Hae
Palasia Arjestani

Rauhoittumisen paikka

Mulla oli viime viikko todella kiireinen. Olin suorastaan helpottunut, kun perjantai koitti ja hyppäsin junaan kohti mökkiä. Tyttö oli tietysti ikävöinyt äitiään yhtä paljon kuin äiti tyttöään ja se myös näkyi käytöksessä. Mulla oli oikea pikku takiainen vastassa 🙂 Ihanaa, kun tyttö osaa jo kertoa ikävästään ja voidaan siitäkin keskustella varsin rakentavasti. Miten muuten voikin tuntua, että lapsi on viikon aikana kehittynyt ja kasvanut todella paljon? Tuntui, että tyttö käyttäytyy ja puhuu paljon kypsemmin kuin viikko sitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perjantai oli tietysti yhtä hässäkkää ja lauantaina kaipasin rauhoittumista ja rentoutumista. Olisin halunnut hetken vain olla ja nollata viikon kiirettä, mutta ei. Aamulla lähdettiin heti kaupoille ja siellä meni monta tuntia. Mökillä kun päästiin niin ohjelmassa oli ruuanlaittoa ja lapsosten kanssa leikkimistä. Sitten pitikin jo lähteä naapuriin nimpparikahveille ja sieltä suoraan saunomispuuhiin. Virittelin illalla itselleni makkariin rauhalliseen tilan ja pistin Yoogaian syvävenyttelyvideon pyörimään. Ehdin kolme minuuttia venytellä kunnes alkoi huuto tyttöjen kesken ja mun venyttely keskeytyi. Mies hermostui kun mimmit nahisteli ja hermostuipa siinä itse kukin, kun koko ajan oli jotain häslinkiä.

Kirppariostoksia: pari toppia ja kukkahame kesäksi.

Kirppariostoksia: pari toppia ja kukkahame kesäksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen itse aika äkkipikainen ihminen ja kiihdyn nollasta sataan sekunnissa. Saatoin jälleen kerran reagoida tilanteeseen vähän liian äkkipikaisesti ja jouduin jälkeenpäin pyytelemään anteeksi mieheltä kiihtymistäni. Ärsytti vaan niin suunnattoman paljon, kun itse kaipaa edes pientä breikkiä kaikesta, niin ei edes sitä saa. Ei edes viittä minuuttia. Päätin illalla katsella makkarissa leffaa ja venytellä samalla. Vaikka siinä tytöt pyörivät ympärillä ja oli muutenkin hälyä niin sain vihdoin ja viimein sen oman pienen hetken olla vaan ja vanua joka ilmansuuntaan. Just tätä mä kaipasin!

Serkku-tyttö ja mies kävi uimassa, hullut! Joku ei uskaltanut :D

Serkku-tyttö ja mies kävi uimassa, hullut! Joku ei suurista puheistaan huolimatta uskaltanut 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppuun mahtui paljon ulkoilua, saunomista ja yhdessäoloa. Herkutteluakin vähän. Treenejä en saanut aikaiseksi vaikka sunnuntaillekin oli juoksulenkki suunniteltu.Tuli aina kaikkea muuta enkä saanut lähdettyä. Sunnuntainakin vietin aikaa miehen kanssa voikukan lehtiä keräten ja mylläsimpä parit kukkapenkitkin! Äitienpäivää vietettiin siis mökillä ja kakut ostettiin ihan kaupan pakastealtaasta. Ei haluttu jättää mitään mökille homehtumaan niin tämä oli paras systeemi meille. Sitä paitsi Almondyn uusi Marabou pähkinäjutska (en muista nimeä) ja Frödingen mudcake oli tosi hyviä eikä yhtään liian suuria 😉

Tähän viikkoon lähdetään iloisin mielin, vaikka eilen jääkaappi ammottikin tyhjyyttään ja tajuttiin vasta kotona ettei mikään kauppa ole auki…Eineslihapullia siis!

2 kommenttia

  1. Mimmukka86 kirjoitti:

    Oi, monta ihanaa kuvaa taas sulla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *