Hae
Palasia Arjestani

Never say never.

Iso perjantaimoi kaikille! Yritän tässä vähän kiireessä kirjottaa kun kohta lähdetään ajelemaan möksälle päin 🙂

Taas olen parit hyvät treenit vetässyt. Aloin tosiaan seuraamaan crossfit Tampereen treenejä ja niiden mukaan nyt meen. Eilen oli vuorossa pelkkä juoksutreeni, jonka tein salin juoksumatolla. Miettikää, minä joka en ole ihan hetkeen juossut metriäkään, juoksin kaksi kilometriä putkeen! 100 metrin välein otin niin kovan sprintin kuin pystyin (nostin joka kerta vauhtia) ja seuraavat sata metriä hölkättiin. Näitä kymmenen kierrosta. Hiki tuli kyllä ja tänään hanuriosasto ollut aika juntturassa. Näköjään juoksu ottaa sinnekin!?

Salilla treenasin extrana kippileukoja ja rinnallevetoja. Ei oikein kipit onnistuneet 😀 Ehkä pari sinne päin kippiä sain tehtyä. Jotenkin hankalaa kun on tottunut tekemään tosi siistejä ja mahdollisimman hyvällä tuntumalla. Nyt pitäiskin yhtäkkiä tehdä vaan niin monta vauhdilla kuin pystyy. Ei ihan vielä ummarra 😀 HArjottelin kippejä sekä myötä- että vastaotteella. Vastaote tuntuu mulle jotenkin helpommalta eli myötäotetta on treenattava enemmän!

Kippileuka harjoituksia.

Kippileuka harjoituksia.

kuvia 007

Vauhtia ottaa hän.

Vauhtia ottaa hän.

kuvia 010kuvia 012kuvia 013

Ja loppuun venyy :)

Ja loppuun venyy 🙂

Rinnallevetoon sain taas hyviä vinkkejä. Ihan uskalsin jo 30 kilolla kokeilla. Hyvin män 🙂

kuvia 001kuvia 002kuvia 005kuvia 004

Anna-murukin oli pitkästä aikaa salilla samaan aikaan <3

Testasin illalla uusimman Fit-lehden ohjetta MAailman parhaisiin lettuihin. Ihan en kyllä allekirjoita tuota kuvaelmaa niistä, mutta kyllä ne hyviä oli! Lettuihin tarvitset 2 banaani, 4 kananmunaa, ripauksen kanelia sekä ripauksen vaniljasokeria. Kaikki pamixilla sekaisin ja paistetaan pannulla öljyssä/voissa. Heleppoo!

Kaikki ainekset kippoon jo surrur.

Kaikki ainekset kippoon jo surrur.


Paistetaan pannulla voissa tai öljyssä.

Paistetaan pannulla voissa tai öljyssä.

Koemaistatetaan ahneimmalla.

Hieman epäilyttävää, miettii hän.

Hieman epäilyttävää, miettii hän.

kuvia 018

Tuohan niitä sit söikin yhden jos toisenkin!

Tuohan niitä sit söikin yhden jos toisenkin!


Omalle lautaselle sämppäreitä myös.

Omalle lautaselle sämppäreitä myös.

Tänään päätin testata kunnon mission impossiblen aamulla eli otin mimmin kainaloon ja mentiin yhdessä salille. Joku aika sitten sanoin etten koskaan sitä ota mukaan, mut niinpä vaan joudun taas sanani syömään. Olin varustautunut iPadillakin mut enhän mä muistanut ettei siinä ole ees sirua, joten siitä vehkeestä ei paljon iloa ollut!

Tarhapöllönä taas kerran..

Tarhapöllönä taas kerran..

kuvia 025

Palkkarivaras :)

Palkkarivaras 🙂

Pistin omasta kännykästä mimmille piirrettyjä ja tyrkkäsin hänet rattaineen sopivaan paikkaan ettei ole kenenkään tiellä. Mulla olikin ylläripylläri leuanvetoja vuorossa 😀 On se hyvä että niitä eilen harjottelin…

Reenikaveri.

Reenikaveri.


Srjoina 5*bw, 5*1,25kg, 5*2,5kg, 5*3,75kg, 5*5kg ja 4*6,25kg.

Srjoina 5*bw, 5*1,25kg, 5*2,5kg, 5*3,75kg, 5*5kg ja 4*6,25kg.

kuvia 029kuvia 030Enpä olis uskonut, että ilman remmejä koskaan tekisin edes noilla lisäpainoilla. Päivän WOD jäi nyt tekemättä, kun ei tuolla salilla ollut painopalloa ja ihan suoraan sanottuna halusin aika äkkiä sieltä pois. En halunnut ekalla kerralla mimmiä kovin kauan salilla pitää, kun vasta totutellaan 🙂 Leukojen päälle vähän venyttelyä.

kuvia 031kuvia 032kuvia 035kuvia 034Postisetä oli tuonut mulle Lumenelta pienen paketin. Onko teille tullut tällaista postissa?

kuvia 037Kirjeessä sanottiin jotta osoitetiedot on otettu väestörekisteristä, joten varmaan muillekin on tällainen näyte tullut?

”Tiedämme, että aktiivinen perhe-elämä pitää sinut onnellisen kiireisenä, mutta ei jätä sinulle juurikaan aikaa keskittyä itseesi – tai ihoosi. Siksi kehitimme Lumene LAB Age Preventing -ihonhoitolinjan, joka on suunniteltu erityisesti kaltaisillesi meneville äideille.”

Mistä ne tiesi? Menevä äiti ja kaikenlisäksi vielä jo pitkään suunnitellut hankkivansa seuraavat ihonhoitotuotteet apteekista! Meedioita sanon minä. Iso kiitos Lumenelle tästä, menee saman tien testiin 🙂

Oletteko itse kyseistä tuotetta testanneet? Tämä ei siis ole mikään mainos. Tuli koko näyte ihan yllätyksenä itsellenikin ja ilolla sen otan vastaan 🙂

 

 

 

 

 

 

 

10 kommenttia

 1. Julia kirjoitti:

  Söpö lapsi sulla!
  Blogin ehdotonta plussaa on kun jaksat kuvata niin paljon! Miten muuten salilla kuvaat? Pyydätkö jotain aina kuvaamaan vai automaatilla?

  • Jonna kirjoitti:

   Isäänsä tullut 😀

   Mä tykkään kuvata paljon ihan huvikseenkin. Salilla käytän itselaukaisijaa ja jos sattuu joku tuttu niin pyydän ottamaan muutaman kuvan. Alkaavat jo tottumaan salillakin että heilun kamera kädessä vähän väliä 😀

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Moikka moi, ootko törmännyt ihan kivaan crossfit-blogiin: valonen.blogspot.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Moikka moi! Juu, oon käynyt lueskelemassakin 🙂 kerro jos tiedät lisää hyviä blogeja!

 3. Essi Koskinen kirjoitti:

  Terve!
  Ja alkuun täytyy sanoa että sun blogia on tosi kiva seurata ja lukea! Niin eläväistä tekstiä ja paljon kuvia, tosi mielenkiintoinen 🙂 Oon jo jonkin aikaa lueskellut mutta nyt vasta aloin kommenttia heittämään kun puhe tuli crossfitistä. En muista mitä kautta oon blogiisi päätynyt, netti on ihmeellinen 🙂 Mutta tosiaan, ihana kuulla että sinä(kin) oot hurahtanut CrossFittiin! Mä annoin sieluni ja elämäni sille reilu kolme vuotta sitten ja vielä ollaan samalla tiellä. Jos vaan tulee mieleen jotain liittyen noihin treeneihin/liikkeisiin/ihan mihin vaan niin autan kyllä mielelläni 🙂 Kävin itse alkeiskurssin alkuun CF Tampereella ja sen jälkeen treenailin pitkään myös ihan normaalisalilla ja kotona soveltaen treenejä. Tsemppiä treeneihin!

  • Jonna kirjoitti:

   Hui, meinas leuka loksahtaa auki kun näin et sä olit käynyt jättämässä kommenttia! Iso kiitos kivasta kommentista blogia koskien 🙂

   Aivan mahtavaa jos sulta saa apuja 🙂 niitä tuun varmasti tarvitsemaan, sen verran alkutekijöissään tässä ollaan. Kaikki on uutta ja ihmeellistä ja opeteltavaa on paljon! Toivottavasti syksyllä pääsen ihan virallisellekin cf-salille oppia hakemaan 🙂 tuntuu täysin mahdottomalta opetella kaikkea yksin..

   Yritän tässä juuri katsella löytyiskö jostain jotain painonnosto kurssia tms mistä vois hakea oppia liikkeisiin. Tai jos sais jonkun niitä liikkeitä mun kans katsomaan 🙂

 4. Hanna kirjoitti:

  Whoop! Jonna kelaa, itse Essi Koskinen tarjoaa sulle treeniapua! Eipä paljon paremmalta hepulta voi oppia saada! 🙂 huippua!

  • Jonna kirjoitti:

   No älä! Näin otettu en ole ollut… no koskaan! Ei vasn bodauspiireissä tällaista apua saa. Siellä lähinnä kyräillään ja puhutaan paskaa selän takana. Cf-ihmiset tuntuu olevan ihan eri maata! 🙂

 5. Päivi kirjoitti:

  Hei siistii, sinäkin reippaasti muksun kanssa jumpalla 🙂 Meillä tuolla toisella salilla on ehdoton kielto (Forever) että lapsia ei saa tuoda salille, ikäraja 15 vee 😀 hihi. Mutta toisella salilla saapi ilmeisesti olla muksutkin salin puolella mukana, ainakin niitä siellä toisinaan on 😉 Onhan se tietty ymmärrettävää että jotain rajoituksia on, nimittäin vois meno mennä villiksi jos jokainen ottaisi omansa mukaan 😀 😀 😀 Mut hyvä meininki teillä siellä, hienoo!

  • Jonna kirjoitti:

   Ihan ymmärrettävää tuollaisilla ketjusaleilla ettei muksuja saa ottaa mukaan. Ei siellä sit paljon muita oliskaan 😀 onneks meillä ei katota pahalla! Toki täytyy koko ajan vahtia ettei muksu häiriköi ketään..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *