Hae
Palasia Arjestani

Lepo lähenee, treenit kovenee.

Viime viikolla tuli tehtyä varsin mielenkiintosia treenejä. En sen enempää ala kirjottelemaan niitä tänne, mut pääpointtina oli tehdä aika lailla vain raskaita perusliikkeitä, lyhyitä sarjoja lyhyillä palautuksilla. Aina vain muutama liike/lihasryhmä, mut sarjoja sitäkin enemmän. Melko hapokasta vääntää esim mavea viis sarjaa putkeen minsan palautuksilla… Veti alaselän aika tilttiin!

Perjantaina isäntä oli illassa töissä eli sain ottaa taas omaa aikaa itselleni 🙂 Töiden jälkeen shoppausreissu Elämän lankaan. Mukaan lähti tällä erää luomu kookosmaitoa, luomu maapähkinävoita ja kookosjauhoa. Kookosjauhoa oonkin metsästäny kissojen ja koirien kanssa. Niin ja pitihän se ostaa levy oikeaa tummaa suklaata. On taas mitä napostella pahimpaan makean nälkään. Viikonloppusin namihammasta alkaa yleensä kolotella, ei niinkään viikolla. Ihme juttu..

Lauantaina aloteltiin viimenen kova treenikierto ennen kevyttä viikkoa. Tarkotuksena siis treenata torstaihin asti entistäkin kovempaa vähän niinku DoarianYates-tyylillä eli sarjat niin failureen kuin menee. Sarjoja tehdään kaksi per liike ja liikkeitäkin vain muutama per lihasryhmä. Apukeinoina failureen viemiseen käytetään pakkotoistoja (pt), rest pauseja (rp), pudotussarjoja ja negatiivia (neg). Mitä milloinkin sattuu keksimään 🙂 Ainakin lauantain rinta-hauistreeni oli aika raskasta settiä.

1. Pena smith 4+1pt+2 neg*55kg/5+2pt*52,5kg
2. Vinopena tangolla 5+1pt*45kg+6*30kg/ 6+3rp*40kg
3. Vipivarsipena 6*40kg+4*20kg/ 5+3 neg*40kg
4. Hk scott taljassa 4*45kg+6*25kg+6*15kg/ 7+2 neg*35kg
5. Hk tangolla 6*25kg+6*15kg/ 5+3 neg*25kg
6. Sivuviparit kp yhdellä kädellä 3*11-12*8,5kg

Video scottitaljan tokasta sarjasta.

Eilinen menikin sit kotona öllöttäessä, siivotessa ja sitä tavallista. Tilasin itelleni Cathy LeFrancoisin treenivideonkin, kiitos vaan vinkistä Emma! Mukava saada uutta treenivideoo katseltavaks. Naisilta ei noita dvd:tä tule ainakaan liikaa.. Jenny Lynnin treeni-dvd mulla on tuolla kaapissa, mut on jo niin moneen kertaan katsottu, et muistan sen varmaan ulkoa etu- ja takaperin. Iherbistäkin ollaan isännän kans tilattu tavaraa vuoronperään. Minä hcl-kapseleitä ja sinkkiä ja isäntä monivitskua, d-vitskua, omegoita ja steviaa. Kohta on kaapit taas pullollaan kamaa. Ihan kun ei olis jo nyt…

Jaaha, nyt valmistautumaan jalkareeniin!!

3 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Saako tiedustella mistä olet noita treenivideoita hankkinut? Tuntuu ettei naisten treeneistä oikein tuppaa löytyä mistään.

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Jenny Lynnin ostin muistaakseni Kokkosen Arin liikkeestä eli GeeWoimasta, ton Cathyn dvd:n tilasin suoraan hänen sivuiltaan. Mocvideolla on jotain dvd:tä, kannattaa käydä katsomassa. Naisten dvd:tä ei ihan kauheasti ole tarjolla, et kannattaa selailla itseäsi kiinnostavien neitokaisten sivuja. Siellä dvd:tä yleensä mainostetaan jos sellaisia on tehty!

  3. Anna kirjoitti:

    Kiitos Jonna vinkeistä. Tilasin heti pari dvd:tä tuolta Mocvideolta. Kohta pääsee fiilisteleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.