Hae
Palasia Arjestani

Jalkasessiot

Dodii, nyt on kontitkin tälle viikolle saanet kyytiä oikein kunnolla. Maanantaina oli varsin tuskaista vääntää etureisiä pitkillä sarjoilla ja lyhkäsillä palautuksilla, kun olotila oli vähän mitä oli.. Hiki ainakin tuli!

Joku tunti ennen treeniä tuli tehtyä vajaan tunnin lenkkikin koiran kanssa, kun oli niin hyvä ilma. Pientä itsensä ruoskimista on nyt ilmassa viikonlopun rötväilyjen jäljiltä 😀

Toistot treenissä 15-20 ja palautukset 60 sekkaa. Alkuun vajaa 10 minsaa matolla köpöttelyä.

1. Reidenojennus
22, 17*35kg
17*30kg
20*25kg Huh huh..

2. Smithkyykky
19*70kg
18*65kg
16*60kg
15*55kg
Meinas tulla oksu.

3. Prässi
20, 17*130kg
16*120kg
17*110kg Yyyyh.. joutu vähän ottamaan happee vikan sarjan jälkeen 😀

4. Pohkeet seisten omalla painolla
46, 25, 22, 18, 16

5. Vatsat taljassa köydellä
16, 14, 11*65kg Nää polviltaan
20/kyljys*45kg ja nää seisten kiertäen aina toiselle kyljelle

Loppuun vielä reilut 15 minsaa matolla, josta osa JUOSTEN! On se ketterä..

Eilen aamulla vajaan tunnin aamulenkki koiran kanssa tuolla Puijon ulkoilureiteillä. Joka kerta uskon eksyväni sinne, kun niitä polkuja ja teitä risteilee sinnä tänne. Vielähän tuota olen perille päässyt. Kaveri oli joskus lähteny sinne aamulenkille ja vähän eksynyt. Oli aamulenkistä tullut sitten kolmen tunnin maraton 😀

Ihan vallan oli kamerakin mukana!


Illalla vielä vääntämään takareisiä ja pohkeita. Vatsoja en tainnu ottaa kuin yhden sarjan. Ei vaan jaksanut.

1a. Takareidet maaten
10, 8*40kg
10, 9*35kg

1b. Prässi
11, 10, 9, 9*255kg

2a. Haarakyykky smith
14, 12, 11*90kg

2b. Suorinjaloin mave kp
13, 11, 9*28,5kg
Meinas taas vähän selkää koskee koko tää takareisisetti..

3a. Pohkeet smith
8, 6, 5*90kg
Jokaiselle toistolla pidin venytystä noin 3 sekuntia. Tekee muuten liikkeen huomattavasti raskaammaksi! Kannattaa testata.

3b. Pohkeet istuen
9, 8, 7*25kg
Meinas taas krampata pohkeet tässä. En oo koskaan ottanut näitä kahta pohjeliikettä superina ja nyt sen kyllä huomaa. On meinaan toi pohjeosasto aika kipeenä..

Ja koska tulin siihen tulokseen, että mun selkä on aivan paska niin veivasin muutaman sarjan ala- ja ylätaljaa superina lyhkäsillä palautuksilla ja suht pitkillä sarjoilla. Nyt koskee 😀 Kovastihan tuonne pitäis saada lisää leveyttä ja siipee..

Isännältä sain eilen palautetta, et en nykyään tee kaikki sarjoja ees loppuun asti. Oon tainnu huomaamatta siirtyä varsinkin jalkatreeneissä lievällä mukavuusalueelle. Kyllä mä aina saan niillä treeneillä kontit tosi kipeiks, mut aina vois varmasti parantaa ja koventaa treenejä! Tarttee muistaa toi ens viikolla.

Jaahas, nyt syömähommiin ja parin tunnin päästä salille. Tänään on ruoka pysyny aika huonosti sisällä ja vatsa ollut muutenkin tosi kipeä, et saa nähdä kuin reeni kulkee. Mietin jo tuossa jos ottais pitkästä aikaa kunnon pumppitreenin olkapäille!

Onks jollakin muuten tarvetta uudelle Trendille? Lähettivät mulle jostain syystä kaks niin olis joutavana. Ensimmäinen halukas saa! Mut postiin pystyn laittamaan sen tod näk vasta maanantaina!

5 kommenttia

 1. Helga kirjoitti:

  Mulle kelpaa Trendi, jos ei muille 🙂 Ja kiitos sulle ja Riinalle viikonlopun raportoinneista, oli tosi hauska lukea, pääsi melkein itsekin bileviiliksiin!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Hey, pistä mulle osottees sähköpostiin jonna1983@suomi24.fi! Hyvällä tuurilla saan sen jo huomenna vietyä postiin, mut viimestään maanantaina..

 3. Paula kirjoitti:

  Saamari, taas hyvänä kakkosena…. ;DJa mukavuusalueella on hyvä reenata! Nimim. Jo neljä vuotta sillä alueella……

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  No ens kerralla sit sulle 😉 Joo, onhan siellä mukava reenata, mut ainakaan mä en sillä systeemillä juuri kehity. Tuntuu muutenkin olevan toi kehitys välillä niin tiukassa.. Sulla sentään on tarttunut lihaa varsin mukavasti!

 5. Paula kirjoitti:

  Ootahan, kun paan parit jalkakuvat, niin loppuu se kehityskeskustelu!Tällä kertaa nimim. lihavat ja lihaksettomat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *