Hae
Palasia Arjestani

Ostatko uutta vai teetkö mieluummin itse?

Processed with VSCO

Tiedätte varmaan, että mä tykkään kovasti kaikista sisustusjutuista vaikken niistä täällä ihan hirveän paljon kirjoittelekaan. Mä voin ihan rehellisesti myöntää, että meillä on AINA niin hemmetin sotkuista etten ilkeä edes kuvata omaa kotiani, vaikka täällä (omasta mielestäni) paljon kivoja juttuja onkin. Työtä tavaran vähentämisen eteen tehdään koko ajan ja sitä myöten myös kotikin siistiytyy pikku hiljaa. Tuntuu vaan, että aina kun saan kodon putipuhtaaksi niin joku tulee ja räjäyttää pommin keskelle olohuonetta. Tuota jokua lapseksikin kutsutaan 😀 Mun suurin unelma olis voittaa kotiin rempparyhmä, joka laittaisi jokaisen haluamani nurkan kuntoon, mutta en ole vielä sellaista onnistunut voittamaan. Kaikkea muuta kyllä senkin edestä!

Mites teillä on, ostatteko kalliita sisustusjuttuja harvemmin vai sisustatteko kotia halvemmilla asioilla? Teettekö paljon itse? Mä henkilökohtaisesti fanitan hurjasti ihmisiä, jotka osaavat rempata ja laittaa kotia itse ja tahtoisin näihin ihmisiin kuulua itsekin. Tuntuu vaan, että jo siivoukseen menee niin paljon energiaa etten jaksa edes ajatella tällä hetkellä pintaremonttia ja eteisen kaapin rakentamista. Päässä ideat ja suunnitelmat on jo valmiina, mutta toteutus uupuu. Mä en kaipaa mitään kalliita designesineitä, vaan ilahdun enemmän jos löydän jonkin haluamani jutun halvalla kaupasta tai käytettynä. Seuraan aktiivisesti useita facebook-ryhmiä ja koluan vähän halvempia liikkeitä silmät kiiluen. Clas Ohlson on aivan uskomaton aarreaitta ja Tokmanniltakin löytää kotiin vaikka ja mitä, kun vaan osaa etsiä!

Processed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCO

Kävin pari viikkoa sitten Polhem PR:n toimistolla katselemassa kevään uutuuksia ja erityisesti mun silmiini osui juuri Clasun uutuudet sekä kaikki keittiöön ja sisustamiseen liittyvät jutut. Toki vaatteitakin selailin ja ihastuin Lindexin lastenmallistoon sekä Junkyardin mallistoon. Kaikista eniten aikaa vietin kuitenkin nimenomaan sisustuspuolella ja ihastelin niitä itseni kipeäksi! Tykkään kovasti väreistä myös sisustuksessa, mutta myös vaaleus ja erilaiset metallin viehättävät. Tyynyjä voisin haalia kodin puolilleen, koska niillä saa vaihdettua ilmettä todella helposti ja edullisesti. Meille pitäisi vaihtaa tapetti ainakin olohuoneen seinällä ja aionkin vilkaista Clas Ohlsonin mallistoa. Heille on tullut tapettejakin myyntiin! Osaisinkohan laittaa tapetit ihan itse? Nuo yllä olevat kuvat on kaikki otettu Clasun osastolta! Ihania leivontavälineitä, astioita, metallisia koreja, lamppuja…haluan!

Processed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCO

Wilfa nostaa kovasti koko ajan suosiotaan ja tällaiseta, joka paljon tykkää tehdä itse mehuja ja smoothieita, kyseinen pöytä veti puoleensa kuin magneetti. Kodinkoneita meillä onkin jo aika paljon, mutta uudelle sauvasekoittimelle olisi tarvetta. Vanha vetelee viimeisiään, mutta on toiminee vielä ainakin hetken. Harkitaan sitten uuden hankintaa, kun vanha menee rikki! Nuo alimmassa kuvassa olevat suppilot on muuten tarkoitettu yhden kahvikupillisen keittoon. Tuo systeemi vain kupin päälle ja kuuma vettä purujen niskaan. Siinäpä sulle kupillinen kahvia!

Processed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCO

Kotiin lähdin massu täynnä herkkuja ja pää täynnä uudia ideoita. Aion hankkia kotiin parikin pientä juttua Clas Ohlsonilta samoin kuin tuon ihanan joutsentunikan tytölle Lindexin lasten mallistosta. Kiits isosti Polhem PR:n väelle kutsusta! Toivottavasti saan kutsun toistekin 🙂

Nyt tämä tyttö alkaa siivoamaan!

Oletteko te tehneet jotain hyviä ja edullssia sisustushankintoja viime aikoina?

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Mä rakastan sisustamista ja aina on joku projekti meneillään. Ostan oikeastaan kaiken käytettynä kirpputoreilta, nettikirppiksiltä ja antiikkiliikkeistä. Saatan myös löytää sopivaa ilmaiseksi, esimerkiksi luonnosta (kuivuneita oksia, sulkia jne) tai roskiksesta (en varsinaisesti ole mikään dyykkari mutta joskus olen löytänyt esim. vanhoja peltipurkkeja metallinkeräysastiasta). Mun maku on varmaan aika paljon valtavirrasta poikkeava; tykkään vanhanaikaisista murretuista väreistä, tavarapaljoudesta ja tummasta puusta, ruosteesta ja kuluneisuudesta. Kun katsoin noita Clasun kuvia en voinut kuin todeta että se on varmaan se päinvastasin tyyli mitä voi olla jos vertaa meidän kotiin; vaaleaa ja tummaa, metallia ja jollain tapaa tosi kliinistä (kai se on se kun kaikki on uutta ja kiiltävää) 😀 Täältä mun blogista voi käydä vilkaisemassa miten meillä sisustetaan:

    http://kuluneenkaunis.blogspot.fi/

    • Jonna kirjoitti:

      Mä kävinkin sulle jo blogiin kommentoimassa! Mä tykkään itse myös paljon vanhasta ja haaveilen vanhoista huonekaluista. Joku vanha kampasupöytä olisi ihana <3 Rakastan myös kirppareita ja ylipäänsä arvostan kierrättämistä. Mutta. Tykkään myös tuollaisita metallikoreista ym mitkä ei välttämättä huuda uutuuttaan ja ovat ajattomia. Mä en juokse minkään treniesineiden parissa, vaan haluan kotiin asioita, jotka kestää kulutusta ja aikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *