Hae
Palasia Arjestani

Perus puurtamista..

Jaahas, nyt kerkee taas sekunniks istumaan koneen ääreen. Treenattu on ihan normaalisti koko viikko, mut mitään mullistavaa ei ole treeneissäkään tapahtunut. Sitä samaa vanhaa mahdollisimman kovaa treeniä. Aerobiset on jääny vähän vähemmälle, mut ens viikosta lähtien aletaan taas niihinkin panostaa aamulenkkien merkeissä. Oon nykyään itse treenistä niin puhki etten kerta kaikkiaan jaksais vääntää mitään intervallia siihen päälle niin alan suosiolla tehdä muutaman aamulenkin viikossa. Se tietää toki aikaisempia herätyksiä, mut enköhän mä nyt sen verran jaksa 😉 Toki voin lisäks tehdä intervalleja, jos sattuu paukkuja olemaan, mut vähän kyllä epäilen..

Keskiviikkona pyörähdin Tampereella näytillä valmentajakaksikolle ja olivat varsin tyytyväisiä kehitykseen. Olen kuulemma kehittynyt hurjan paljon sitten edellisen visiitin eli jotain olen tehnyt oikein 😀 Pientä fiilausta tehtiin treeneihinkin. Jalkatreenejä alan tehdä neljän viikon sykleissä ja joka viikolla treenissä on eri toistomäärät, mutta palautusajat pysyvät edelleen siellä minuutissa. Selkätreeniin tuli lisää sarjoja ja oli sitä näköjään pari lisäsarjaa vilahtanut ovelasti muihinkin treeneihin ihan huomaamatta 😉

Kuvia ei ole tullu otettua viime treeneissä, mut yritän taas kunnostautua senkin asian suhteen! Jos huomenna vaikka kerkeisin päivitellä tän päivän rinta-hauistreenin kokonaisuudessaan. Nyt tarttee lähtee ruuan laittoon, kun musklet huutaa evästä 😀

Viime päivinä on tullu lipsuttua vähän ruokavaliosta, mut eipä tuo ole juuri painossa näkynyt. Se on ja pysyy 66,5 kilon tietämillä eikä valmentajien mukaan tarvitse siitä enää tippuakaan. Eilen käytiin vappulounaalla Amarillossa, oli aika hyvää sapuskaa 😀 Mä oon vähän kyllästynyt puuron puputtamiseen niin piti keksiä jotain uutta senkin tilalle. Tai no uutta ja uutta, samat aineet vähän eri muodossa: kaurahiutaleita kuivana, rahkaa, pieniksi pilkottua omenaa ja mehukeittoa sekaisin. Ai, että on muuten hyvää!!! Tarttis taas käydä uuden Flexin kimppuun ja etsiä sieltä uusia ruokavinkkejä. Aika guru lehti…

Yksi kommentti

  1. Annemari kirjoitti:

    Eikö tuu masu kipeeksi, kun syö kuivia hiutaleita? Tuota vois kyllä kokeilla, kun mullakin tökkii välillä puuron puputus :)-ansku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.