa hakemassa vähän kalkkunaleikettä, tuoretta chiliä ja kauhea kasa mausteita.. Pari räpsyä aamulta.

Treenipaita muuten täältä! Lisäravinnemestassa vaatteiden postitusmaksu 0 egee et kantsii tilata nyt vaatteita!

Jaahas, nyt vähän evästä naamaan ja vähäks aikaa vaakatasoon katsomaan jotain leffaa tai CSI:ta. Niitä onkin boksilla taas joku kymmenen varmaan 🙂 Ei lopu kuulkaa ajanviete kesken!

Edittiä illalta.

Nyt on toinenkin päivän treeni tehty. Tai siis aikoja sitten oon jo kotiutunut ja kerennyt jo syömäänkin ja pelaamaan Simsiä ja jumitin naamakirjassakin jo tovin. Päivän toisessa treenissä tein selkää kiertoharjoittelu tyyliin eli valitsin neljä liikettä, jotka tein tein putkeen. Näitä viisi kierrosta toistojen ollessa yli 15. Hapotti aika lailla!

 • 1a. Avustetut leuat levee mo 5*15-17
 • 1b. Alatalja käppyrätangolla 5*15-20*30-35kg
 • 1c. Ylätalja kapealla 5*15-20*25-35kg
 • 1d. Kulmasoutu taljassa 5*15-20*35kg Tässä vaihtelin otetta melkein joka sarjassa.

Treenin päälle vielä 30 minsaa aerobista. Ei olis millään hyvittanu, mut pakkohan se oli. Kävin harjottelemassa taas poset pari kertaa läpi. Lähinnä keskityin niihin, jotka ei oikein suju.. Kuinka vaikeaa voi pohkeen jännittäminen ollakaan!?

Salin jälkeen kavin kaupassa, taas 😀 Lisää vihanneksia ja kalkkunfilettä. Seisoskelin pitkän aikaa jätskialtaan vierellä, kun suunnitelmissa oli ostaa jotakin vähäkalorista sorbettia huomiselle. Meni hermot hyvin nopeasti purnukoita tutkiessa enkä sit ostanu mitään. Parempi niin. Taidan ihan repästä ja ostaa huomenna jotain hedelmää, vaika kiiviä tai mandariinia. Vähän vaihtelua ruokavalioon niin ei pääse kyllästymään.

Nyt suihku, venyttely, iltapala ja unta palloon. Huomenna taas kahdet salitreenit tiedossa..

4 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Nätit on koivet, just semmoset sortsisääret 🙂 Hyvin näyttää lihaa kertyneen.

 2. Karita kirjoitti:

  WautsiWau! Kyllä noilla säärillä kelpaa treenailla shortseilla :)Hyvä Jonna!-Kata

 3. map kirjoitti:

  Sit itselaukaisijalla seuraavat otokset:D Mutta hyvältä näyttää sumeudesta huolimatta:)

 4. Riinu kirjoitti:

  Hyvältä näyttää sortsiloiset reisilöt 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *