Hae
Palasia Arjestani

Just another day at the office

Processed with VSCO with a6 preset*postaus sisältää mainoslinkkejä.

Tänään nukuttiin tytön kanssa pitkään. Kahdeksan aikaan kuului jotain mölyä, mutta äänet vaimeni aika nopeasti ja jatkettiin vielä unia. Heräsin puoli kymmeneltä, kun kissa rapsutti kynnellä kylkeä. Halusi ilmeisesti peiton alle. Nousin ja keittelin kahvit ihan rauhassa. Nautiskelin rauhallisesta aamusta. Yleensä aamut on aina kauheaa härdelliä ja säntäilyä paikasta toiseen, joten otan kaiken irti näistä iltavuorojen aamuista. Vähän olin suunnitellut jotain urheilutoimintaa aamulle, mutta koska herääminen ja tytön tarhaan vienti meni melkein yhteentoista niin jätin salille lähdöt sikseen.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Viime päivinä on taas ollut jotenkin pirteämpi mieli. Mulla vaikuttaa heti mielialaan negatiivisesti jos en pääse kunnolla treenaamaan. Eilen töissä sain taas hyvän muistutuksen siitä miten pitää olla onnellinen että on näinkin terve. Kuulin monta todella surullista ihmiskohtaloa ja tajusin samalla, että mullahan on kaikki kuitenkin ihan hyvin. En ole kuoleman sairas eikä kukaan lähipiiristäkään ole. Katto on pään päällä ja säännöllinen työ. Ruokaakin saadaan aina silloin tällöin ostettua pöytään eikä kukaan näe nälkää. Saa siis olla ihan tyytyväinen elämäänsä!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Tänään oli aamusella sen verran hyvä fiilis, että päätin kävellä töihin! Oli kivan rapsakka keli ja viiden kilsan matka taittui nastiksilla melko sutjakkaasti. Noudatin muuten teidän neuvoa ja harrastin kerrospukeutumista eikä todellakaan ollut kylmä koko matkan aikana. Ja spotify pauhas täysillä koko ajan. Oon ihan koukussa siihen! Että kiitosta vaan taas kerran teille blogin lukijoille hyvistä neuvoista, olette huippujengiä <3

Pipo: Seppälä

Kaulaliina: Stockmann

Villatakki: Junkyard (*saatu)

Raidallainen paita: Junkyard (*saatu)

Farkut: kirppis

Kengät: Timberland

PS. Junkyardilla on menossa vielä hyvät alet!

2 kommenttia

  1. Heidi kirjoitti:

    Minullekin on vähän tarttunut tuo ”jos ei aamulla käy jumpassa niin päivä on pilalla”, mutta sitten muistelen minun Intia-reissua ja siellä tehtyä vapaaehtoistyötä, ja ihmettelen että miksi valittelen näin pienistä asioista. Sitten hävettää 😀

    • Jonna kirjoitti:

      Jep, vähän useammin pitäisi tulla muistutus että asiat on kuitenkin vielä toistaiseksi aika hyvin 😉 Säkin olet varmasti nähnyt vaikka ja mitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *