Hae
Palasia Arjestani

Aaaaargh!

Nyt alkaa kuulkaas männä jo härmö tän keleen taudin kanssa. Eilen oli jo ihan hyvä olo, ei lämpöä ei mitään eli salille. Tein todella kevyttä pumppailua, ei sitä voinut edes treeniksi sanoa. Vatsoja jumppailin muutaman sarjan enemmän ja otin siitä videotakin, tulee myöhemmin näytille. No juu, illalla alko olo taas huononemaan. Menin nukkumaan ysin jälkeen. Pyörin, yskin, pyörin ja yskin vähän lisää. Kello tuli yksitoista, kaksitoista.. sit nukahdin vähäks aikaa. Heräsin yhden jälkeen ja yskä vaan yltyi. Nukuin 15 minsan jaksoissa. Kolmelta nousin ylös, kun ei uni tullut ei millään. Kömmin kissojen kanssa sohvalle ja tuijotin kattoon. Kurkku alkoi taas kipeytyä ja päätä särkeä. Palelin jumalattomasti. Ei muuta kuin aamulla soitti pomolle ja iltapäivällä lääkärille. Keuhkoputkentulehdus ja lisää saikkua. Voihan *ittu, sanon minä. Treeni-intoa alkais olemaan taas vaikka muille jakaa. Uusi treeniohjelmakin värkättiin ja nyt aletaan jaksottamaan priorisointiakin. Olkapäät, ne pienet rassukat, saa entistäkin enemmän huomiota osakseen. Jalkatreeneissä jatketaan takareisi-pakara painotuksella. Selälle vois vielä keksiä jotain..

Awesome Heidi Vuorela.

Olen tässä mietiskellyt omaa lahjakuuttani tähän lajiin. Lihasta tulee hitaasti ja se on kovan työn takana. Sen sijaan nesteet ja rasva tulee ihan pyytämättäkin. Pelkkä ajatus riittää. Lihasta saa olla todella paljon enemmän ennen kuin kisaan seuraavan kerran. Olen jo pitkään seurannut ruotsalaisen bf-tyttösen, Heidi Vuorelan, blogia. Hän kisasi toissa viikonloppuna Ruotsissa BF:ssä sijoittuen huonosti, koska oli liian kireä ja liian lihaksikas lajiin. Heidi kertoi blogissaan siirtyvänsä classiciin. Häneen kun vertaa itseään niin iskee pienoinen epätoivo. Tuollaisiin massoihin tuskin pääsen koskaan. Kovan työn takana se ainakin tulee olemaan! Ehkä sitten 2020? 🙂 Siinäpä taas tavoitetta.

Ps. Olen koukussa suklaa- ja jogurtti päällysteisiin parapähkinöihin… Pelastakaa mut!

6 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Kuulostipa tutulta. Oon kieriskellyt viime päivät ikävissä tuntemuksissa. Aivan sama mitä syö, niin läskiä pukkaa ja lihat näyttää tyhjiltä. Aivan kuin viimeisetkin lihat olisivat katoamassa. Eipä taida Ansku olla lavalla vuonna 2012. Nyt lepoa, että tervehdyt kunnolla. Inhottavaa se on elpailla kun intoa olisi treenata, vaan ei se auta.

 2. jutta kirjoitti:

  Heips Jonna. En usko, että Heidi liian lihaksikas oli, vaan ehkä se sijoutus oli huono pikkasen liian kireyden takia ja mallin (ei tarpeeksi leveä selkä, paksu keskivartalo, pienet pakarat/ei niin pyöreät). On Ruotsissa ainakin ennen pärjännyt nimittäin lihaksikkuudella, ja ylikireitä tyyppejä on sitten rokotettu, mikä on mun mielestä ihan jees. Tosin nyt mielestäni Heidi ei ollut ihan siinä kireydessä. Muuten Heidi kutakuinkin on minun pituinen ja painoi 56 kg ennen kisaa, eli suurinpiirtein saman verran kuin minä ekoissa kisoissa. No, nyt jos tosiaan lihaksikkuus oli syy Heidin huonoon sijoitukseen, niin täytyy tosiaan miettiä vielä kaksi kertaa tähtäämistä kevään Ruotsin kisaan…

 3. jutta kirjoitti:

  Niin piti vielä sanoa, että Heidi sopii rakenteensa puolesta mielestäni paljon paremmin Bodybuildingiin tai CBB:hen. Vissiin oli BB:hen menossa. Varmasti tulee siinä pärjäämään.

 4. Riinu kirjoitti:

  Meinaa kans melkee itku päästä aina kun tota Vuorelaa katselee… siin on kanssa sellanen paketti et kelpais mullekkin!!! Yleensä tulee käytyä hänen blogissa jos ei huvita lähtee gymille kun mukamas väsyttää ja parempaakin tekemistä…Ja todellakin yllätyin et muidu osallistui BF:ään eikä CBB/BB:hen… ruotsin ymmärtäminen kun kerta on niin huono ni meni hiukan hänen jutut ohi siltä osalta 😀 Mut mun mielestä likka painii ihan väärässä sarjassa näissä kisoissa, ihana <3

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Ansku: huh, en siis ole ainoa ajatusteni kanssa 🙂 Mua on muutenkin pikku hiljaa alkanut kiinnostamaan toi voimapuoli tai oikeastaan voimatasojen nostaminen ihan kunnolla. Ei niinkään kisaaminen voimapuolella tai kisoihin tähtääminen. Jospa sitä lihastakin alkais tulla pikkasen enemmän kun saa sarjapainotkin hilattua vähän ylemmäs! Mulla oli kans salainen haave vuodesta 2012, mut taitaa venyä…Jutta: voi olla, että ymmärsin sit Heidin kirjotuksia väärin, ehkä se olikin vaan kireydestä kiinni…? tai siis liiasta kireydestä. Fabossa Heidi kirjoitti, että seuraava tähtäin olisi CBB, mutta kyllä hän sopisi varsin hyvin BB:kin niin kuin siskosi Minnakin :)Riinu: mä käyn kans aina hakemassa kunnon motivaatiopiikit Heidin blogista. Siinä on tyskä kohillaan. Ympäri vuoden sika kireessä kunnossa ja lihhoo riittää. Lisäks hänen tyylinsä (vaatteet, hiukset ym) on aivan sikamakeet! Heidin blogia seuratessa on toi ruåttin kielikin alkanut taas palautua mieleen 😉 Sivistävää ettenkö sanoisi.

 6. Anonymous kirjoitti:

  great to meet you jonna1983.blogspot.com admin found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumer-service.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps 🙂 They offer most cost effective services to increase website traffic Take care. Jeremy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *