Hae
Palasia Arjestani

Onnellisuus ei ole kiinnostavaa

onnellisuus

Tasainen elämä ja onnellisuus ei ole kiinnostavaa. Tähän lopputulokseen olen tullut tällä jo pitkään jatkuneella ”someurallani”. En edes muista enää koska olen aloittanut kirjoittamaan blogia. Ehkä 2007 tai 2008? Alkuun jaettavaa ja kerrottavaa oli paljon, mutta nykyään en oikein tiedä mistä aina kirjoittaisin, sillä minun elämäni ei ole kauhean hohdokasta. Sellaista tasaisen arkista puurtamista vain, niin kuin suurimmalla osalla ihmisistä. Instagramin puolella varsinkin monen elämä on kovin siloteltua ja vaikuttaa omaan silmään lähes saavuttamattomalta. Tarkemmin kun asiaa alkaa ajattelemaan niin en haluaisi edes elää minkään muunlaista elämää tällä hetkellä. Kauniita kuvia selatessa todellisuus unohtuu ja sitä yrittää kurkottaa asioita, jotka eivät ole edes realistisia, vaan ennemminkin lavastettuja.

Onnellisuus somessa

Kun puhun somessa onnellisuudesta tai siitä, että elän vain tällaista tasaista arkea, seuraajia katoaa välittömästi. Tämä on mielenkiintoinen ilmiö, sillä siitä saa kuvan että ihmiset janoavat draamaa, epäonnea, sairauksia ja edesottamuksia. Toki ne kohahduttavat ja saa ehkä oman elämän näyttämään jotenkin paremmalta, mutta henkilökohtaisesti en itse sellaisista välitä. Tykkään lukea ja seurata ihan tavallisten ihmisten ihan tavallista arkea. Sellaista, johon itsellä on tarttumapintaa ja johon voin samaistua. On kiinnostavaa tietää minkälaisia haaveita, unelmia ja tulevaisuuden suunnitelmia suurin piirtein samassa elämäntilanteessa elävillä ihmisillä on. Toki haasteistakin on kiva lukea, sillä niitähän meillä kaikilla on tässä elämässä. Ehkä minusta on vaan tulossa vanha, sillä mikään draamailu ei enää kiinnosta enkä sitä kaipaa omaan elämäänikään. Elämä on varsin mukavaa, kun se on tasaista ja tuttua.

onnellisuus

Minun elämääni kuuluu tällä hetkellä pelkkää hyvää. Olen terve, on katto pään päällä ja ruokaa pöydässä. Kolmisen viikkoa sitten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja opetella syömään hyvin ja riittävästi. Siitä on selkeästi ollut apua, sillä olen tätä nykyä paljon energisempi ja virkeämpi. Olen päässyt taas treenien makuun ja teen kotitreenejä, ulkoilen paljon ja käyn 1-2 kertaa viikossa crossfitissä. Tällä hetkellä kinkkisimmät kysymykset ovat, että osaisinkohan neuloa villapaidan ja miten saan kaikki haluamani viherkasvit mahtumaan kotiin. Olen täysin hurahtanut kasviharrastukseen ja tälläkin hetkellä postissa odottaa pari uutta pistokasta. On ihanaa, kun elämässä on aina välillä näitä hurahduksen kohteita! Toisilla se voi olla juokseminen, lintubongaus tai vaikkapa palapelien kokoaminen. Minun tämän hetken hurahdukseni ovat viherkasvit 😀 Niin ja käsityöt tietenkin! Ensi viikko vietetään mökillä lomaillen ja sitä on taas odotettu koko pitkä ja kylmä talvi! Tästä alkaa selkeästi kevät <3

Mitä sinun elämääsi kuuluu?

Edellinen postaus: Melkoinen viherpeukalo

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *