Hae
Palasia Arjestani

Mikä niissä realitysarjoissa oikein kiinnostaa?

Mikä niissä realitysarjoissa oikein kiinnostaa

”Mikä niissä realitysarjoissa oikein kiinnostaa? Aina sä katsot tuollaista skeidaa. En ymmärrä miten jaksat katsoa muiden ihmisten elämää!” Tällaisia kommentteja saan kotona säännöllisesti kaksilahkeiselta. Kyllä hänkin realitya katsoo (Kaappaus keittiössä, Sohvaperuna & Tempparit), mutta ei ehkä ihan samassa mittakaavassa kuin minä. Minullahan on aina seurannan alla vähintään yksi, yleensä useampi, realitysarja. Juuri lopetin Love island Australian uuden kauden ja aloitin saman tien UK:n uuden kauden. Netflixistä seuraan pari realitya ja lisäksi tietysti Sohvikset, Kaappaus keittiössä, Real housewifes, Huutokauppakeisari ja mitä näitä nyt on. Kun on ollut pitkän ja raskaan päivän töissä, niin en todellakaan jaksa enää katsoa mitään dokumentteja tai mitään vakavaa. Aivokapasiteetti ei vain kestä enää mitään sellaista.

Rentoutuminen on mulle se suurin syy katsoa tosi tv -ohjelmia. Saa laittaa aivot narikkaan ja seurata vain muiden elämää. Pidän ehkä eniten sarjoista, joissa etsitään rakkautta (Love island) tai sellaisia, joissa sattuu ja tapahtuu asioita, joita omassa elämässä tapahdu koskaan (Real housewifes). Rentoutumisen lisäksi realitysarjoissa viehättää juuri se, että pääse kurkistelemaan muiden ihmisten elämään ja vähän pöyristymäänkin asioista. Kun oma elämä on niin kovin tasaista ja välillä tylsääkin, realityista saa pientä jännitystä, niin hullulta kuin se ehkä kuulostaakin!

Ihan kaikista parasta realitysarjoissa on rakkaus. Mikään ei ole ihanampaa kuin se, että ihmiset rakastuvat ja löytävät elämänkumppanin, jota tuskin ilman ohjelmaa olisi löytynyt. Usein nämä ihmiset tulevat eri puolilta maata ja erilaisista ympäristöistä. Rakkaus roihahtaa ihmiseen, johon ei välttämättä olisi kiinnittänyt ”ulkomaailmassa” mitään huomiota. Se jos mikä on liikuttavaa! Tällainen herkkis kun olen, niin itkeskelen sarjoja katsoessa vähän väliä. Tänä aamuna katsoin Love islandia, jossa oli kaksoset ja toinen heistä joutui lähtemään saarelta. Se riitti aukaisemaan kyynelhanat 😀

Katsotko sinä realitya ja mitkä on sun suosikkisarjat?

Edellinen postaus: Fiiliksiä keikkalaisuudesta

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

6 kommenttia

 1. Anni kirjoitti:

  Sohvikset saisi tulla vaikka joka päivä, se on ihan mun lemppari! Varsinkin kun ei tule katsottua niitä kaikkia ohjelmia joita siinä käsitellään niin saa edes jotain käsitystä siitä mitä telkussa nykyään pyörii. Tempparit on myös aivan suosikki. En edes häpeä tunnustaa että tahtoisin sen teepaidan jossa Kuros-Sami kyselee jotta katsottaisiko vähän videoita 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Sohviksista saa tosi hyviä vinkkejä! Täytyy esim.katsoa eilisessä jaksossa esitelty dokkari t-paitojen valmistamisesta. Mä ostin sen t-paidan herralle synttärilahjaksi ?

 2. Jenna kirjoitti:

  Riippuu ihan täysin sarjasta jaksanko katsoa, mutta yleisesti ottaen ei kiinnosta. Saatan kyllä kattua jakson sieltä ja jakson täältä, mutta mitään realityä ei kyllä tuu varsinaisesti seurattua.
  En tiiä miks mua ei hirveästi kiinnosta katsoa. Ei vaan nappaa. 😀 Enemmänki mua alkaa pännimään kun ei tuu mitään muuta ku realityä joka kanavalta. Olis ees vaihtelun varaa kanavissa. 😉
  Ymmärrän kyllä täysin miksi reality kiinnostaa niin monia.

  • Jonna kirjoitti:

   Se onkin täysin ok ettei kaikkia kiinnosta, eikä pidä kiinnostakaan. Ei kaikki jaksa katsoa muiden ihmisten kotkotuksia ja elämää. Kanavatarjonnassa saisi todellakin olla enemmän tarjontaa ja vaihtelua! Itseänikin kun kiinostaa vain nuo tietyt sarjat, niin kanavasurffailuksihan se sitten menee. Säästyypähän aikaa aina johonkin muuhun, kun ei töllöstä tule mitään itselle sopivaa 😀

 3. Angela kirjoitti:

  90 Päivää morsiamena on kyllä ihan paras!! Mieskin saatu koukutettua näihin, tosin sain häneltä lisänimen Angela! ??? Mutta siis ihan huumorilla

  • Jonna kirjoitti:

   Jaahas, tämä sarja onkin jäänyt multa katsomatta! Kiitos vinkistä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *