Hae
Palasia Arjestani

Postifriikin joulu

En oo varmaan aikasin maininnu, että mä oon täysin postifriikki. Ootan kuin kuuta nousevaa joka päivä postin saapumista. Tiedetään, wierdo!!! Isäntä on nyt lomaillut vähän enemmän ja muistan joka päivä soittaa ja kysyä et mitä kivaa postia mulle tuli. Ja voi sitä pettymystä, jos ei tule muuta kuin tylsiä mainoksia, kuten Kirkko&Kato. Kauheeta shittiä.

Eilen sattui sitten varsinainen juhlapäivä! Loota oli täynnä kaikkea kivaa ja mikä parasta, sain kaksi pakettia!! Ihan oli pieni tyttö vallan pähkinöinä 😀 Toinen paketti tuli jenkeistä ja toinen suuren suuri paketti Lisäravinnemestasta. Oon aivan innoissani joka kerta tonkimassa paketin sisältöä, kun isäntä tilaa lisäravinteita. Arvatkaa vaan mikä riemu siitä syntyi kun sain ihan ikioman lisäravinnepaketin avattavaksi. Melkein olis pitänyt ottaa video siitä tilanteesta niin olisitte saanu hyvät naurut! Pienet on ihmisen ilot, taas kerran…

No, mutta. Tässä sen isomman ja paremman paketin sisältöä!


Tuotteista voin sit kertoa enemmän sitä mukaa, kun kokeilen niitä! Himottais avata kaikki ja pistää kokeiluun 😀 Postifriikki ja lisäravinnefriikki…

Tänään sit illalla ne reenaamatta jääneet hauikset. Ihan kiva välillä reenailla pelkästään niitä niin saa keskitettyä kaiken voiman ja tarmon pieniin nirunaruihin. Otin tänään ekan kerran ennen treeniä Super pumppia ja voi poijjaat, että puski hikkee ja jakso reenata ihan eri tahdilla kuin ennen. Bonuksena vielä todella hyvä viinirypäleiden maku! Noi buusterit on yleensä aivan kauheeta kuraa eikä niitä juuri irvistelemättä pysty nielemään, mut toi oli kyllä positiivinen yllätys. Vois ryypiskellä vaikka ihan huvikseen 😉 Treenin ajaksi tein pulloon vielä Size On:a, joka on treenin aikana juotava kreatiinituote. Lisää pumppia ja kasvattaa lihassolujen tilavuutta. Pumppia tosiaan tuli!! Jotenkin tuntu muutenkin, että jaksaa reenata paremmin, kovemmin ja enemmän. Tämä todellakin jää käyttöön! Tämä oli kans tosi hyvän makuinen. Samaa viinirypälettä kuin toi Super Pumppikin. Namnamnam! En ookaan aikasemmin käyttänyt tuollaisia reenin aikana hörpittäviä juttuja niin ihan mielenkiinnolla kokeilen. Tehokkaalta tuntui ainakin ekalla kerralla. Isännällä noista on enemmänkin kokemusta ja tais viimeks olla hänelläkin käytössä juuri toi Size On.

Ja sit siihen reeniin. Sain isännän kameran varteen ottamaan hienon videon ekasta liikkeestä. Enjoy!

1. Hk kp istuen
9, 7*13,5kg
8*13,5kg Tämä sarja seisten.

2. Hk scott mutkatangolla
8, 7, 6*30kg Oli suora tanko varattuna niin mutkasella versiolla sit vuorostaan.

3a. Hk scott talja
7*35kg Olipas raskasta..
10, 8*30kg
Eka sarja normileveydellä ja kaks vikaa suht kapeella.

3b. Hk powersmithissä
10, 9, 8*20kg
Olipas aika jännä tehdä hauiskääntö smithissä! Ei paha ollenkaan..

4a. Hammer kp
12, 10, 9*8,5kg
Tooosi hitaasti ja kunnon puristuksella.

4b. Hk scottkoneessa
12, 10, 8*7,5kg

Reenin päälle vielä 20 minsaa spinningpyörällä välillä spurttaillen ihan kunnolla. Sit vielä jalakojen venyt.

Treenin jälkeen tein jotain mitän en ole viimeseen vuoteen tehnyt, kävin uimassa järvessä! Olihan tuo jo aikakin heittää talviturkki. Kuitenkin jo heinäkuuta eletään. Aika tuttavallisia sorsia oli siel rannalla. Eivät paljon välittäneet ihmisistä, vaan mennä tallustivat kaiken kansan keskellä. Toisaalta aika hellyttäviä otuksia, mut eipä paljon kiinnostais istua sorsan paskaan rantsulla..

Muistakaahan osallistua kyselyyn!! Viime arvonna pääpalkintoa ei voittaja ole lunastanut eli se tulee sit uudelleen arvottavaksi lähipäivinä. Stay tuned! 😀

11 kommenttia

 1. inkapee kirjoitti:

  Mahtava paketti tosiaan. Mä olen muutamaa noista tuotteista kattellut. Pitänee tilailla =D

 2. Mölliskö kirjoitti:

  Tutun näkösiä tuotteita… ;D Mulla jäi kanssa viime arvonnan yksi voitto lunastamatta….. ärsyttää! Ei auta kun panna taas uudelleen menemään 🙂

 3. Laura kirjoitti:

  Huh, olipa iso paketti!!! Mitä sieltä amerikasta sitten tuli oikeen??Mä äänestin, että lisää kuvia, kun tossa ei ollut semmoista joku muu mikä-kohtaa. Kyllä noita kuviakin taitaa aika paljon jo olla. Usein tulee vaan lukastua jutut ja hihiteltyä ittekseen. Pitääkin jättää tästä lähtien joku merkki kun käy. Vai pitääkö kommenteissa olla sisältöäkin? Sun mielestä?

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  ameriikoista ei ihan niin paljon tullut, yksi superhuippu kasvovesi (clinique)ja TiGin shampoo. Bonarina joku huulikiilto ja luomiväri, jotka tulee uudelleen jakoon tänne jossain vaiheessa. Vink vink ;)Mun mielestä on kiva, jos kirjoittaa ees jotain. Pienikin kommentti on tervetullut! Ei sitä sisältöä välttämättä aina niin paljon tarvitse olla..

 5. Sanna kirjoitti:

  Kiva kuulla, että postifriikkejä on muitakin. 🙂 Itsekin ootan postin tuloa kuin kuuta nousevaa, varsinkin jos tiedän, että jotain kivaa on miulle tulossa.

 6. Annemari kirjoitti:

  Oho, kunnon paketti. Noilla ravinteilla elääkin jonkun aikaa. Sulla näyttäis olevan sponsorina lisäravinnemesta? Onnittelut siitä 🙂

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Sanna: en siis ole ainoa kaheli 😉 Postimies on mun paras kaveri.Annemari: Noooo, jonkinlaisesta yhteistyöstä voitaneen puhua lisäravinnemestan kanssa 😀 Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mielenkiinnolla kyllä odotan!

 8. Henna kirjoitti:

  Ompa vaan lisäravinteita!jos tulee ydinlaskeuma niin ainakin siellä päin selvitään purkki kamalla! 😀

 9. massaminna kirjoitti:

  Mulle kans noita brownieseita!!!! Voin vaan kuvitella miltä ne maistuu (kuola valuu)!!! Juu, täälläkin oottelen aina innoissani mitä postiukkeli on tuonut. Mä en kyllä niinkään oota niitä paketteja tms. vaan laskuja….ja harmittelen, jos ei niitä ole hetkeen kuulunut…Sairasta 🙂

 10. Retsku kirjoitti:

  Täällä on koko talous postifriikkejä. 🙂 melkeen aina on jostain tulossa jotain tilausta niin sitten pitää kärkkyä saapumisilmotusta/pakettia, millon lisäravinteita, millon vaatteita, millon taas ukon soittimia yms :)Että on meitä näköjään muitakin!Musta noi treenivideot on kaikkeist kivimpia! saa aina ideoita ja inspistä omiinkin ähellyksiin 🙂

 11. Jonna1983 kirjoitti:

  Henna: Ja kun tuossa ei todellakaan ole kaikki. Vasta tuli isännälle mass.fistä kauhee lasti kamaa. On meinaan joka nurkka täynnä purkkia ja purnukkaa. Noilla tosiaan pärjäis koko Kuopio ydinlaskeuman yli ;)MassaMinna: Noi browniesit on kyl tosi hyviä! Aivan loistavan makusia eikä niissä ole mitään esanssista sivumakua niin kuin joissakin protskutuotteissa on. Ja yks tommonen brownies saa kyllä makeannälän häviämään moneks päiväks, no ainakin päiväks :DMä en mitään laskuja hirveesti odottele, ei ne oo kivoja! Tietää vaan ”ylimääräistä” rahan menoa. Senkin rahan vois tunkea johonkin turhuuteen. Ei vaiskaan, kirje kuin kirje, niin aina on mukava avata!REtsku: kyllä meitä tuntuu riittävän, moni ei vaan sitä myönnä 😀 Mää yritän ottaa nyt enemmän videoita. Ei vaan joka viikko viittis ottaa samoista liikkeistä. Tietysti jos jotain ennätyksiä yrittää niin sit! Tänäänkin esim. vuorossa taas takareidet ja viime viikolla tein sen hienon elokuvahässäkän samasta reenistä niin en ehken viiti ottaa samoista liikkeistä uudestaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.