Hae
Palasia Arjestani

Viikon 18 ruokapäiväkirja – olen syönyt liian vähän!

viikon 18 ruokapäiväkirja

Helou, laitetaas ilmoille näin perjantain kunniaksi viikon 18 ruokapäiväkirja. Viime viikolla oltiin vielä maanantai ja tiistai mökillä ja keskiviikkona koitti paluu normaaliarkeen. Arkeen paluu näkyy myös ruokapäiväkirjassa. Aloin heti aamuisin syömään munia ja muutenkin vedin koko viikon vähän tiukemmin. Huomaa, että loma loppui siihen paikkaan. Olen jo hetken miettinyt omaa ruokavaliotani ja on ollut sellainen tunne, että jokin on pielessä. Mua on inhottanut suunnattomasti se, että vedän välillä ihan överiksi ja sitten kärvistelen taas pari viikkoa. Tällaista vuoristorataa kun jatkaa viikosta ja kuukaudesta toiseen, niin eihän se hyvältä tunnu. Palaan tähän asiaan vielä myöhemmin, mutta kerron teille sen verran, että pidin kirjaa syömisistäni jokusen päivän ja huomasin syöväni aivan liian vähän. Välillä ruokamäärä oli ihan ok, mutta välillä taas aivan liian alhainen. Ruokaa tarvitaan riittävästi, jotta saan treeneistä kaiken irti. Mutta niin kuin sanoin, palaan tähän asiaan tarkemmin ihan lähipäivinä! Mennäänpä sitten katsomaan miltä viikon 18 ruokapäiväkirja näyttää.

MAANANTAI

viikon 18 ruokapäiväkirja

10.15 Lidlin kaurasydän, oivariinia, juustoa ja keitettyä kananmunaa + teetä gheellä

13.30 riisiä, kanaa ja vihanneksia

16.00 teen kanssa Lidlin vaniljajäätelöä ja pala juustokakkukääretorttua

ennen saunaa käsitreeni

19.10 saunamakkara ja perunasalaattia

Lidlin kauraleipää oivariinilla ja vihanneksilla

TIISTAI

viikon 18 ruokapäiväkirja10.00 Lidlin kauraleipää vihanneksilla, kinkulla ja juustolla, omenaa ja teetä gheellä

13.30 edellisen päivän kanaa, riisiä ja vihanneksia

automatkalla kotiin Maitokolmion protskuvanukas

19.00 maksalaatikkoa, riisipiirakka kinkulla ja juustolla ja kipollinen kurkkua, paprikaa ja porkkanaa

KESKIVIIKKO

viikon 18 ruokapäiväkirjaTöissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja munia, vihanneksia, hapankaalia ja teetä gheellä.

9.00 teetä ja pähkinöitä

11.15 puuroa, mustaviinimarjoja ja maapähkinävoita

14.30 hera ja banaani

16-17.30 treeni salilla

19.00 Nuudelia, kanaa, paahdettuja porkkanoita, tomaattia ja hummusta

21.00 rahka ja marjoja

TORSTAI

viikon 18 ruokapäiväkirjaTöissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja munia, hapankaalia, tomaattia ja teetä gheellä

9.00 teetä ja pähkinä-rusinasekoitusta

11.15 edellisen päivän ruokaa eli nuudelia, kanaa ja porkkanaa

14.30 hera ja banaani

16-17.30 treeni salilla

19.00 kasvissosekeittoa (perunaa, bataattia, kukkakaalia ja porkkanaa) ja linssejä

21.15 hapankorppuja vihanneksilla

PERJANTAI

viikon 18 ruokapäiväkirjaTöissä 10-18

7.15 ruisleipää juustolla ja paistetulla kananmunalla, porkkanaa ja Maitoportin prodevanukas

12.00 edellisen päivän kasvissosekeittoa linsseillä

16.00 prodevanukas ja pähkinäsekoitusta

19.00 lohkoperunoita, vihanneksia ja hummusta

21.15 hapankorppua ja vihanneksia

LAUANTAI

viikon 18 ruokapäiväkirja

10.00 kolme Pehtoorin kaura-vehnäleipää juustolla ja kananmunalla, smoothie ja teetä gheellä

13.15 prodevanukas ja banaani

tunnin kävelylenkki

16.00 puuroa, omenaa ja maapähkinävoita

19.00 kanasalaatti, jossa salaattia, kurkkua, paprikaa, avocadoa, fetajuustoa ja hummusta + 4 palaa moniviljapatonkia

töllöä katsellessa purkki salted caramel Lohiloa

SUNNUNTAI

viikon 18 ruokapäiväkirja10.00 moniviljapatonkia juustolla ja kananmunalla, smoothie ja teetä gheellä

13.45 anoppilassa perunamuussia, uuniseitä (jossa mm. katkarapuja sekä juustoa), vihanneksia

