Hae
Palasia Arjestani

Kaikenlaista…

Juutuupin mielenkiintoisessa viidakossa taas seikkailin eikä jäänyt saalis tällä kertaa laihaksi 🙂 Treenivideoo brittiläiseltä kehonrakentaja tyttöseltä siis. Mäkin aina reenaan tommosissa vetimissä… Jos kelaat kohtaan 6:50 ja katsot oikein tarkkaan tyttösen haaroväliä niin näetkö siellä pienen pienen gigulin!? Vai harittaako mun silmät?

Eipä siinä, ottasin tommoset muskulat millon vaan. Ilman sitä gigulia.

19 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  En mää kyllä huomannu ku ihan jäätävän pienet… öh… treenipöksyt? mikkä noi on, alkkarit?… ei pipeloita… 😀

 2. Rosalie kirjoitti:

  Joku siellä kyllä töröttää :O Oon aika järkyttyny!

 3. Dexteri kirjoitti:

  Ei saatana kyllä sieltä joku puukottaa aivan armotta läpi :–D Tuohan on mies joka on käyny vetämässä horppaa! Perkeleen ansat..

 4. Annemari kirjoitti:

  Hui, kyllä siellä joku jöpöttää :O ei naisilla tuolleen PITÄIS tehdä.

 5. Maailman Vahvin Nalle kirjoitti:

  Äänikin oli varsin naisellinen… Mikäs siinä – hyvät palat kuitenkin.. kateeks käy 😀

 6. Toppahapa kirjoitti:

  Ihan äijän ääniki. Ja mä nään saman, ku säki 😀

 7. Toppahapa kirjoitti:

  Näyttääki ihan drag-queenilta!

 8. iive kirjoitti:

  Ai onks toi nainen vai?Hmm… ehkä ei sais ihmisiä arvostella, mut näyttää tosiaankin semmoiselta Drag Queeniltä eikä oikeelta naiselta. Aikamoiset meikit tytsyllä… vaatteista puhumattakaan ja se haaroväli :OMut eiks joidenkin mömmöjen vetäminen voi aiheuttaa naisilla klitoriksen liikakasvua? Näin ainakin opetettiin mielestäni joskus koulussa jos en väärin muista…

 9. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinun kommentin luettuani aloni epäilemään itseäni mut taitaapa olla niin et Riinulla on tullut riittävästi ikää mittariin eli eikun rillien hankintaan 😀 Kato juutuupista toi isompana, varmasti näät jotain 😀

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  Niin ja mitä tulee naisilla klitoriksen kasvuun niin mun tietämyksen mukaan aikamoiset mömmöt saa olla koneessa et se kasvaa. Kunnon testokuurilla on vissiin mamma ollut…Ei siinä, tommosiin lihoihinhan sitä pyritään, mut ihan luonnollisin keinoin. Ompa ainakin mitä tavoitella loppuelämän ajan 🙂

 11. Anu kirjoitti:

  Ja ihan normi treenimeikit myös. Itsehän laitan aina ennen treeniä luomivärin kulmakarvoihin asti ja tekoripset paikalleen.

 12. Tiina kirjoitti:

  Kiinnitän aina huomiota oleellisiin seikkoihin näissä treenivideoissa 😀 Mutta mietin että miten nuo pakkelit ei valu hikoillessa! Tuntuu että itellä jopa vedenkestävät ripsaritkin jotenkin tuhriutuu jos töistä salille menee.. ps. pikkukiku bongattu 🙂

 13. Jeppe kirjoitti:

  Hyi, kyllähän siellä vähän joku pilkistää 😮 taitaa kuitekin olla sitä klitoriksen liikakasvua, uuh very sexy XD

 14. Anu kirjoitti:

  No hyi että 😀 Melkoinen dragqueeni tosiaan tämä tapaus

 15. sgt_spartacus kirjoitti:

  Olette tainneet jäädä 80-luvulle. Body-tytsyllä on joko omaksi nautinnoksi tai miespuolisen spottaajan iloksi hankittu alapäälävistys… Röntgenkatsetta kun en omaa, niin vaikea sanoa kumpi on klitoris- vai häpyhuuliläväistys…

 16. Johanna kirjoitti:

  Mä olen kans korun kannalla. Mutta ähkäisyt on pelottavan miehekkäitä :/

 17. Outi kirjoitti:

  Hui että, aika scary, tuijotin myös tota paksua kaulaa ja yritin etsiä aataminomenaaa 😛 Haarovälissä kyllä jotain omituista oli ja tuo ääni…Ja juu, tommosissahan vetimissä mäkin aina treenaan, eiks se ookaan normaalii? 😀

 18. Jonna1983 kirjoitti:

  Eipä käynyt koko lävistys mielessä, mut hyvinkin siellä voi sellainen olla! Toivottavasti on :)Kyl mä voisin tommoset kuteet vetää salille päälle ehkä johonkin kuvauksiin. Sit kun on kunnossa, en nyt 😀

 19. Outi kirjoitti:

  Juu, käyhän nuo kuvauksiin, mut tuo maskeeraus hivenen liikaa sanoisin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *