Hae
Palasia Arjestani

The Olotila.

Rimppakinttu täällä moi!

Tiedättekö sen tunteen, kun painoa on saanut pudotettua jo ihan kiitettävästi ja yksi päivä tajuat miten pieneksi olet tullut!? Eilen se sitten iski. Isompana (lue: lihavempana) ollessani kuvittelin, että lihasmassaa olisi kertynyt paljon enemmän kuin sitä oikeasti onkaan. Nyt totuus iski vasten kasvoja kuin märkä rukkanen. Tältäkö mä näytän? Oikeasti? Näitä olotiloja tulee ja menee dieetillä ollessa ja niistä on vain päästävä yli. Jotenkin sitä ei jaksa uskoa miten paljon laardia on jo palanut. Mä olen perusrakenteeltani todella siro ja lihasmassaa saisi olla tolkuttomasti että hyvässä kunnossa näyttäisin ”isolta” saati lihaksikkaalta. Nyt ollaan juuri siinä vaiheessa menossa kun rasvat eivät vielä ole riittävän alhaalla että lihakset näkyisi kunnolla. Eilisen päivän peilikuva oli laihaläski, ei sille minkään voi.

The rimpula ja sormisojopose.

Itse asiassa kyllä voi! Mun täytyy vaan hyväksyä se etten mä vieläkään ole mikään kovin lihaksikas vaikka sellainen todella kovasti haluaisin olla. Täytyy vaan jatkaa kovaa treenaamista, uskoa ja luottaa siihen, että kova työ palkitaan. Ennemmin tai myöhemmin. Nykyään en onneksi vertaa itseäni muihin, koska toisten lihasmassaan tai kuntoon en voi vaikuttaa millään tavalla. Tämä pitäisi jokaisen muistaa myös kisadieetillä! Jatketaan näillä eväillä mitä on niin kyllä tästä hyvä tulee 🙂 Uusia juonia ja kujeita on jo punottu dieetin jälkeistä elämää varten 😉 Can´t wait!

Eilen kävin tekemässä kevyen viikon viimeisen treenin. Olkapäitä ja selkää pumppailin kevyesti. Olkapäille vain sivuvipareita käsipainoilla sekä koneessa ja muutama sarja takaolkapäitä taljassa. Selälle pulloveria köydellä, alataljaa kapealla ja ylätaljaa leveällä eteen. Vatsojakin tein muutaman setin, lantionnostoja maaten sekä lankkua.

Pulloveria köydellä taljassa.
Kunnon venytyksellä.

Alataljaa kapealla kaffalla.

Vatsoille lantionnostoja maaten.

Puristaa alavatsalla!

Aamulla olin saanut käskyn pitää ”syö kaikki minkä näet”-päivän. Fine by me! Kroppa huutikin jo ruokaa ja kyllä mä syömisen taidon osaan 😀 Anopilla lounaalla kauhea satsi pottuja, parsakaalia ja lihamureketta. Jälkkäriksi pari palaa pannaria kermavaahdolla ja manzikkahillolla. Kahvin kanssa pala täytekakkua. Olin jo ihan täynnä… Muutaman tunnin tauon jälkeen kotosalla jatkoin urakkaa. Lauantaina tein mimmille makaronilaatikkoa niin vetäsin sitten satsin sitä ja parit kauan himoitsemani sämpylät. Jälkiruuaksi muutama pala synttärisuklaata sekä juustokakkua. Illalla olisin halunnut rauhassa katsoa Kostoa ja nautsikella uutta Ben&Jerry´siä. Mukula oli eri mieltä. Tyyppi kirkui, huusi, itki, roikkui lahkeessa ja huitoi jätskipurkkia lattialle. Parin lusikallisen jälkeen tuli mitta täyteen ja vein neidin iltapalalle ja nukkumaan. Suuren harmistuksen vallassa kävin itsekin unille, mutta luulen että jätskiä saa kaupasta vielä ensikin viikolla 😀 Tänään noi kaikki herkut on taas huudellet mun nimeä, mutta sitkeästi oon vain huudellut takaisin. Pysyköön kaapissa…

Lauantaina tein mimmille makrulootan. Tuntui maistuvan tytöllekin: kolmen (lasten) lautasen verran!

Itsekin sitä maistelin eilen. Voi miten hyvältä maistukaan!

Neiti on samaa mieltä 🙂

Tänään ollaan menty kana+kukkakaali linjalla. Pöh. Söisin mieluummin kakkua 😀
Lauantain välipalaa.

Yhyy, pakastimeen jäi nimeäni huutelemaan 🙁 Parin lusikallisen perusteella vähän turhan hyvää!

Meillä on täällä taas yksi pieni potilas. Tytöllä nosti kuumeen päivällä ja tuolla se nyt köllöttää sängyssään. Huomenna piti mennä mammatreffeille heti aamusta, mutta joudutaan se reissu näemmä skippaamaan. Ihmettelinkin päivällä kun tyttö oli kovin vaisu ja rassukka. Könysi sylissä koko ajan ja vaati huomiota.

Eva-kissa antaa tytön myllyttää itseään miten vaan 🙂

Friends 4 ever <3

No en mäkään ole tänään mitään saanut aikaiseksi. Perusmaanantai. En edes valmiiksi täytettyä astianpesukonetta ole saanut päälle saati tehnyt vatsatreeniä mitä suunnittelin tälle päivällä. Tyttö otti päivällä kolmen tunnin unet ja keräsin itselleni kasan keskeneräisiä lehtiä ja kirjoja sohvalle, mutta yhtäkään en saanut aloitettua. En edes tiedä mitä tein sen koko kolme tuntia! Istuin sohvalla ja tuijotin televisiota varmaan. Ei mitään muistikuvaa. Että tämmöinen päivä täällä 😀

Mites teillä on viikko alkanut? Toivottavasti paremmin kuin meillä 🙂

20 kommenttia

 1. Adelheid kirjoitti:

  Ei paras päivä täälläkään. Työpäivän jälkeen ehtiny heittää pari lasta harrastuksiin, syödä ja käydä kaupassa. Nyt oon ihan kuolemanväsynyt, tiskipöytä vyöryy olkkariin ja imuroidakin pitäis.. onneks on sentään lepopäivä treeneistä. Huomista odotellessa. =)

 2. NiiNii kirjoitti:

  Ööööö..piti mennä salille, mutta jäin sohvalle syömään pastaa ja sämpylöitä. Hyvä päivä? Noooot 🙁 huomenna jo parempi!…toivottavasti.Koitin muuten bongailla viikonloppuna noita uusia b&j-jätskejä Prismalta mutta onneksi ei löytynyt!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Ei niitä vissiin oo kuin sittareissa ja k-kaupoissa! Ja olisko makuuneissa?Toivotaan että huomenna olis parempi päivä! Vaikka olis kyllä sämpylät ja pasta maistuneet mullekin 😀 kukkakaalia ja kanaa vaan syöny koko päivän kun en oo muutakaan jaksanu laittaa…

 3. Kerttu Koitila kirjoitti:

  TSEMIÄ kuule Nainen, hyväle näyttää!! Niin, että hyvvää oli jäde? 😀

 4. Höde kirjoitti:

  Eikö toi kisu raavi tyttöä? Mää pelkään kissoja ku en ymmärrä niitä yhtään. 😀 sen sijaan tunnen olevani enemmän koirakuiskaaja..hehe. tänään on ollu lepo reeneistä ja kotitöitä oon paiskinu urakalla. Alko tuo pöly jo niin ketuttaa. en oo muutes ikinä maistanu noita jätskejä.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Ei se raavi. Antaa tytön tehdä itselleen mitä vaan ja purisee vain tyytyväisenä 🙂 kaks muuta kattia ei sit anna edes koskea.Pölyä olis täälläkin mut tuli tyttö eilen kipeeks niin taitaa siivoushommat jäädä tältä päivältä.Kannattaa maistaa! Kalliita ovat joo mut hintansa väärtejä 🙂

 5. Päivi kirjoitti:

  Juu kyllä täälläkin tiedetään tuo tunne, kun peilistä katsoo vaan pitkä kukkakeppi. Eipä tätä jumppaa tulisikaan tehtyä, jos tuntisi olonsa valmiiksi, eiköstä niin 🙂 No mites viikko on alkanut? Kiirettä, töissä ketutti, oli niin maanantai fiilis taas. Auton käsijarru kettuilee, sekin vielä… mutta jumppaillessa sentäs oli ihan mukavaa 🙂 Jotain kivaa siis.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Valmista ei tosiaan tule koskaan! Aina on jotain kehitettävää ja se tässä touhussa onkin kaikista parasta :)Maanantait taitaa muillakin olla aika pahoja 😀

 6. Elina kirjoitti:

  Eilen piti siivota ku talo alkaa näyttää aika eletyltä 😀 Mutta ei jaksettu, paettiin poikien kans ulos ja tultiin sisälle vaan tekee ruoka. Nyt on taas pakkasta ollu lähemmäs kolkyt niin pitää varmaan nyt sit siivota että voipi hyvillä mielin kaasutella salille kuhan mies tulee töistä 🙂

