Hae
Palasia Arjestani

Hevii shittii


Eli siis etureiskareeniä tänään 😀 Koko päivä, tai siis aamu-iltapäivä, meni kemian tenttiin lukiessa. Mulle ei kyllä ole minkäänlaista hyötyä istua tunneilla, kun ei niiltä jää yhtään mitään päähän. Hämärästi saatan muistaa, et tätä asiaa on ehkä joskus käsitelty jossain, mut siinäpä se sitten onkin. Mulle jää asiat parhaiten mieleen tekemällä, lukemalla itsekseen ja kirjoittamalla. Onneks on sentään mielenkiintoinen alue: hormonitutkimukset, lääkeainetutkimukset, punktionestetutkimukset ym mielenkiintoista! Tuollaisista aiheista sentään jaksaa lukea tuntitolkulla.

Olis ollut isännän jäliltä uus bondikin tälle päivälle katsottavana, mut enhän mä sitä missään välissä kerennyt katsoa, kun piti lukea. Boxilta kerkesin jopa katsoa jakson Las Vegasia. On muuten hyvä sarja! Vielä siellä odottais CSI:t, selviytyjät, L-koodi ym hömppää 😀 Kunnon aivot narikkaan ohjelmaa! Niistähän me naiset tykätään. Varmaan kymmenkunta kirjaakin odottaa hyllyssä lukijaansa. Tänään tupsahti postilaatikosta book avenuelta kaks uutta kirjaakin! Huoh, millonkahan kerkeis lukea oikein ajan kanssa… Hitto, kun on työt ja koulu vapaa-aikaa haittaamassa 😀

Joo, siis reeniä tänään taas! Vuorossa etureidet ja pohkeet. Jokusen sarjan otin vatsojakin, kun virtaa riitti taas. Prässiäkin otin yhden ylimääräisen sarjan. Olin siis todella reipas tänään! Eilen kävin muuten tekemässä salilla 30 minsan intervallin kuntopyörällä. Mun lempicrossari on särki niin piti sit hypätä kuntosykkelin niskaan. Se vetää jalat joka kerta aivan karmeeseen tikkiin ja persekin huutaa leipää. Hiki siinä silti tuli!

Palautukset etujaloille 60 sekkaa, pohkeille ja vatsoilla 30 sekkaa.

1. Reidenojennus
14*50kg
14*40kg
13, 12*35kg

2. Smithkyykky
14*80kg Tää sarja meni vähän vituiks, kun hölmöyksissäni menin tunkemaan kantapäiden alle sellaisen ohkasen laudan. Eihän siinä sit saanut normaalia kyykkyasentoa, kun asettelin itteni tangon alle sen laudan mukaan. Blääh, enpähän enää mene moista värkkiä tunkemaan jalkojeni alle. Täysin turhaa.
15*70kg
15*65kg
14*60kg
Loput sarjat menikin sit paremmin perille ja koivet oli aivan muussia..

3. Prässi
14*220kg Olin aivan varma, et jään alle, mut enpäs jäänyt ja sain aikasiks varsin hyvän sarjan!
12*210kg
12*200kg
12*190kg
10*140kg Tämän sarjan otin extrana ja Kiviniemen Timpan ehdotuksesta tein tän niin, et alas päin jarruttelin niin paljon kuin pystyin ja ylös rykäsin painot niin säpäkästi kuin vaan pystyin. Hapotti aika huolella 😉

4. Pohkeet seisten
46, 29, 27, 23, 20*BW

5. Vatsat taljassa
17, 16, 15, 14, 13, 11*110 lbs Meni muuten aika hyvin masupalikoille!

Treenin loppuun 10 minsaa matolla köpöttelyä rivakkaan tahtiin ja venymistä. Kohta joutuu taas venymään kunnolla.

Huomenna sit taas takajalkoja!

Yksi kommentti

  1. Elina kirjoitti:

    Nuorempana olin melkein aina nenä kiinni kirjassa! Itselläni on vähän sama ongelma kuin sinulla: Nykyisin ei paljon kirjojen kansia availla työ- ja harrastuskiireiden vuoksi, mikä on erittäin harmillista, koska rakastan lukea kirjoja. :-/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *