Hae
Palasia Arjestani

Kolmatta reeniä putkeen

Huomasin tuossa just, että tälle viikollehan tuleekin sit kuusi punttireeniä. Jospa tästä alkais vielä voimistumaankin niin olis ihan jees..

Eilen illalla salilla rintaa ja vähän olkapäitä. Hauiksia en uskaltanu alkaa vääntämään, kun olivat vieläkin tosi kipeet sunnuntain treenistä. Kivan lyhkänen reeni oli. Saispa aina tehtyä reenit pois alta alle tunnissa. Normaalisti kyl menee se puoltoista tuntia, kun varsinkin kovissa sarjoissa menee aikaa ihan reilusti pidempien palautusten takia. No, mut siihen reeniin..

1a. Vinopenkki kp
10, 8*21kg
9*18,5kg
Kaikki toistot mahdollisimman hyvällä venytyksellä ja kunnon puristuksella yläasennossa. Kuulemma varsinkin vikoissa toistoissa tahto kädet suoristua vähän liikaakin. No kun väsy iskee 😉

1b. Ristitalja vaakatasossa
15, 12*30 lbs
13*20 lbs
Kokeilin ekan kerran tehdä tätä niin, että liike lähti ihan vaakatasosta (ja kädet suorina) eikä yläviistosta niin kuin olen aina tän liikkeen tehnyt. Tällä systeemillä sai paljon paremman puristuksen ja venytyksen rintaan! Kaikkea sitä oppii.

2. Penkki smith
8, 5+3*45kg
8+3*40kg
Ja taaskaan kerran en penkkiä päässyt tekemään normisti niin piti keksiä jotain muuta. Smithissä oli yllättävän hyvä veivata penkkiä! Otin sit muutamat rest-pauset tokassa ja kolmannessa sarjassa. Sain ainakin loppuun asti tehtyä. Painoja tossa powersmithissä ei boi käyttää läheskään niin paljon kuin tangolla tehtynä, aika omituista.

3. Vipunostot tasapenkillä kp
10*10kg
10*8,5kg
12, 10*7kg
Palautukset 30 sekkaa. Aina yhtä ihanan kiduttava liike.

Sainpa jo noilla seteillä tisukat tosi kipeiks eli hyvin on puristelut uponnu tonne rintamukseen. Nih, otin mä vielä pari sarjaa sivuvipareita olkapäille taljassa parilla pudotuksella ja istuen käsipainoilla parilla pudotuksella. Loppuun vielä posettelua piilossa 😉 Ei tällä ruholla kehtaa julkisesti keikistellä..

Treenin päälle crossarilla 16 minsan intervalli. Meinasin ensiks mennä solariumiin, mut päätinkin sit esittää tositreenaajaa ja tehdä vähän aerobista. Meitsi onkin kunnon prourheilija 😀 Not.

Tänään välipäivä salilta ja taidankin töiden jälkeen kävästä tossa lähikirppiksellä katsastamassa josko löytyis jotain kivaa. Appiukon tekele on mutkin saanut hiljalleen innostumaan kaikenmaailman antiikkijutuista ja niitä tulee katseltua aika paljon kirppareilta, astioita varsinkin.

Dodii, eipä sit muuta kuin mummolle suuta.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Ai että. Nyt kelpaa lukea tätä blogia. Kansa sai mitä halusikin. Bodaustakaan ei ihan unohdettu niin muilla lukijoilla ei räjähtänyt pää ja sekin on kai plussaa. Olette edistynyt mainiosti ihmisenä ja blogin kirjoittajana. Ai niin… Olen suorastaan järkyttynyt miten vähän tänne kommentoidaan. Ihmiset ovat välinpitämättömiä. 22. kesäkuuta kirjoitetussa aiheessa ei ole vieläkään _yhtään_ kommenttia, kun nyt eletään jo Kesäkuun 25. päivää ja vuosikertanahan toki tuttuun tyyliin vuosi 2009. Ei näin pojat. Ei näin. Voisin melkein aloittaa jo oman blogin kun tätä teksitiä (=paskaa) tulee näin paljon… mitä vielä. Sama häiriköidä muita ihmisiä. Sanokaa teki nyt jotain välillä.

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Hei, kiva kuulla! En tosiaan ole mikään kauheen hyvä kirjoittamaan muusta elämästä, kun tuntuu että mulle ei tapahdu mitään hauskoja ja erilaisia asioita 🙂 Ainakaan kovin usein.Eipä näissä ”bodyblogeissa” hirveesti kommentteja heitetä. Ite oon kyllä yrittänyt terästäytä siinä asiassa ja olenkin viime aikoina kommentoinut muiden blogeissa paljon enemmän kuin ennen. On kuitenkin kiva saada kommentteja. Ei niiden mitään kummosia tarvitse olla, mutta jotain pientä kuitenkin. Tulee sellainen fiilis, että joku ees lukee näitä tekstejä.Niin ja olisi kiva, jos laittaisit jonkun nimimerkin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.