Hae
Palasia Arjestani

Ruskean tortun väänsin.

Lauantaiaamun suklaamurot.

Helou! Lyhyt tyyppi on päiväunilla, joten on hetki taas aika istahtaa sohvalle kera puurokipon ja koneen. On jo monena päivänä pitänyt päivitellä treenejä, mut uni on vienyt joka kerta voiton. Päivällä ja illalla 🙂 Tyskällä alkaa olla nyt ihan hyvä rytmi päällä nukkumisten osalta. Päivällä mennään unille puoli kahdentoista maissa ja nukutaan 3-4h ja illalla tytskä on kuola poskella jo ennen kahdeksaa. Sopii mulle varsin hyvin. Jää vähän omaakin aikaa illasta ja ennen kaikkea aikaa miehen kanssa.

Viime sunnuntaina alotin treeneissä pumppikierron. Oon jo vähän aikaa tahkonnut samalla ohjelmalla ja nyt muutetaan sitä sen verran, että erilaisia kiertoja tulee kolme: raskas, pumppi ja suorat sarjat. Ihan kivasti on mennyt paikat kipeiks, kun tulee erilaista ärsykettä. Tässähän saattaa vaikka hyvällä tuurilla vähän kehittyäkin 😉

1.7 vetävät
1. Takaolat kp 18, 15*4kg/ 16*3kg
2. Pullover kp selälle 17, 15*17,5kg
3. Ylätalja leveällä 13, 10*45kg/ 12*40kg
4. Rack-veto 14, 13, 11*75kg
5. 21:et hauiksille mutkatangolla 2x 17, 5kg/ 1x 15kg
6. Hk myötäotteella mutkat. 12, 11, 10*15kg
7. Hk scott koneessa 38*10kg
Tarakka ja tukit.

Aika lailla kaikissa liikkeissä palautukset oli minsan luokkaa, ei ainakaan yhtään yli. Tykkään muissakin treeneissä tehdä aika nopeilla palautuksilla nykyään. Ennen saatto mennä helpostikin kaks minsaa tai ylikin, mut en mä nykyään enää malta niin kauan odotella. Ekaa kertaa tein pulloveria selälle kässärillä, mut onnistuin saamaan sen tosi hyvin selälle. Tais kyllä mennä vähän ojentajillekin, kun seuraavana päivänä oli ojentajat kipeet 😀 😀 Hauistreeni oli aika tuskainen. Pikku hauberit on jo aika hyvin väsytetty selän kanssa niin eipähän tartte isoilla painoilla riehua. Noi 21:et oli mielettömän tehokkaat eli 7 toistoa alhaalta keskelle, 7 toistoa keskeltä ylös ja lopuks 7 kokonaista toistoa alhaalta ylös. Fiuuuu… spagetiks veti!

3.7 Työntävät
1. Pena tangolla 8*10*25kg/ 10, 14*30kg
2. Sivuviparit kp 20*5kg/ 22*4kg/ 29, 25, 22*3kg
3. Pushdown narulla 8*8*15kg
4. Jalannostot penkillä 4*15

Se oli aika perussetti. Penkissä olis pitänyt olla enemmän painoja heti ekasta sarjasta lähtien, mut eipä ollut mitään hajua millä vakiopainolla sitä jaksais tehdä 10 sarjaa. Ens kerralle siis isommat alotuspainot. Pushdownit tein 20 sekan palautuksilla, kun keksin että kerkeisin seuraavaan bussiin jos kiristäisin tahtia. Veivattiin sit aika vauhdilla. Tähän treeniin pitää ens kerralle keksiä jotain lisää tai muuttaa jotain. Pitää katsoa mitä sitä keksii.

4.7 Jalat
1a. Takareidet maaten 13, 11*30kg/ 13*25kg
1b. Reidenojennus 18, 15, 14*25kg
2. Prässi 10 toistoa kapealla alh. + 10 leveällä ylh. 3x 130kg
3. Askelkyykky kävelu bw 2x max
4. Pohkeet istuen 35, 30*5kg/ 36*2,5kg

Voinen sanoa, että olipahan hyvä treeni!!!! Tänään on ollu jalat niin jauhelihaa ettei paremmasta väliä. Palautukset oli taas minsan luokkaa, paitsi pohkeissa puol minsaa. Toi prässin systeemi oli aivan huippu. Ensin 10 toistoa jalat kapealla levyn alalaidassa ja sitten vielä 10 toistoa jalat leveällä laudan ylälaidassa. Toimii 🙂 Pohjetreenejä inhoan yli kaiken mut menihän noi sarjat hammasta purren. Tavote oli 50 toistossa, mut ihan sinne ei ylletty. Joku päivä vielä ylletään!

Viime viikonloppuna leipasin kauan himoitsemani mokkapalatortun. Ohje oli joskus aikoja sitten Yhteishyvän ruokaliitteessä. Tässäpä teille ohje.

Pohja
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria

1,5 dl perunajauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Täyte ja kuorrutus
3 rkl kuumaa ja vahvaa kahvia
25g sulatettua margariinia
2 rkl kaakaojauhetta
2,5 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
200g tuorejuustoa

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ja sekoita munavaahtoon.
2. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa 7–8 minuuttia.
3. Kumoa torttulevy puhtaalle, sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Irroita leivinpaperi.
4. Sekoita kahvista, margariinista, siivilöidystä kaakaojauheesta, tomu- ja vaniljasokerista kuorrutus.
5. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon 1 dl kuorrutusta. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri rullalle.
6. Levitä tortun päälle loppu kuorrute ja ripottele pinnalle nonparelleja.

Kuvalliset ohjeet ja ravintoarvot löytyy täältä.  Mies maistoi torttua jo perjantai-iltana ja kehui sen maasta taivaaseen. Mulla oli herkkupäivä kuitenkin vasta lauantaina ja sillon torttu oli jo kuivaa 🙁 Eli kannattaa syödä samana päivänä tai kostuttaa sitä jollain. Jäi nimittäin pariin palaan tuon maistelu kun oli mennyt jääkaapissa yön aikana niin kuivaksi. Jääkaapissa se on itse asiassa vieläkin… Kuulemma ens lauantaiks pitäis saada heti aamuksia tuoreita korvapuusteja. Mikäpä siinä jos tyttö herättää aikasin, mutta en kyllä kelloa laita soimaan yksien pullien takia. Joku roti sentään tässäkin mökissä.

Tälle viikolla vielä tiedossa parit treenit ja yksi aamulenkki. Pikku hiljaa painokin on alkanut pudota, mutta maidon määrään sillä ei ole ollut mitään vaikutusta. Ehkä nyt löysin oikeanlaisen systeemin 🙂

Postimies paiskasi luukusta uuden seiskan, joten eikun lyhyen tyypin viereen pötkölleen!

Yksi kommentti

  1. Anonymous kirjoitti:

    Terrific article! This is the type of information that should be shared across the net. Disgrace on the search engines for not positioning this publish upper!Come on over and visit my website . Thanks =)Feel free to surf my page : http://www.AdonisAndVenusIndexSystemReview.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.