16.00 teen kanssa pala kääretorttua (Fazerin joku uusi mansikkaversio)

banaani ennen treeniä

17.30-19 treeni salilla

jämäruokapäivä: maksalaatikkoa, kasvissosekeittoa ja kauraleipä hummuksella

Ruokapäiväkirjasta puuttuu treenin aikainen juoma, johon laitan aina 20g osmopurea + 20g intrazonea. Treenin jälkeen juon palautusjuoman. Päiväkirjasta puuttuu myös Lidlin bcaa-juoma, jota juon tölkillisen melkeinpä joka päivä. Joskus hulluttelen ja ostan Noccoa 😀 Tuon parina päivänä mainitsemani smoothien sisällön näette täältä.

Lauantai päätettiin yhdessä miehen kanssa vetää suhteellisen siististi. Jotain herkkua toki tämä kaikelle hyvälle addiktoitunut kehoni kaipasi, joten ostin purkillisen Lohiloa ja nautiskelin sen ihan itsekseni! Kiva, että tällaisia kevyempiäkin vaihtoehtoja on tullut markkinoille. Toki Lohilossakin lisäaineiden määrä on varmasti huomattavasti suurempi kuin perus Valion vaniljajäätelössä, mutta eipä noita (ehkä?) joka päivä syödäkään. Iltaruuaksi tein kunnon mättösalaatin, jonka kalorimääräksi tuli 657 kcal, joten mistään salaattien kevytversiosta ei taideta puhua 😀 Hei, huomaattekos: perjantaina melkein kasvispäivä! 😉

Miltäs viikon 18 ruokapäiväkirja näyttää?

4 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  Jee kiitos kun tuli perjantaina jo huomenna sitten voi jännittää Euroviisuja Seuraatko kyllä Huomasin heti perjantain kasvisruokapäivän loistavaa melkein keskiviikko ja torstai olisi myös ilman kanaa viikolla oli todella runsaasti kanaa harmi vain kalaa kerran ja sekin seitiä. Mistä huomaat että syö liian vähän kiinnitin huomiota rasvan saanti etenkin tiistai torstai ja perjantai tuntuivat vähärasvaisia ilta keskiviikkona tuli taas hienosti huomaa selkeästi mökki ja koti ruoan eroon Mietin miksei mökillä voisi aamulla syödä kananmunia kun kirjoitit että kaipasit niitä sen huomasi viikon aikana kananmunia meni reilusti herkuttelua oli yllättävän vähän oikeastaan Ei mitään ja mielestäni ei mitään övereitä viikolla ollut Söitkö koko jäätelö purkin lohilo Tuskin kukaan joka päivä se on aika kallista kivaa kun oli sunnuntaina jämäruoka päivä niitä kannattaa Tykkäsin myös kasvissosekeittosta. Mitä torstain kuvan keiton päällä on? 4 palan patonkia oikeasti? Ateriarytmi on taas erittäin hyvä ja mielestäni ei suurempia huomautettavaa mökillä tietysti voisi kasviksia syödä enemmän niitä ei maanantaina tiistaina Paljon ollut mutta heti kun tulit kotiin lisääntyy runsaasti marjoja oli myös vähemmän mielestäni viikossa ehkä niitäkin lisää kuitenkin edellisiin kirjoituksiin viitaten kunhan ei ota liikaa stressiä niin hyvä tulee

  • Jonna kirjoitti:

   En ole jaksanut euroviisuja seurata vuosiin. Ylipäänsä lauluohjelmat ei jaksa kiinnostaa. Idolsia joskus katsoin, mutta muuten ovat jääneet ihan pimentoon multa.

   Mikäs seitissä on vikana? Sehän on hyvä ja edullinen kala! Siitäkin saa vaikka mitä taiottua 😉 JA kyllä mökilläkin voi syödä aamulla kananmunia, mies syö joka aamu. Mökillä ja kotona. Lohiloa meni koko purkki. Purkki ei ole kovin iso ja se menee ihan hetkessä. Oikeastaan aika sopivan kokoinen annos. Olikohan 175g tuon purkin koko. Torstaina kasvissosekeiton päällä oli linssejä sekä basilikaa. Ja kyllä, patonkia meni neljä palaa, mutta ne oli noita pieniä pyöreäksi leikattuja, jos huomasit? Ei siis mitään isoja siivuja 😀

 2. kolmiofani kirjoitti:

  Todella herkullisen näköisiä ruokia, just semmosia mitä itse söisin mielelläni!
  Noi maitokolmion rahkat on hyviä, juuri söin semmosen kookos-ananas makuisen 🙂
  Nam!

  • Jonna kirjoitti:

   Vitsi mun pitää kans jostain yrittää saada käsiini kookos-ananasversio. Onko se siis rahkaa vai vanukasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.