Hae
Palasia Arjestani

Aallon pohjalla

Processed with VSCO with acg preset

Joskus vaan on näitä päiviä, kun mikään ei onnistu tai on ainakin surkeaakin surkeampi fiilis. Tällä hetkellä kyse on jälkimmäisestä. Ehkä tämä on tätä aikaa, kun kesäloma on ihan nurkan takana ja yritän saada kaiken mahdollisen tehdyksi. Edessä on pitkä aika poissa kotoa ja olisi kiva saada koti siihen kuntoon, että sinne on kiva palata. Olisi myös kiva ehtiä treenaamaan ja pysyä viimeiset työpäivät suht järjissään 😀 Tänään on ollut niin järkyttävä duunipäivä, että hyvä kun nimeäni muistan!

Kävin eilen mun olkapään leikanneen ortopedin luon ja se oli muuten nopea käynti! Viisi minuuttia ja olin jo matkalla töihin. Kaikki tuntuisi olevan kunnossa ja olkapää vaikuttaa paremmalta kuin monella muulla tässä vaiheessa. Leikkauksesta on nyt aikaa 12 viikkoa ja aika on hurahtanut ohi todella nopeasti. Liikeradoissa on vielä vajausta ja olkapää jomottelee edelleen tasaisin väliajoin, mutta muutoin kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Leikkaus on onnistunut ja kiinnikkeet pysyneet paikallaan. Sain myös luvan aloitella rauhallisesti voimatreenejä olkapäälle! Toki täytyy kuulostella liikkuvuutta ja alkaa lisäilemään liikkeitä ja painoja todella rauhallisesti. Eilen sitten tein jo salitreenin loppuun pari sarjaa rinnalle vipuvarsikonetta ilman painoja (video instassa) ja liikerataa fiilistellen. Liikkuvuus antoi periksi, mutta tänään huomaan, että jotain uutta olen tehnyt.

Processed with VSCO with acg preset

En tiedä olenko taas vain todella väsynyt, mutta jo pari päivää on ollut havaittavissa pientä alakuloa. Tai ehkä se on kaikki tämä tekemättömien töiden määrä? Kotona riittää pakattavaa ja eniten mua aina stressaa se asioiden määrä mitä täytyy muistaa ja jotka pyörii ympyrää päässä. No mutta. Eilen taas tympäisi niin kovasti se yksin treenaaminen. Olisi niin kiva, kun joku olisi välillä mukana tsemppaamassa. Yritin heittää läppää yhdelle miehelle, joka treenasi vierekkäisessä laitteessa, mutta ei se lämmennyt yhtään 😀 Käänsi selän julmasti mulle. Ehkä mulla vaan oli niin huonot jutut! Kaipaan myös palavasti jotain säännöllisyyttä treeneihin. Saliohjelma olisi jees, mutta en tiedä onko siitä vielä mitään hyötyä kun en ihan kaikkea pysty tekemään. Voisihan sitä jonkun ohjelman raapustaa ja tehdä sen mukaan niitä liikkeitä mitä pystyy. Nyt mun treenaaminen on välillä kauheaa haahuilua ja etenen sen mukaan mikä laite sattuu milloinkin olemaan vapaana. Kaikki on nyt vähän blaah. Näitä fiiliksiä vaan tulee joskus ja tiedän, että vielä täältä noustaan 😉

Tänään olisi iltapäivällä vielä fysioterapeutti, joka saa möyhiä taas mun vasemman lavan auki. Illalla aion tehdä kehonpainotreenin kotona, jos vaan on yhtään poweria. Tällä hetkellä en kyllä kykenisi, mutta tilanteet muuttuvat! Tai ehkä vedän vaan potslojoo ja syön itse tehtyä pähkinä-suklaajätskiä, joka oli todella hyvää (kuva snäpissä: jonnamusakka)! Resepti jätskiin tulossa myös tänne! Ja muistakaahan hei käyttää hyväksenne Offerillan hyvä tarjous Flamingoon. Enemmän tietoa tässä postauksessa.

Ei muuta kuin häntä pystyyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.