 7. Anonymous kirjoitti:

  pah,et sinä kyllä mitenkään liian pieneltä näytä,lihaa on ainaki kaks kertaa enemmän mitä mulla!yllätyin ihan,kun huomasin miten lyhyt oot,koska kuvissa näytät paljo itteäni isommalta,positiivisessa mielessä 😀 minä oon kans 163cm, ja tämän hetken reilun 50kilon painolla voin oikeasti sanoa että PIENI.oikein ketuttaa kun aina neuvolassakin tytön kasvuja seuratessa muistetaan huomauttaa,että ”niin,sinäkin kun olet noin pieni ja siro”.voi jee.toisaalta oon kyllä mieltyny vähä liiakskin nyt tähän kun suonet ja säikeet paistaa salilla,pitäs raskia kunnolla nostaa painoakin että pääsis paremmin lihaki tarttumaan…mutta tsemppiä etipäin taas,minusta tuo alkaa näyttää oikein hyvältä offikunnolta 🙂 -R

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä kävin kans eilen ihastelemassa sun kuvia ja olkapäitä! Mä oon jotenkin niin tottunut olemaan möhkö että on kauhistuttavaa kun alkaa olla näin pieni 😀 toisaalta olinhan mä edellusten kisojen jälkeen raskauteen asti tosi hyvässä kunnossa mut sit tuli iso maha ja laardia ja kaikkee 😀 kyllä tähän tottuu taas!Eikä sitä painoa tartte nostaa kuin pari sataa grammaa kuussa että liha tarttuu. Sulla tietty kaikki jumpat kuluttaa aika paljon että saat varmaan syödä aika paljon?Aah, suonia ja säikeitä.. matkaa on vielä siihen mulla!

 8. Anonymous kirjoitti:

  buahhahhaa,mitä olkapäitä??vaihtasin oikein mielelläni vaikka sun käsiin :Dminä taas alan olla liian tottunu tähän minikokoon,kun tavoite ois kuitenkin jotai ihan muuta.tyttöäkin aloin odottaa välidieetin jälkeen aikalailla tässä painossa,joten raskausaikanakin ainoastaan maha oli tiellä:D kun painoin n.60,olin mielestäni iha mukavassa kunnossa,joten sinne on matkaa…joo kulutus on tosiaa melko suuri,enkä todellakaa oo saanu vielä tarpeeks ylös kaloreita,mutta tottumiskysymyshän se on tämäkin,samoin kuin nälkä dieetillä 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Katoppas sinne peiliin niin näät :DMusta taas olis ihana jos kroppa hakeutuisi luonnollisesti jonnekin alle kuudenkympin painoon. Taitaa olla tää kuusviis mulle se normi missä on helppo pitää paino ja sen alle meneminen vaatii aika lailla töitä! Juu, kyllä siihen ruuan ahtamiseenkin tottuu eli evästä koneeseen vaan!

 9. Joan kirjoitti:

  Laihaläskeys oli juurikin se kohta, millon päätin, että saliharrastus alkaa kunnolla nyt tai ei koskaan 🙂 Vuosi on siitä aikaa ja paljon on tullut kyllä muututtua. Oon lukenut kovasti sitä Hormonitasapaino-kirjaa, ja oon ihan koukussa 😀 Siinä on kyl tosi hyviä juttuja!Mäkin tein tos yks kerta makaronilaatikkoo 🙂 Oli kyl hyvää just pitkästä aikaa! Ihana tuo teidän kissa 😀 Ne on hauskoja kun ne saattaa valita tolleen, että tää tyyppi on ihan ok ja sen jälkeen se henkilö saa tehdä ihan mitä haluaa niille eikä niitä kiinnosta 🙂 ne vaa nauttii 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Huonoina päivinä on kyllä melkoinen laihaläski-fiilis mut onneks niitä on harvassa!Meidän kissat on vähän erikoisia kaikki 😀

 10. Emmie kirjoitti:

  Mää oon tätä sun blogia jo jonkin aikaa seuraillut, mut nyt sit liityin ihan virallisesti lukijaks ^^ Hyviä juttuja sulla täällä 🙂

 11. Jonna1983 kirjoitti:

  Kiva kuulla, kiitos 🙂 mä oonkin sun blogia jo jonkin aikaa seuraillut! Susta saadaan hyvä kisaaja ens keväälle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *