Hae
Palasia Arjestani

Onko ok olla mustasukkainen?

Mustasukkaisuus – asia, josta en kauheasti pidä. Olin itse joskus nuorempana todella mustasukkainen johtuen huonoista kokemuksista. Useammassa suhteessa jouduin petetyksi ja ne jättivät tosi syvän luottamuspulan kaksilahkeiseen väkeen. Parikymppisenä seurustelin kundin kanssa, joka oli todella mustasukkainen ja vasta silloin tajusin miltä mun seurustelukumppaneista on mahtanut tuntua. Mikään ei ole kauheampaa kuin se, että epäillään kaikkia tekemisiä ja sanomisia. Kytätään, räksytetään ja painostetaan. En saanut hengata porukassa, jossa oli miehiä saati jutella exien kanssa. Mutta hän itsehän toki oli aivan täydellinen ja puhtoinen. Oikea unelmakumppani mielestään. Noh, kauan ei kestänyt se suhde ja onneksi ei, sillä nurkan takana odotti se oikeasti maailman ihanin mies 😉

Alla video aiheesta Onko ok olla mustasukkainen? Toivottavasti tykkäätte! Muistahan tilailla myös kanava 🙂 Mun kanavan ja muut videot löydät täältä.

Onko teillä kokemusta mustasukkaisuudesta parisuhteessa?

Lue myös:

Miksi puolison exää vihataan?

Edellinen postaus:

Koko kropan liikkuvuustreeni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *