Hae
Palasia Arjestani

Miksi naiset eivät pukeudu persoonallisemmin?

Miksi naiset eivät pukeudu persoonallisemmin?

Yhteistyössä: Ellos

Paljastan teille erään salaisuuden. Hämmästytte varmasti suunnattomasti. Osalla teistä lennähtää ehkä käsi suun eteen ja toinen sydämen kohdalle. Haukotte happea. Ette voi uskoa lukemaanne. Tässä se tulee: oletteko valmiina? Kävin lukemassa vauva-palstaa. Käyn lueskelemassa siellä itseasiassa muutaman kerran viikossa ja hakemassa postausideoita. Usein lähden sieltä tyhjin käsin pois, koska suurin osa ketjuista on vain toisten mollaamista ja haukkumista eikä niistä jää mitään käteen. Mutta nyt sattui eteen mielenkiintoinen aihe ja piti lukea ihan koko ketju läpi alusta loppuun. Miksi naiset eivät pukeudu persoonallisemmin? Osa kommenteista oli täyttä skeidaa, mutta joissain oli myös ideaa. Siitä se ajatus sitten lähti.

Niin, miksi naiset eivät pukeudu persoonallisemmin? Miksi minä en pukeudu persoonallisemmin. Sana persoonallinen on melkoisen laaja käsite. Sille ei ole tiettyjä raameja, jonka sisälle asettaa itsensä ja oma tyylinsä. Siksi tämä aihe onkin niin mielenkiintoinen. Mun mielestä ei voida ensinnäkään olettaa, että kaikkia naisia kiinnostaa pukeutuminen millään tasolla. Käytetään tasan niitä vaatteita, joita on kaappiin hankittu sen enempää miettimättä. Hyvällä tuurilla nämä sattumalta valitut vaatteet ovat jonkun mielestä persoonallisia, vaikka itse vain pukeutuu. Mä rakastan katsella kaupungilla ihmisiä tsekkaille minkälaisia vaatteita ja tyylejä ihmisillä on. Kaupungilla saan parhaat vinkit ja inspiraation lähteet omaan pukeutumiseen. En välitä kauheasti massatrendeistä enkä lähde kovin usein trendivillityksiin mukaan. Saatan ottaa jostain trendistä yhden asian itselleni ja sisällyttää sen omaan tyyliini. Pakko myöntää etten edes tiedä mikä nyt on in.

Miksi naiset eivät pukeudu persoonallisemmin?

Miksi naiset eivät pukeudu persoonallisemmin?

Miksi naiset eivät pukeudu persoonallisemmin?

Sininen Erika-parkatakki täältä* // t-paita: Zara // Mustat Anna-housut kultaisilla vetoketjuilla täältä* // kengät täältä*.

Persoonallista tyyliä on todella vaikeaa määrittää ja meillä jokaisella on ne omat jutut mitkä kiinnostaa. Toiset tykkää tyttömäisistä röyhelöistä ja toiset sporttisesta. Ei siis tosiaankaan voi sanoa, että jompikumpi noista tyyleistä (tai muistakaan) olisi persoonaton. Sehän riippuu ihan siitä mistä itse tykkää ja missä viihtyy. On totta, että kaupungilla näkyy paljon ns. massapukeutumista, mutta mitä sitten? He tykkäävät sellaisesta ja that´s it. Itse pukeudun paljon sporttisiin vaatteisiin, mutta viihdyn myös esimerkiksi mekossa. Mulle tärkeintä on, että vaate on mukava päällä eikä kiristä hartioista, selästä tai vyötäröltä. Ostan paljon vaatteita kirppareilta, koska siellä tulee usein vastaan sellaisia vaatekappaleita, joita ei välttämättä ole enää myynnissä. Olen tykästynyt erilaisiin kuvioihin ja suosin niitä yksivärisen alaosan kanssa. Koruja en osaa juurikaan käyttää ja kengätkin on usein tennarit. En pidä shoppailusta ja tilaankin suurimman osan vaatteistani (ne mitä ostan uutena) netistä. En kerta kaikkiaan jaksa sitä kauppojen sovituskoppirumbaa!

Jokaisella toki on se oma henkilökohtainen mielipiteensä mikä on persoonallista ja kaunista ja mikä ei, mutta ei sillä perusteella haukkua toisen vaatteita persoonattomiksi. Ihan samalla tavalla joku ei välttämättä pidä sinun vaatteistasi. Jälleen kerran: mitä väliä? Mua ei vois henkilökohtaisesti vähempää kiinnostaa pukeudunko jonkun mielestä tylsästi tai persoonattomasti, jos itse viihdyn omissa rytkyissäni. Mutta se on melko mielenkiintoista ettei vaatekaapista koskaan löydy mitään kivaa päälle pantavaa. Varsinkaan bileisiin ja juhliin! Onko teillä samoja ongelmia? 😀

Mitä mieltä te olette tästä aiheesta? Miksi naiset eivät pukeudu persoonallisemmin? Mikä on ylipäätään persoonallista pukeutumista?

Miksi naiset eivät pukeudu persoonallisemmin?

Miksi naiset eivät pukeudu persoonallisemmin?Elloksella olisi taas hyviä tarjouksia! Kaikista Elloksen oman merkin tuotteista (ei huonekaluista) -25% alennusta. Esim. tämän postauksen housut ja takki ovat Elloksen omasta kokoelmasta. Alennus koske normaalihintaisia tuotteita. Shoppailemaan pääset tästä*. Alennus voimassa 26.6.2017 asti.

Lastenvaatteista ja -kengistä saatte -25% alennusta koodilla 355446. Voimassa 20.6.2016 asti. Shoppailemaan pääset tästä*. Alennus koskee uutta tilausta Elloksen
valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia lastenvaatteita ja -kenkiä. Alennuksen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, Design By -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, UGG tai Vagabond.

Mukavaa viikonloppua tyypit! Me lähdetään tänään duuniporukalla kiipeilemään Talmaan 🙂

4 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  No jos katsoo tätä Suomen vaatekauppojen tarjontaa, niin eipä noista kovin persoonallista saa revittyä 😀 Samanlaisia tylsiä rättejä joka paikassa.

 2. Nimetön kirjoitti:

  Näin miehen näkökulmasta toivoo, että kunpa naiset osasivat edes pukeutua vartalonsa mukaisesti. Varsinkin nämä lämpimät päivät tuovat esille sen että valtaosa kotimaan naisista on kaukana muodoiltaan siitä mitä vaikkapa fitfashionin bloggarit ovat?

  Eli tyylitajua ensin hakemaan.

  • Jonna kirjoitti:

   Niin no joo…en koe kyllä itsekään omaavani kovin kummoista tyylitajua, mutta onhan täällä noita melkoisia tyylinikkareita joukossa vaikka kuinka paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *