Hae
Palasia Arjestani

Viikon parhaat.

Tästäpä käynnistyy uusi juttusarja blogiin eli Viikon parhaat! Viikon parhaat- postaus voi sisältää mitä tahansa viikon varrelta, jonka koen sillä viikolla olevan parasta bestiä. Viime viikollahan olin suurimman osan viikosta kotona flunssan kourissa, mut mahtui viikkoon siitä huolimatta jotain hyvääkin 🙂

Viikon paras kokeilu & leffa

IMG_20140206_120250

Olen jo vuosikausia toiminut Buzzadorina eli saan aika ajoin tuotteita itselleni ilmaiseksi testattavaksi ja testattuani niitä, kerron kokemuksistani sekä ystävilleni, blogissa että raportoin Buzzadoriin. Tällä kertaa pääsin testaamaan palvelua nimeltä Watson. Watsonin kautta pystyy tallentamaan itselleen haluamiansa ohjelmia sekä vuokraamaan leffoja Makuunin kautta. Leffanvuokraus ja ”tallentava boksi” on nyt siis netissä! Lisää Watsonista ja buzzauksesta tulossa loppuviikolla. Watsonin kautta katselin Jason Stathamin leffan Hummingbird. Leffa oli sinänsä ihan ok ja vei pelkällä huippunäyttelijällään pointsit kotiin 100-0 Lars Keplerin Hypnotisoijasta.

Viikon paras terveellinen herkku

kuvia 009

 

Viikon paras terveellinen herkku oli ehdottomasti tämä uunissa tehtävä protskupannari, joka on muunneltavissa minkälaiseksi tahansa!

Viikon paras leffaherkku

IMG_20140205_112733

Leffoja olen viime aikoina pystynyt katselemaan aivan liian vähän, mut kotona maatessa sekin onnistui ja kahteen kertaan jopa! Viikon parhaan leffaherkun hain Punnitse & Säästä- kaupasta: pussillinen tummasuklaa päällysteisiä parapähkinöitä, taateleita sekä cashewpähkinöitä ja valkosuklaa-manteleita. Omnom.

Viikon paras hetki

20140209_200104(0)

Viikon paras hetki oli ehdottomasti kunnon pöllöilytuokio tytön kanssa sunnuntai-iltana. Mahtavaa oli huomata, että mimmillä on vanhempiensa huumorintaju ja muun muassa Putous-läpät tytöllä on hallussa paremmin kuin kellään muulla 😀

Viikon paras ruoka-annos

kuvia 014

 

Viikon paras ruoka-annos oli mun tekemä tulinen chili-katkarapupasta. Normaalisti en kauhean tulisesta ruuasta tykkää, mut tämä vein kielen mennessään ja jalat alta! Kannattaa testata reseptiä 🙂

Viikon parhaat blogilöydöt

Tässä muutama hyvä blogi, jotka bongasin viikon aikana:

 • Tickle your fancy: siistejä vaatteita ja välillä treenaustakin
 • Pumpui: pääasiassa crossfittiä ja ruokaohjeita!
 • Saara Laaksonen: Winter warin naisten sarjan voittajan treeniaiheinen blogi.
 • You either want it or you don´t: Ihanan Heidi eloa, treenaamista ja ruokakokeiluja Skotlannissa. Heidin blogia olen lukenut jo kauan, mutta pieni muistutus tästä hyvästä blogista on aina paikallaan 😉
 • 52 weeks of deliciousness: ruokaa, ruokaa ja vähän lisää ruokaa 🙂

Tällaisia juttuja viikon varrelta! Hei, tänään taas treenaamaan 🙂 I´m feeling great!

20 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Oih, nuo suklaakuorrutteiset pähkinät näyttää niiiin hyviltä! Tuon Punnitse&Säästä kaupan suklaapähkinöitä en ookkaan vielä kokeillut, joten pitää ehdottomasti korjata tilanne seuraavana herkkupäivänä. 😀

 2. outi kirjoitti:

  Tämäpä kiva juttusarja 🙂 Tällä kans kotona flunsassa yritetään kuluttaa aikaa…
  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  • Jonna kirjoitti:

   Yyh, ei kai sullakin? Toivottavasti ei oo mikään sitkeä versio!

   • outi kirjoitti:

    Influnessaa lääkäri veikkas :/

    • Jonna kirjoitti:

     Eikö otettu testejä? Nyt on kyllä influenssaa liikkeellä ja myös ihan tavan virustautia influenssan oireillakin..

 3. Ellu kirjoitti:

  Pöllöily jälkikasvun kanssa on parasta! <3

 4. Kaisa kirjoitti:

  Tämä oli just passeli postaus!:) ja nuo blogi ehdotukset olivat huiput!!:D harmi vain että en saanut tuota Saaran blogia auki..?:o

  • Jonna kirjoitti:

   Nyt pitäis linkkien toimia! Kirjoitin osan linkeistä ilman kopiointia niin siinä varmaan syy etteivät toimineet.

 5. Nimetön kirjoitti:

  Taitaapi olla toiselta bloggaajalta kopioitu juttusarja.

  • Jonna kirjoitti:

   No kerroppa kuule keneltä sen olen kopioinut? Idea tähän lähti vuoden alussa tekemääni katsaukseen edellisvuoteen. Itse asiassa jossain muotiblogeissa olen kyllä nähnyt viikon ja kuukauden asut postauksia mut oliko tämä lähelläkään niitä?

   • hikikinkku kirjoitti:

    MouMoulla ainakin on ollut näitä jo vuosia, mut mitäpä sitten? 😀 En ymmärrä, miksi tietyt juttusarjat olisivat vain tiettyjen yksinoikeus tai edes spesiaalikeksintö. Viikon parhaita on nähty tässä vuosien saatossa monissa blogeissa ja itse tykkään näitä lukea, koska kaikillahan on ne omat viikon parhaansa 🙂

    Punnitse&Säästä on kyllä paha kauppa noine pähkinöineen:D liian monta kertaa tulee siellä kahmittua liikaa kaikkea matkaan, mutta onneksi nyt saanu kierrettyä sen vähän kauempaan, et Sais tämän dieetin jotenki edes käyntiin 😀

    http://hikikinkku.fitfashion.fi

    • Jonna kirjoitti:

     Heiiii! Mahtavaa että muistutit kyseisestä blogista! Luin joskus reilu vuosi sitten MouMouta säännöllisesti, mut sit se jäi ja unohtu. En kyllä tiedä miksi. Täytyypä palata kyseisen blogin pariin taas. MouMou on niitä harvoja muotiblogeja joita jaksoin aikanaan lukea 🙂

 6. Heidi kirjoitti:

  Tattista! Vaikka linkki ei toiminutkaan. 😀

 7. Monna kirjoitti:

  Olipa kiva postaus! 🙂
  Just hyvä idea!! Mä odottelenkin jo innolla ens viikon katsausta!

 8. annemi/ 52weeksofdeliciousness kirjoitti:

  Jeee! olipa ihana alku päivälle kun löysin blogini listaltasi 🙂 kiitos Jonna ja upeaa keskiviikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.