Hae
Palasia Arjestani

Rentoa välipäivää

Onneks oli pakkanen laskenu tälle aamulle niin pääsin aamulenkille! Vajaan tunnin lenksu käytiin köpöttämässä koirulin kanssa raikkaassa talvisäässä. Meinas vaan perse ja takareidet jäätyä, mut muuten ihan kiva 😀 Painokin oli taas ennätys alhaisissa lukemissa. Sieltä se vaan pikku hiljaa tippuu ja samalla pystyy vielä kehittymäänkin, tästä mä tykkään! En tainnu kertoakaan, et utelin valkulta mahdollisesta esidieetistä ennen kisoja. Semmosta ei kuulemma ole tulossa! Sanovat, jotta turha alkaa vetämään mitään kovaa dieettiä tässä vaiheessa ja polttamaan lihasta, kun tuntuu tyttö kiristyvän tälläkin systeemillä. Kesällä saatetaan pitää jokin lyhkänen 4-6 viikon mittainen pikku kiristely, jos siltä tuntuu (siis valmentajakaksikosta, mullahan ei ole sananvaltaa tähän asiaan 😀 ja hyvä niin..)

Aamulenkin jälkeen aamupuuro nassuun ja sit salille isännän kaveriks. Venyttelin siinä samalla koko kropan läpi ja kävin taas grillaamassa valkoista lihaa solariumissa. Olispa aina yhtä lämmintä..

Koska olen viimeksi jouluna pistänyt suuhuni mitään ruokavaliosta poikkeavaa niin tänään sit päätettiin korjata sekin asia. Käytiin Amarillossa syömässä ja sieltä Filkkarin kautta kotiin kainalossa taattua toimintaa a la Wesley Snipes sekä hävettävän pieni namipussi. Ehkä mä oon vihdoin oppinu valitsemaan ne namit niin, et jaksan ne myös syödä.. Amarillossa söin tooooosi herkullisen chicken bollillon eli semmosen bolliloleivän sisällä oli broilerin rintafiletä, vihanneksia ja tosi tulista kastiketta. Voin sanoa, että maistui.. Näillä eväillä jaksaa taas paahtaa seuraavat kolmisen viikkoa ilman herkkuja. Synttärit tosin on 1.2 et sillon pitää jotain kevyttä napostella, vaikka pikku kipallinen jädeä vois olla bueno.

Ja ettei unohdu, niin päivän kuvatusta ihan kaksin kappalein, pääosassa karvakuono sakemannimme Mandi.

hississä..

Valtakunnassa kaikki hyvin.

4 kommenttia

 1. Unelma Säleikkö kirjoitti:

  Hei! Kerro joskus vähän tarkemmin, mitä sä syöt, vaikka joku esimerkkipäivä. Paljasta siis salaisuutesi, miten saada lihaksia ja polttaa rasvaa:)

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Mun ruokavalio löytyy täältä: http://jonna1983.blogspot.com/2008/12/oksupoksu-tuli-kyln.html.Ei kait se mikään salaisuus ole. Toimii mulla muttei välttämättä muilla 😉

 3. Anonymous kirjoitti:

  MoroKattelin tossa noita sun habamittoja ja muita, hurjalta näyttää! Millasissa lukemissa sulla on paino tällä hetkellä ja mikä ois tavoitteena kiristelyn jälkeen?

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Siis kyllähän mulla tätä rasvaakin on, varsinkin jaloissa sitä tuntuu riittävän..luvut ovat varmasti täysin erit, kun otetaan tää rasvakerros veke.Paino huitelee tällä hetkellä tuolla 67 kilon korvilla. Varsinaiset kiristelythän mulla alkaa vasta sitten kisadieetillä. Siihen asti mennään näillä systeemeillä ja katotaan miten paino tippuu. Ite olisin aika tyytyväinen, jos kisadieetille lähtiessä paino olisi 63-64. Kesällä saatetaan ottaa muutama kilo painoa alas, mutta sekään ei vielä ole varmaa. Valmentajat sen sitten päättävät, et mitä tehdään.Kisapainosta en osaa sanoa yhtään, et mitä se voisi olla.. Veikkaan, et 52-54 kg. Voi olla alempanakin.. Edellisen kerran lähdin kisadieetillä samasta painosta kuin missä nyt olen ja voin sanoa, että kunto tällä hetkellä on huomattavasti parempi kuin silloin! Jotain siis olen saanut aikaan 😉 Viimeksi painoin kisoissa 53-54 kg ja siitä olisi vielä jokusen kilon saanut ottaa pois, että olisin ollut oikeesti kiree. Seuraavissa kisoissa päätavoitteena onkin päästä tosi kireeseen kuntoon, kaikki siitä eteen päin on pelkkää plussaa..No johan tuli tarinaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *