Hae
Palasia Arjestani

Nyt on varaa mistä valita

nyt on varaa mistä valita

Olen treenannut viime aikoina melko paljon. Enemmän kuin aikoihin. Itseasiassa en muista koska olen viimeksi treenannut näin paljon! Tällä hetkellä olen tehnyt kuusi treeniä viikkoon: 4 punttia, 1-2 aerobista ja 1-2 joogaa. Kaksi viimeistä aina vähän fiiliksen mukaan. Lisäksi lihashuoltoa vähän joka väliin ja aina pidemmin aerobisen treenin kanssa. Olen kuunnellut koko ajan kroppaa ja yrittänyt löytää merkkejä mahdollisesta ylirasittumisesta. Vielä ei ole sellaisia kuulunut, mutta kohta voisi joka tapauksessa ottaa vähän kevyemmän jakson treeneissä. Lopetin tosiaan eilen dieetin ja ruokamääriä nostan tulevaisuudessa tasaisin väliajoin. Tänäänkin söin treenin jälkeen lounaalla mm. 100g riisiä (kuivapaino) kanan, oliiviöljyn ja vihannesten kera. Lähti muuten nälkä!

Mulla on tällä hetkellä harvinaisen hyvä tilanne mitä tulee treenipaikkoihin. Voitettiin työkaverin kanssa Fit Tammistoon 6 kk:n ilmaiset treenit ja olen siellä käynyt tekemässä aerobista ja joogaa. Crossfit Vantaalle, eli mun vanhalle kotisalille) mulla on vielä kymppikerran kortista jokunen kerta käyttämättä ja siellä olen nyt käynyt harvakseltaan lihashuoltotunneilla. Viime viikolla sukelsin taas crossfitin pariin ja tarkoituksena olisi jatkossa käydä siellä 1-2 kertaa viikossa. Punttitreenit taas käyn tekemässä Powerfit Vantaalla, josta on tullut ihanan kotoisa paikka. Se on muuten jännä kun johonkin paikkaan tykästyy, ei mielellään enää muualla treenaakaan. Tuskin mua saa enää Powerfitiltä kulumallakaan pois! Mulla on siis kortit tällä hetkellä kolmeen eri paikkaan, mutta periaatteessa maksan nyt vain yhdestä. Ei huono tilanne ollenkaan!

Olen täysin hurahtanut taas punttitreeneihin ja saankin niistä taas enemmän irti kuin vaikkapa kolme kuukautta sitten. Kroppa on alkanut tottua bodaukseen ja lihakset hermottuvat hyvin. Perjantaina on tarkoitus mennä taas crossfitin pariin ja jännä nähdä onko kaikki se sähäkkyys ja kimmoisuus hävinnyt kokonaan kropasta. Ainakin liikkuvuus on huonontunut, vaikka sitä yritänkin tehdä säännöllisesti. Niin se vain on, että punttitreeni jäykistää, vaikka se hauskaa onkin. En tiedä onko kukaan muu huomannut tätä, mutta vanha hävinnyt lihasmassa on alkanut tulla takaisin kohinalla. Tämä on hyvä asia ihan jo senkin takia, että olkapää on ollut oireeton jo pitkään lisääntyneen lihasmassan ansiosta.

Niin ja uusimpana lajina meillä on luistelu. Ostettiin sekä tytölle että minulle viikonloppuna luistimet ja mimmihän vetää jo kuin vanha tekijä. Mulla on nyt lauantaista asti ollut pohkeet aivan järkyttävän jumissa, mutta huomenna mennään siitä huolimatta taas jäälle! Harvinaisen mukavaa puuhaa, hyvää hyötyliikuntaa ja yhteistä tekemistä lapsen kanssa. Pitääkö vielä tälle talvelle suksetkin hommata, jos kelit vain hiihtämisen sallivat? Treenikertoja tulee viikkoon tällä hetkellä paljon, mutta niin kauan kuin tämä on hauskaa eikä tunnu raskaalta, niin antaa mennä vain! Tavoitteena on treenata mahdollisimman monipuolisesti ja tällä systeemillä se ainakin onnistuu 🙂

Mites teillä treeni kulkee?

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Edellinen postaus: Tää dieetti olis nyt tässä

4 kommenttia

  1. Saara kirjoitti:

    Äh, flunssassa! Yritän malttaa mieleni etten ryntää salille ja hikilenkille samantien kun olo tuntuu paremmalle.

    Mullakin ois luistimet mut en vaan saa aikaseks vietyä niitä teroitettavaks. Olis hauska kokeilla jaksaako paria minuuttia kauemmin luikkailla, ennenku jalat on saakelin kipeet ?

    • Jonna kirjoitti:

      Mullekin iski joku ihme tukkoisuus eilen. Tänään tosin taas parempi, mutta tällaista seilaamista tämä oli viimeksikin. Luulen, että allergiaa on jossain määrin, kun iskee aina kuin salama kirkkaalta taivaalta. Nokka voin tukossa eikä mitään muuta.

      Malta nyt hetki siellä ettei tule jälkitauteja 😉

  2. Essi kirjoitti:

    Moikka! Miten oppisin vetämään leukoja? Kuminauhoilla avustettuna se ei multa vielä onnistu. Voisitko tehdä asiasta erillisen postauksen? Sulta kun nuo leuat onnistuu. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *