Hae
Palasia Arjestani

Se on kesä ny!

Tiedättekö mistä tietää, että kesä on tullut? No tietenkin siitä, että pääsee taas mökille! Miedän mökille ei tule vettä ja yöllä on juostava ulkohuussiin vaikka kuinka olis pimeää ja tulis vettä taivaan täydeltä. Mökillä on vanha puusauna ja vieressä pieni ”oja” jossa hulluimmat käyvät pulahtamassa kylmässä vedessä. Yksi hienointa mökille pääsyssä on tietysti itse matka sinne. Helsingistä ajaa möksälle vajaat kolme tuntia, mutta jokainen matka menee yhtä nopeasti. Perinteisesti lastaan kassin täyteen hömppälehtia ja puolessa välissä matkaa pysähdytään aakkosmestaan ostamaan lihikset, karuskia ja jädet. Herkut jää kyllä multa nykyään hyllyynsä, mutta lehdet pakkasin tänään jo hyvissä ajoin mukaan.

Mökkimatka lukemiset.

Mökkimatka lukemiset.

Hahaa, aiemmin taisin mainita käyneeni vaa´alla ja järkyttyneeni kun viikossa olin saanut kerättyä melkein kolme kiloa ”ylimääräistä”. Eilen sekin juttu selvis. Meidän mimmi oli saanut rikottua puntarin 😀 Kunto eilen aamulla näytti tältä.

 

Sieltä pikku poset :) Hah, mähän oon kasvanut!

Sieltä pikku poset 🙂 Hah, mähän oon kasvanut!

kuvia 003kuvia 004Eipä ainakaan omaan silmään näytä kovin pahalta, vai mitä ootte mieltä? ”oikea” paino on siis pikkusen reilu 63kg tällä hetkellä. Aika siististi oon viikolla syönyt ja viikonloppuna vähän rennommin. Toimii ainakin tällä hetkellä 🙂

Kuten jo aiemmin mainitsin niin tällä viikolla treenijako on ollut vähän erilainen. Maanantaina tein salilla selän ja kädet. Selälle leukoja vastaotteella ja t-kulmasoutua superina, alataljaa kapealla kahvalla sekä ylätaljaa lapiokahvalla. Käsille tein quatrosarjan: hauiskääntö scott mutkatangolla + ranskalainen mutkiksella + hauikset mutkiksella + pushdown taljassa. Kaikki liikkeet siis putkeen ja sit vasta tauko. Näitä kolme kierrosta. Ihan kiva setti!

Leukoja vastaotteella.

Leukoja vastaotteella.

kuvia 011

Ylätaljaa lapiokahvalla.

Ylätaljaa lapiokahvalla.

 

Yhden sarjan tein näin väärinpäin ja kaksi normaalisti.

Yhden sarjan tein näin väärinpäin ja kaksi normaalisti.

 

Hauiksia mutkatangolla.

Hauiksia mutkatangolla.

 

Annakin sattui samaan aikaan salille niin vähän pöllöiltiin taas :D

Annakin sattui samaan aikaan salille niin vähän pöllöiltiin taas 😀

Eilen jumppasin jalkoja. Veikkaan, että mun vasemmassa polvessa on nyt jotain vikaavikaavikaa.. Se vihloo kävellessä ja varsinkin rappusia noustessa. Kyykkäämään kyllä pystyn, mut kyllähän se koskee ja seuraavana päivänä polvi on tosi jäykkä. Sama vaiva oli joskus muutama vuosi sitten ja samassa polvessa. Peruja itsepuolustus lajien vuosilta 🙁

Jumpalle menossa. Pitkähihainen oli vähän liikaa...

Jumpalle menossa. Pitkähihainen oli vähän liikaa…

Etureisille tein hackia, en ihan syvään asti vaan niin pitkälle kuin polvi antoi periksi. Takareisille koukistuksia maaten pyramidisarjoilla, istuen koukistusta vipuvarsikoneessa ja leveää prässiä superina.

Perberille tein hip thrustia tangolla sekä takapotkuja taljassa jalan ulkosyrjää kattoa kohti kääntäen. Pohkeita vielä seisten koneessa ja vatsoille jalkojennostoja tasapenkillä, rutistuksia maaten sekä polkupyörävatsoja. Tulihan taas tehtyä ja tänään on paikat aika imakan hellinä 🙂 Ihan niin kuin pitääkin kunnon treenin jälkeen!

Hip thrust tangolla.

Hip thrust tangolla.

 

Piiiitkiä ja kiduttavia sarjoja kunnon puristuksella!

Piiiitkiä ja kiduttavia sarjoja kunnon puristuksella!

 

Mun jalkoja haukuttiin pari postausta sitten tikuiksi niin siinä ne nyt on. TIKUT:

Mun jalkoja haukuttiin pari postausta sitten tikuiksi niin siinä ne nyt on. TIKUT.

Saas nähdä kuinka toi ruokapuoli sujuu mökillä. Anopilla on tapana ostaa kaapit täyteen herkkuja ja se kun vielä tekee niin pirun hyvää safkaa! Kovasti olen suunnitellut treenejä mökille ja käydään perjantaina testaamassa Oriveden uusi sali, joka avattiin muistaakseni vuosi sitten sinne. Ihan mukava päästä uudelle salille 🙂

Loppuun vielä parit ruokakuvat viime päiviltä.

kuvia 007

Näitä puristelen veden sekaan joka aamu.

 

Uusin keksintö smoothien sekaan!

Uusin keksintö smoothien sekaan!

 

Eilisen illallinen: jauhelihakastiketta ja pastaa. Vierellä kasa sämpylöitä.

Eilisen illallinen: jauhelihakastiketta ja pastaa. Vierellä kasa sämpylöitä.

 

Salilta ostin Scitecin MSM:ää. Jos sais jotain helpotusta noihin nivelkipuihin..

Salilta ostin Scitecin MSM:ää. Jos sais jotain helpotusta noihin nivelkipuihin..

 

Mies teki sunnuntaina julmetun hyvää hedelmärahkaa: kermarahkaa, kermavaahtoa ja hedelmäcoctailia. Noilla aineksilla ei voi tulla pahaa!

Mies teki sunnuntaina julmetun hyvää hedelmärahkaa: kermarahkaa, kermavaahtoa ja hedelmäcoctailia. Noilla aineksilla ei voi tulla pahaa!

Näköjään noi kännykällä otetut kuvat tulee tänne pienempänä, mut eipä anneta niiden häiritä 🙂 Eiköhän sekin asia saada muuttumaan. Meillä on nimittän melkoisen pätevä koodari tuolla taustalla!

Nyt mä alan ruokkimaan itseni ja lapseni ja kohta alkaakin kissojen metsästys. Ne pirulaiset aistii joka kerta kerta kun lähdön aika tulee ja luikkiivat kuka minnekin jemmaan. Täysi työ joka kerta  saada karvakolmikko kiinni kuljetusmökkeihinsä!

Follow my blog with Bloglovinp>

18 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Mä tein kans eilen tota hip thrustia ja takapotkuja taljassa. On kyllä niin hellänä peräpuoli että teki aika herkkää olla kykkimässä mansikkamaata puhtaaksi pari tuntia aamupäivästä 😀

  Ei muuten meinaa noita Maximin patukoita täältä löytää, Citymarketissa oli energy bar-patukoita kahta makua mutta ei just niitä hyviä mitä etin. Palautusjuomapöniköitä löyty melkein joka kaupasta niin ostin sitä suklaata pari.

  • jonna1983 kirjoitti:

   Hahaa, sulla on ollut sit ihan samanlainen hanurin löylytys käynnissä kuin mullakin 🙂 onks teillä isokin mansikkamaa?

   Pyydä niitä tilaamaan muitakin patukoita! Luulis onnistivan kun samaa merkkiä on muutenkin myynnissä 🙂

   • Elina kirjoitti:

    Mä itseasiassa Prismasta kysyin että onko niillä noita patukoita ku juomia oli. Vastasi vaan että ei niitä enää tilata ku kukaan ei ostanu. Tarvii käydä vielä toi Tokmanni tutkii ku niiden verkkokaupassa ainaki näky olevan niin hyvällä tuurilla löytyy kaupastaki 🙂 Citymarketissa oli noita pari makua niin vois vinkata että tilaavat niitä suolasia makupaloja ja suklaata ennemmin 😀

    Mun mielestä se on iso se mansikkamaa, ainaki noiden omaan käyttöön ku sehän on siis mun miehen puolen mökki tuolla missä se mansikkamaa on. He keräsivät sieltä omaan käyttöön ihan hirveesti mansikoita ja silti mä sain tosi monena iltana monta sankollista käydä poimii itelle/äitin pakkaseen ku muuten ne ois pilaantunu sinne puskiin. Nyt mä sit vaan oli sen rautamummon apuna siellä putsaamassa sitä maata ettei sen tarvi yksin sitä pistää kuntoon. Ja menihän toi hyvästä venytyksestä sit mun takaosastolle ku siellä käsin niitä kykki putsaamassa 😀

    • Elina kirjoitti:

     Ja kato ku mä vielä vähä silmät ristissä luin ton sun kommentin 😀 Siellähän sä sanoitki että pyydä tilaa muita makuja. Lisää kahvia!

    • jonna1983 kirjoitti:

     No olipa huonoa palvelua prismassa… mut luulis et sinne cittariin sit hommaisivat jos myynnissä on muutakin! Mä luulen et toi maxim on vähän tuntematon monelle ja siks menee huonosti kaupaksi. Meillä kyllä molemmat tykättiin kaikista patukoista!

     Hitsi kun oliskin oma mansikkamaa, ei tarttis kaupasta ostaa. Marjoja saadaan mökiltä poimia joka vuosi vaikka kuinka mut mansikoita siellä ei oo. Vielä 😀

     • Elina kirjoitti:

      Tokmannilta löyty niitä suolasia herkkuja ja joku xl suklaa patukka niin heti piti varastoon ostaa pikkupussillinen 😀 ois ollu niitä treenijuomia sun muita jauheitaki että siellä riitti valikoimaa.

     • jonna1983 kirjoitti:

      No nih! Asiallinen liike 🙂 Kerralla kannattaakin hamstrata vähän enemmän niin ei tartte joka päivä siellä juosta…

 2. Outi kirjoitti:

  Sun reiskat näyttää nin hyviltä!!!! 🙂
  Onks sulla tos ylätaljassa vetoremmit? Vinkkejä miten saa tohon lapiokahvatankoon ne hyvin ja helposti? Tai sit en vaan osaa 😛

  • jonna1983 kirjoitti:

   Hihii, ainoa lihasryhmä joka tykkää mulla kasvaa ihan käskemättäkin 😉

   Mulla on nyt käytössä versa grippsit! Ovat huomattavasti kätevämmät käyttää kuin tavan remmit. Ne saa nopsaan kiepautettua jopa lapiokahvaan!

   • Outi kirjoitti:

    Ok, täytyy ehkä itekin katellaa jotain kätsympiä vaihtoehtoja

    • jonna1983 kirjoitti:

     Noi versat on hyvät! Wellmaxilta saa tilattua 🙂

     • Outi kirjoitti:

      Ok. Kiitti 🙂 Yritinkin googletella, mut en oikeen löytänyt suomesta tilattavia, mut tuolt vois tilaillakin, näyttäs olevan poistoalessakin 🙂

     • jonna1983 kirjoitti:

      Sähköpostilla voi wellmaxilta tilata. Ne on aika suosittuja ja melkein koko ajan lopussa mut tilaavat aika hyvällä tahdilla lisää 🙂

 3. H-S kirjoitti:

  Hahhah, melkoisen muskeliset tikut, sanoisin 😀

  • jonna1983 kirjoitti:

   😀 no tikuthan ne toki on jos vaikka ammattilais kehonrakentajaan vertaa! Mut joo, pisti vähän naurattamaan 😀

 4. Katerina Alezandra kirjoitti:

  En tiedä oletko koskaan tehnyt lisäravinteista postausta, mutta olisi kiva kuulla mielipiteesi mitkä hyviä! 🙂

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  • jonna1983 kirjoitti:

   Hei hyvä idea! Voisin tehdä jutun noista mitä itellä on käytössä 🙂 yllättävän vähän lisäravinteita nykyään tulee itse asiassa käytettyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.