Hae
Palasia Arjestani

Lauantaiaamun vihreä smoothiebowl

Processed with VSCO with c2 preset

Viime lauantaina tein pitkästä aikaa aamupalaksi smoothiebowlin. Auoin vimmoissani laatikoita ja kaappeja ja heittelin blenderiin aineksia summa mutikassa. Joitakin aikoja sitten tein melkeinpä päivittäin smoothiebowleja, erilaisia terveellisiä jäätelöitä sekä perussmoothieita, mutta sitten innostus loppui syystä tai toisesta. Nyt innostus on taas löytynyt tämän herkullisen vihreän smoothiekulhon myötä! Smoothiekulhot on siitä käteviä, että niihin saa upotettua kauhean määrän vihanneksia, marjoja ja hedelmiä. Mun perusohjeeseen kuuluu aina esimerkiksi iso määrä pinaattia. Se ei maistu eikä näy millään tavalla, mutta tuo mukanaan kuitenkin aimoannoksen terveellisiä ja hyvää tekeviä asioita. Näissä on myös se etu, että nälkä pysyy pitkään poissa kun muistaa myös proteiininlähteen, mutta ähkyä näistä ei saa tekemälläkään!

Tämä mun omenan vihreä smoothiekulho ei sisällä omenaa nimestään huolimatta, mutta oli kyllä paras aamupala hetkeen!

Omenan vihreä smoothiebowl

  • 1 jäinen banaani
  • pieni kourallinen jäisiä mangokuutioita paloja
  • puolikas avocado
  • muutama kourallinen pinaattia
  • 3 taatelia
  • loraus sitruunamehua
  • noin 0,5 dl kauramaitoa
  • pari rkl turkkilaista jogurttia
  • 1 kauhallinen vaniljaprotskua

Laita kaikki ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi. Itse vedän ensin jäiset asiat jäänmurskaus-toiminnolla sileäksi ja lisään muut ainekset vasta sen jälkeen. Jos blenderissäsi on tällainen toiminta, suosittelen käyttämään sitä 😉

Koristele smoothiekulho esimerkiksi pähkinöillä, marjoilla, hedelmillä, siemenillä…mitä ikinä kaapistasi löydätkään! Omani koristelin pekaanipähkinöillä, granaattiomenan siemenillä, kookoslastuilla ja chia-siemenillä.

Teettekö te usein smoothiekulhoja ja mitä laitatte niihin?

Processed with VSCO with c2 preset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.