Hae
Palasia Arjestani

Lomamuotia – kerrankin osasin pakata sopivasti!

lomamuotia

Yhteistyössä Ellos.

Mulla on huono tapa pakata reissuun aivan liikaa vaatteita. Yleensä ainakin puolet jää täysin käyttämättä ja päätän, että seuraavalla kerralla otan mukaani vain tarpeelliset, kunnes taas käy samalla tavalla. Tätä kaavaa on nyt toistettu useampi vuosi ja nyt päätin ihan oikeasti himmata vaatteiden kanssa. Ylpeänä voinkin kertoa: tasan yhdet housut on jääneet käyttämättä enkä aio niitä tänäänkään jalkaani laittaa! Tytölle olisin saanut ottaa enemmänkin vaatteita mukaan, koska hänhän sotki ne heti ensimmäisinä päivinä. Eilen oli pakko ostaa jo uutta paitaa, että saa rassukka jotain säädyllistä ja puhdasta päällensä. Tokihan täällä olisi pesulapalvelu, mutta kuka niitä nyt jaksaa käyttää 😀 Tuli itseasiassa vasta nyt koko palvelu mieleen…

lomamuotia

Levi´s t-paita täältä // farkkushortsit varmaan 10 vuotta vanhat…// Sandaalit täältä.

lomamuotia

lomamuotia

Bikinit monta vuotta vanhat, en edes muista mistä ostettu.

lomamuotia

Paita ostettu Bulgariasta // farkkushortsit ne samat vanhat // kengät Merrell.

Pääasiassahan täällä on hiihdelty bikineissä menemään, mutta varsinkin illalliselle on kiva laittaa ihan oikeat vaatteet päälle. Usein mulla onkin ollut joku kevyt pitkähihainen päällä ja niiden kaverina shortsit tai mekko päällä. Jos olisin ollut fiksu, olisin ottanut yhden hameen mukaan myös. Mulla oli mukana kahdet shortsit, kaksi t-paitaa, kaksi toppia, kaksi pitkähihaista paitaa, yksi mekko, yhdet pitkät housut ja parit treenivaatteet. Niin ja toki ne bikinit ja alusvaatteet. Näillä olen pärjännyt paremmin kuin hyvin! Normaalisti mulla olis ollut puolet enemmän vaatetta mukana, mutta ehkä mä olen nyt oppinut vihdoin tämän pakkaamismeiningin! Kuvia on tullut räpsittyä jonkin verran, joten ajattelin näin postauksen muodossa esitellä mun highfashion lomamuotia 😀

lomamuotia

T-paita Mango // shortsit sikavanhat nämäkin…

Valkoinen tunika täältä // shortsit vanhat // kengät Merrell. Tytön mekko kirpparilta ja sandaalit täältä

lomamuotia

Roosa paita h&m (vanha tämäkin!) // Bikinit SOC // pitkä pitsiliivi Ellos, ostettu vuosi sitten.

lomamuotia

Adidaksen mekko täältä // Adidas paita vanha, en muista mistä.

Tällaisissa asusteissa olen painellut menemään viimeisen viikon. Kotona saakin taas pakata kerrosta toisen perään ja sandaalien sijaan vetäistä jalkoihin syysnilkkurit. Pidän kovasti syksystä, joten vähän viileämpi keli ja lämpimämmät vaatteet eivät yhtään haittaa! Jotkut tyylikkäät kumisaappaat pitäisi kyllä ostaa syksyä varten 🙂 Tämän postauksen julkaisuhetkellä ollaankin jo aika lähellä kotia!

Kivaa päästä jo kotiin ja omiin pieniin ympyröihin, vaikka onhan tämä ollut rentouttava loma! Tällaista lomamuotia tällä suunnalla. Löytyikö mun loma-asuista joku suosikki?

————————————————————————————————————————————–

  • Ellokselta saatte nyt -30% neuleista ja collegeista, myös merkkituotteista (joissa merkintä kampanjahinta). Tsekkaa tuotteet täältä. Tarjous voimassa 2.10 asti!
  • Kengissä tarjous: osta 3 maksa 2 (naisten, miesten ja lasten kengät). Koskee myös merkkituotteita! Alennus vähennetään kassalla. Voimassa 2.10 asti. Tsekkaa kenkulit täältä.
  • Vuodevaateviikot! -20% suuresta määrästä vuodevaatteita. Koskee vuodevaatteita, joissa merkintä Kampanjahinta. Voimassa 2.10 asti. Tsekkaa valikoima täältä.
  • -25% alennusta lasten- ja vauvanvaatteista ja lasten kengistä, myös merkkituotteista! Voimassa 2.10 asti tarjousnumerolla 365722. Tsekkaa valikoima täältä.

lomamuotia

 

 

4 kommenttia

  1. Terhi kirjoitti:

    Kivoja ja toimivia vaatteita! Mä olen kans vuosien ja useiden reissujen myötä vihdoin oppinut pakkaamaan niin, että valkkaan toimivia asukokonaisuuksia (ja vielä niihin sopivat kengätkin).
    Ennen muinoin tuli pakattua mukaan summamutikassa muutama kiva toppi, shortseja ja hameita yms..ja sitten perillä sai todeta, ettei näistä oikein mikään toimi keskenään. =/ Mutta harjoitus tekee mestarin! 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Joo, se on inhottavaa todeta perillä ettei halua käyttää ainuttakaan mukaan otettua vaatetta! Kenkiä mulla oli matkassa kolmet ja nekin mietin just sen mukaan että mätsäävät hyvin muiden kanssa 🙂

  2. Cza kirjoitti:

    Mä tein kerran sen virheen, että lähdin reissuun yhdellä vaatekerralla. Eka ilta Kiovassa meni ihan kivasti, mutta sitten alkoi asiat mennä alamäkeen. Things to consider:
    1. Olet Tsernobylissä ja möyrit pölyisissä taloissa ja kiipeilet katoille.
    2. Olet Tsernobylissä ja hotellissa on varmaan kymmenen astetta pakkasta, joten joudut nukkumaan vaatteet päällä.
    3. Olet Kiovassa ja haluaisit käydä syömässä, mutta kaikki vaatteet on pölyssä ja liassa.

    Mitä tästä opimme? Aina vähintään kaksi kokonaista vaatekertaa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *