Hae
Palasia Arjestani

Bileet!

Olis perjantain päivitykset tuolla jemmassa vielä, mut taidan jättää huomiselle. Eilisestä lähtien olenkin sit ottanut lepiä, kun perjantai yönä töissä alko menemään kurkku kipeeks ja tuli semmonen ihmeellisen tukkonen olo. Ihan niinku olisin kipeeks tulossa. Viime yönä sama homma. Tänään kuitenkin pidetään meillä muutaman työkaverin kanssa pikku joulut, kun ukkokin lähti laivalle. On kämppä valmiina pientä juhlimista varten 😀

Nyt varmaan joku ihmettelee, et mitä ne sunnuntaina juhliivat, mut niin meillä on ravintola-alan työntekijöiden keskuudessa tapana. Uskokaa tai älkää, mut sunnuntaisin on parhaat  bileet 😉
Tänään siis alkuilta vietetään meillä ja sit siirrytään keskustaan ravintolaimmeisten pikku jouluihin syömään ja ehkä vähän juomaan.. tsihii..

Mä vähän niinku jo alottelin tässä pientä reenitaukoa, joka tulee kestämään aina tonne 28.12 asti eli ihan hyvä tauko tuleekin. Tarkotuksena tosin ei ole vaan levätä laakereilla ja vetää suklaata nassuun, vaan tehdä päivittäin aamulenkkiä ja pientä lihaskuntotreeniä.

Eilinen päivä meni siivotessa ja tänään on jatkettu. Loppusuoralla jo ollaan ja kohta pitäiskin lähtee kauppaan sidukan hakuun ja sit suihkuun ja piirtämään asiallinen naama iltaa varten. Vieraat tulee viideltä!

Huomenna yritän vähän päivitellä, kunhan pääsen taas elolle 😀 Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia

  1. Mölliskö kirjoitti:

    No….. Mikä olo??? ;DDDOliko hyvät pilleet?

  2. nuheila kirjoitti:

    Mukavaa lomaa ja treenitaukoa!Nuheila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *